POSTINOR2

POSTINOR2 | Autor: brendamitran

Link direct la acest mesaj

E adevarat ca Postinor nu se ia mai mult de 2 ori intr-un an? Pe prospect nu se specifica asa ceva.......

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

med meu gineco m-a sfatuit sa nu utilizez decat in cazuri de maxima urgentza. si nu mai mult de 2 pastile intr-o luna. Per an mi-a explicat ca nu e un nr, ideal ar fi sa nu iau deloc din cauza transformarilor hormonale si efectelor secundare.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

daca iei de mai multe ori nu mai are efect..DECI..CAT MAI RARUTZ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Eu am luat de 2 ori, la diferenta de o luna (?!) desi stiu ca nu e indicat. Am inteles ca ti se deregleaza menstruatia (?!)
N`am patit nimic dar am tras o sperietura zdravana si am trecut pe pastilutze anti...
Iti recomand cu caldura acelasi lucru.

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Efect are dar e vorba ca deregleaza organismul si mai e si toxic hepatic luat de mai multe ori pe an.Merge dar nu faceti un obicei din asta ca exista pastilutele anticonceptionale cu doze mici de hormoni care se iau zilnic si au efect sigur.
Nonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

sfatul meu este sa il iei cit mai repede cu putinta, in primele 12 ore caci dupa aceea ..pa si pusi,pe bune!!!

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

sta stiam si eu k nu e prea bun luat des..mie imi spuses un doctor nu mai tin minte unde k mai mult de o data pe an nu e prea indicat mai ales dak la un moment dat iti doresti copii..care e legatura nu stiu dar se pare k nu e prea bun.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by melina34

sfatul meu este sa il iei cit mai repede cu putinta, in primele 12 ore caci dupa aceea ..pa si pusi,pe bune!!!

M.

subscriu..daca nu in primele 12 ore mai bine nu mai iei..ca ..degeaba...efect zero. am trait o pe propria piele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Stiam k sunt 48 de ore dupa ce au trecut la o pastila pt k inainte trebuia sa iei 2.eu am luat-o la o zi k eram in munti knd s-a intamplat si nu am avut nimic..bine k eu m-am expus de mai multe ori si nu am patit-o..

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cait

Stiam k sunt 48 de ore dupa ce au trecut la o pastila pt k inainte trebuia sa iei 2.eu am luat-o la o zi k eram in munti knd s-a intamplat si nu am avut nimic..bine k eu m-am expus de mai multe ori si nu am patit-o..

A 3 A oara cand am luat la un an diferentza.....a trebuit sa apelez la metode mai dureroase..ca sa...:( deci ai grija!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Mda,probabil ca treaba cu dereglarile hormonale e cea mai plauzibila pe care o pot oferi astia.....
Pai....anti.....cam naspa la 34 de ani,din cite stiu.
oricum,a fost o intimplare,nu fac o regula din asta,dar m-a surprins cind mi-a zis farmacista sa nu le mai folosesc anul asta a doua oara....

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput