La noi la Galati sa veniti ! (10)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ele/Ele.jpg)
Ele spune:
Neata!
Cookie eu zisei de faza cu somnul. La mine serveste printesica doar somn cu mami si cu tati in pat si asa doarme mai bine.Dar asta nu e regula , sunt si nopti cu treziri dese dar macar nu ma suge la fiecare trezire.
Laura si noi am spart la fel in casa, am lungit sufrageria pana in balcon. Numai ca noi facem bar acolo unde ai pus tu florile. Sambata e gata si barul poate pun si eu poza dupa.
Noi suntem mucite...si gata ca s-a trezit.
revin
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/korinna/korinna.jpg)
korinna spune:
Buna !!
Intr-adevar ..foarte urat afara.Insa aseara cand am ajuns acasa,l-am imbracat pe Stefan si am iesit afara.Mai picura,mai ploua,mai batea vantul,insa tot am iesit.Asta pentru ca nu-l scosesem nici cu o zi inainte si deja devenise foarte irascibil.
Asa ca aseara ne-am plimbat prin ploaie cam o ora,o ora si ceva.
Laura..am vazut pozele cu mobila...draguta.!!
Eu am luat carticele pentru Stefan din acelea cu animale....cartonate.Din cele care se pliaza.A fost foarte incantat.Insa el rasfoieste cel mai des cartile de scoala ale lui Mihai....:))
Noutati nu prea am...va urez o zi buna!!
![](images/user_woman.png)
liliac1 spune:
Dragele mele galatzence, vremea asta imi da o stare de-mi vine sa lenevesc in pat cu un pahar maaaaare de ciocolata fierbine! Si sa ma uit la filme romantice
Dar uite ca tre sa bat drumul si pana la scarbici si inapoi...
Ma ingrozesc ca vine iarna!!! Mi-e urat ca in casa deocamdata este frig. Aseara chiar mi-a fost rau de frig. M-am dus sa-mi recuperez cokila si am refuzat sa-mi pun papuci, ca de, sunt cucoana!! Si m-a luat cu rece pe la talpi si da-i cu clantzaneala de masele! Asa ca odata ajunsa acasa imi doream sa fac o baie fierbine!! Numai ca cokila din dotare voia data-n leagan, construit paianjeni si ale ciudatenii asa ca da-i arta si precizie...
Si am culminat cu senzatie de frison, cand m-a identificat al meu sot si m-a trimis la plapumioara!!
N-am crezut ca se poate intampla asa ceva dar am simtit pe propria piele...
Va pupacesc!!
Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani
poze Andra Ghiberdica
LauraFlo spune:
Neata, nimeni la cafea ?
Liliac si la noi e frig, nu chiar atat de frig, dar este. Am fost de-am platit intretinerea si ni s-a spus ca cel mai devreme la 1 noiembrie vor da drumul la caldura !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
liliac1 spune:
laura la noi e la fel de frig ca peste tot, numai ca imi intrase mie frigul in oase, de la maica-mea pana acasa..si nu reuseam sa ma incalzesc
Pai, cam de la 1 noiembrie o sa se dea caldura peste tot!
Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani
poze Andra Ghiberdica
vladhana spune:
Azi n-am putut sa ma ating de calculator,barbatelul meu a fost ocupat toata ziua.Abia acum am acces aici si m-am gandit sa vad ce mai faceti.
Vorbiti despre caldura? Eu nu vreau inca sa dea drumul la caldura,mi-e teama de cifrele care vor fi afisate la asociatie,plus ca inca ne descurcam,mai punem aerul,caloriferul...Daca va fi intretinerea 2-3 mil. ne gandim serios sa facem o investitie anul urmator,ca nu se mai poate.In timp recuperezi investitia,daca te gandesti la sumele pe care le platim iarna.
Noapte buna,fetelor! Vorbim maine dimineata!
cookie spune:
Buna dimineata, fetelor!
Va servesc cu o ?
Despre noi, nimic nou...
Ma deprima ingrozitor vremea rece, macar pentru ca nu pot scoate copilul prea mult din casa...si nici noi n-avem ce face...
Asa ca, daca vine iarna, ne mutam din casa-n casa:ieri am fost pe la soacra-mea(valeu, am intepenit de frig la ea!!!!) si dupa aia am primit musafiri, au venit nasii nostri cu baietelul lor.
Hana, eu spun ca merita sa investesti intr-o centrala...macar pentru confortul pe care ti-l ofera in perioada asta, cand nu dau drumul la caldura...Eu, initial, am fost impotriva(ca mi se strica peretii, ca abia am terminat curatenia, ca m-am saturat de moloz, ma rog, dintr-astea...) dar acum imi pare rau ca n-am facut-o mai devreme. la fete si sa aveti o zi buna!
LauraFlo spune:
Multumesc de cafea Cookie ! E buna tare !
Hana si noi o trecem pe Daria la "pat de oameni mari " Vrem sa-i cumparam un fotoliu extensibil sau poate o canapea de doua locuri ,vedem noi. Ea nu sare din patut dar trebuie sa restituim patutul proprietarilor de drept. Asa ca am o salteluta de vanzare pt cine e interesat. E impecabila.
Din pacate eu nu sunt de acord cu voi: pentru un apartament cu doua camere investitia necesara pentru o centrala mi se pare mult prea mare. Cu un aer conditionat asiguri lejer caldura in perioada cand primaria nu ne da, iar in general noi pe timpul iernii n-am avut probleme cu caldura. Asociatia din care facem parte nu are datorii ( prea multe ) , suntem aproape de centrala si....e bine. Nici nu poti tine mana pe calorifere de fierbinti ce sunt.
Vecinul nostru a venit cu varianta unei centrale pentru ambele apartamente, dar e mai complicat mai ales ca noi avem in intentie sa ne mutam de aici in cativa ( putini ) ani. Finii nostri au facut asa, dar "vecinul " e fratele lui, asa ca nu apar probleme.
Gata, ma apuc de treaba ! O zi buna va doresc !
LauraFlo spune:
Dupa cum se vede vremea frumoasa v-a scos la plimbare !
vladhana spune:
Chiar lejer nu asiguri caldura cu aerul,ca te usuca la buzunare si dupa o ora de cand ai reusit sa incalzesti cat de cat e frig iar.Dar e mai bun decat nimic.Nu mai zic in baie,pana vine caldura dardaim de nu-ti mai vine sa dai pe acolo pana nu vine caldura.Si asta intr-un apartament care nu are decat un perete pe exterior,in dormitor.Investitia o scoti cand vinzi apartamentul,nu aici e baiul.Dar anul acesta nici nu se pune problema.