Robert, alta inima bolnava

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hanceanu spune:

da acum am vazut, multumesc pt nr acum sunam. cu scrisul da ma cam grabesc, stiu ca gresesc

Mergi la inceput

Adrianangi am reusit sa vb cu d-ul dr Serban, a fost foarte de treaba, nu a promis marea cu sarea dar a spus ca vrea sa vada cazul lui Robert.E si acesta un pas.A ramas sa mergem la spital la Fundeni cu hartiile lui Robert.Multumim pt rapiditatea cu care ai actionat in a face rost de nr de telefon.
Acum nu vreau sa supar dar cand o sa vb cu d-ul dr putem spune ca de exemplu venim din partea cuiva, stiu ca pare cam urat sa cer , sa intreb asa ceva dar se practica???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

salutare..
Adriana bine ai venit si pe acest subiect..saritoare ca intotdeauna...Robert este deja luat foarte serios in colimator de muti docotri din tara si spitalul unde a mai fost el, il reprimeste..el data trecuta a trebuit externat din cauza actelor in neregula, din cate am inteles de la mama lui. Nu stiu daca se efectueaza transplant cardio-pulmonar in Italia, dar D-na docotr Olteanu mentine legatura cu acelas spital, ea fiind in temA cu noua evolutie a bolii. De asemenea stiu ca Spit,St.Luc , unde a fost Bella efectueaza asha ceva, ca dovada a faptului ca eu intreband fara a da un diagnostic al Bellei intrebam telefonic daca efectueaza asemenea transplant si mi-au spus ca ma costa in jur de 100 000-150 000 Euro. Imi pun sperantele in Dumnezeu caci ce ma doare cel mai tare este faptul ca daca unul mic, nu-si da seama prin ce trece si lupta cu tata puterea lui, adultul sufera si afecteaza fara sa vrea vindecarea prin lispa lui de curaj ..Robert din pacate nu mai are curaj sau forte sa lupte...mama lui este disperata..A sunt-o cineva sa vorbeasca cu ea? Are o voce de om sfarsit..este terminata..Vlad, tu nu ai voie sa cedezi si trebuie sa il ajutam pe Robert..
Am sa o rog pe Adinan sipe d-na Horoiu sa ia legatura ele cu francezii caci eu sunt cam deficitara la cest capitol, poate putem aranja ceva si acolo, insa as vrea sa o intreb si pe Dr Olteanu ce crede despre acest nou mecanism...ar fi atat de frumos..
Adriana, off topic, am sa iti dau niste banuti pentru mama lui Toni si as vrea sa facem cumva te rog mult...
Vlad, da-ne de stire cum si ce cu actele pentru Italia si in paralel, poate trimitem si peste tot unde ne-a recoimandat Adriana....trebuie sa batem la toate usile...una trebuie sa se deschida...
sa avem un accept undeva si incepem sa strangem banuti.

Mergi la inceput

Da Gabriela vreu dar este destul de mare sa isi dea seama cand il "ingrijesty", cred ca este de intales, este un om in toata firea.Si eu as a face la fel in orecare masura, e un tanar care candva putea face de toate, nu se punea problema de nimik.
In legatura cu italia , ne-au zis ca colegi domnului Pulcini cardiologul lui robert de acolo, ar vrea sa se ocupe dar sunt actele.
S-a mers la nu stiu cum ii zice, nu gasesc cuvantul, oricum un fel de politie, si au zic ca nu pot da acte decat pe 3 luni acte, dar trebuie mers la noi in talia sa vedem, sa intrebam exact ce acte trebuie, poate trebuie si din italia de la spitalceva timis de catre doctorii de acolo.
Noi mergem joi la ambasada si la minister sa vedem despre ce este vb.

Mergi la inceput

Am revenit pe front, nu am fost in concediu.Cu treaba la ambasada italiei am disparut, treburile sunt destul de usoare, par usoare la prima vedere avem o lista de documente care trebuiesc duse la ei iar apoi viza se da in aceesi zi cu depunerea actelor.
Este problema cu asa zisa autentificarea persoanei care este vizata pt viza, fratele ne putandu-se deplasa.Daca stie cineva cum se face, sau a mai auzit de asa ceva, va rog scrieti-mi, sa putem face corect si la timp.
Robert se mentine, are zile cand se simte binisor dar il mai ia cate un val de zile nasoale, dar Dumnezeu este Mare si va avea grija si de al meu frate.
Acum asteptam sa vedem cu spitalul din italia, sa vedem cum facem cu actele.

Mergi la inceput