Impreuna, Timisoara! (27)
Raspunsuri - Pagina 8
Giova spune:
va multumesc de urari!!!
Ai dreptate Doris, cununia se face in Alba Iulia.
Ce stiti despre floraria Crinul? sau unde sa-mi fac un bachetel frumos?
Gabi mersi de info. Oricum trebe sa vb. cu bunica sa vad cate kg are, si sper sa mai fie in viata pana mergem acasa.
Hai ca asteptam toate pozele alea!!!Sa-l vedem pe frumosul de Lucas!!!
poze
gio si bb Marco 26 fix
Giova spune:
mai fetelor se poate?
am fost pe pag. a ii-a la mijloc.
de ce nu mai ziceti nimic?
toate sunteti ocupate?
poze
gio si bb Marco 26 fix
gabirus spune:
O fi greva pe topic?
Am pus poze noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/album?.dir=/aac5&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0
... sa vedeti ce am mai crescut noi!
Gabi, mamik de Eva si Lucas
POZE
diana1971 spune:
Buna seaaaaraaaaaa
Ce mai faceti ??? mai bantuie careva ???
Giova - FELICITARI SI CASA DE PIATRA
Am observat ceva ...si eu azi am 35 sapt fix...se pare ca datele fixe sunt aceleasi
Danitin- nu ma speriaaaaa ...ca ....
Draga mea ..asta e...trebuie sa trecem si prin asta !!! merita din plin sunt sigura !!!!!
Gabirus-
spre norocul meu am o doc care nu se ia dupa obiceiurile de aici ci dupa cele de dincolo.E o tipa super constiincioasa care nu te lasa cu una cu doua pana nu se asigura ea ca e bine.
In ian i-am spus ca vrem bb..si m-a trimis sa fac analizele specifice (toxopl.citomegalovirus,etc),dupa ce am ramas insarcinata m-a mai trimis la o tura desi trecuse 1 luna doar.Am facut triplutest,eco de morfologie fetala in sapt 18,...in luna 6 am facut exam de col.pt depistarea staf sau a streptococilor(stiu de beta hemolitic),...acum am mai facut un test de col (pt ca ma apropii de nastere si sa nu fie ceva pe acolo),.... ma intoarce si pe fata si pe dos.
Este drept ca am obs ca alte colege care sunt insarcinate nici nu stiu despre analizele astea si ma gandesc ce s-ar putea intampla.
Mai revin mai tarziusa vad cine mai bantuie pe aici...
va pup
diana 35s fix
gabirus spune:
eu inca mai bantui Imi amintesc ca nici eu nu aveam somn pe ultima suta de metri, ma prindea miezul noptii butonand ...
Acuma abia astept sa ma pot intinde seara si sa fac nani
Gabi, mamik de Eva si Lucas
POZE
Ana68 spune:
Ioana,CASA DE PIATRA!!! si multa fericire!!!
Buna seara tuturor,
Se pare ca incep sa raman in urma cu somnul si ma ajunge oboseala.Inca nu realizez,se pare ,ca nu mai pot face tot ce faceam cand eram acasa non-stop si vreau sa fac multe ,iar timpul e prea scurt...Am intrat deja pe pilot automat....
Cu bona e totul la superlativ...Sunt incantata si foarte multumita.N-am absolut nimic sa ii spun femeii asteia,decat ca ii multumesc ca are grija asa bine de copiii mei...si sa aibe grija de sanatatea ei,ca nu stiu ce m-as face fara ea....
In rest familia e bine.
Ma incearca o raceala,insa i-am dat din timp paracetamol si vad ca stagneaza la stadiul de muci,fara alte simptome ca dureri de gat,febra sau tuse....
Maine dupa-amiaza plecam la Medias,unde tatal lui Marius face pomana pentru mama lui Marius...Nu prea ma trage ata la excursie,dar n-am incotro...O sa intram iar in gaura,iar o sa ma enervez.....si sa le ia gaia de gauri din buget,ca nu mai reusim sa le astupam...
Va urez tuturor un weekend placut si numai bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
diana1971 spune:
ai eu mai bantui...din cand in cand ....
eu dorm dupa masa mult de obicei ...asa ca rezist seara... nu se pune prob ca nu am somn ....ammmm destul !!
Gabirus- am vazut pozele ...ce schimbari vizibile sunt la bb de la 1 sapt la alta .....e un dulceeee .... sa-ti traiasca !!!
si eu vreau 2 copii...deocamdata vine nr 1...apoi mai vedem
Ana- de gauri in buget nu duce lipsa nimeni !!! stai linistita ...o sa mai fie ...stii vorba lui Murphy... " zambezhte....maine va fi mai rau" ....era cam optimist tipul ..nu ??
asta e ...in invatamant e cum e !!!
mai revin
va pup
diana 35s
giuliatm spune:
giova
CASA DE PIATRA!!!!
gabi traiasca Lucas mic sanatos si voios e barbat in toata regula!!
fetelor merci de sfaturi pupici ka imi pica cornu-n perna, nu mai pot am atzipit scriind mesaju asta ..... asa ca ...
Mirona spune:
angy11, Irina_Claudia si danitin va multumesc ca intrebati de mine. Sunt bine merci ... dar am mult de lucru la servici ... si asta ma impiedica sa mai "animez" topicul ... avem o saptamana un coleg din Gemania aici si deci se lucreaza .... da? Nu se navigheaza.
Alina - am vazut pozele, ai copii frumosi - eu ii stiu si live. Frumoase poze. Ultimele doua sunt si cu sotul tau,asa-i? Fetitza seamana pe tine mai mult ... iar baiatul ... se vede ca esti mandra de el. Te pup.
Giova - imi pare rau de bunicul tau. Domnul sa-l aiba in paza sa. Iar pe voi doi ... va felicit cand ne intalnim ... pana atunci si tie si la Clau ... multe multe si CASA DE PIATRA.
diana1971 - multumesc inca o data pentru nr. de telefon. Hai curaj ... pe ultima suta de metri.
Simina - receptionat mesajul. Vazut si poze cu Dejanu la joaca.
danitin - ia sa vedem la ce titulaturi ti-ai gasit? Hai ca ne dam si noi cu parerea.
Ana - ai grija cu raceala aia. Iar n-am mai vorbit de cateva seri ... iar ma apuca dorul de tine.
Va pupa fata pe toate.
Miro
Doris-Alina spune:
La multi ani, ARPAD !
Mihi, sa-ti traiasca feciorul, sa fie sanatos, sa va aduca multe bucurii si impliniri!!!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI