Melodii erotice
Raspunsuri - Pagina 4
iriale spune:
Asa ca fapt divers...exista o varianta a cantecului "Je t'aime moi non plus" interpretata de Alain Delon si Brigitte Bardot.
O zi buna tuturor.
IriAle
Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.
livia spune:
Acum in afara subiectului dar tot de muzica...
Ma poate ajuta cineva cu melodiile lui Tom Jones? SEX BOMB si stiu ca mai sunt cateva taaare dragute...Le are cineva si poate sa mi le dea sau macar sa-mi scrieti de unde le pot lua(o adresa pe net ceva...)!
Multumeeesc!
Iubika spune:
quote:
Originally posted by livia
Acum in afara subiectului dar tot de muzica...
Ma poate ajuta cineva cu melodiile lui Tom Jones? SEX BOMB si stiu ca mai sunt cateva taaare dragute...Le are cineva si poate sa mi le dea sau macar sa-mi scrieti de unde le pot lua(o adresa pe net ceva...)!
Multumeeesc!
livia
livia, am eu Sex Bomb undeva pe acasa dar nush sigur unde
Ma uit diseara si daca nu e prea tarziu, ti`o trimit. E bine asa? Daca o primesti pana atunci de la altcineva sa`mi dai un mesaj, ok?
Din pacate e singura melodie a lui Tom Jones pe care o am...
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was
Iubika spune:
Myhaella si CristinaT - daca vreti anumite melodii, faceti lista si dati un PM sau un mail. Oricum am nevoie de o adresa de mail unde sa le trimit.
Astept!
Cu drag,
Iubika
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was
Otilia spune:
quote:Nu-i Alain Delon, este tot Serge Gainsbourg cu BB. De fapt cu ea a cintat mai intii si apoi cu Jane, doar ca BB nu stie sa cinte si nici sa faca "ah ah" prea bine. Deci nu recomand varianta asta.
Originally posted by iriale
Asa ca fapt divers...exista o varianta a cantecului "Je t'aime moi non plus" interpretata de Alain Delon si Brigitte Bardot.
Alta melodie foarte erotica si superba: Eaunanisme - Mylene Farmer.
Gainsbourg are o gramada de cintece erotice (asta era damblaua lui, era cam obsedat :p). Eu am o caseta "Classé X" numai cu melodiile lui Gainsbourg:
1. Je t'aime... moi non plus
2. Les sucettes
3. Sex shop
4. La décadanse (si asta-i erotica rau de tot, in duo cu Jane)
5. Raccrochez c'est une horreur
6. Sea, sex & sun
7. Je pense queue
8. Good bye Emmanuelle
9. Vu de l'exterieur
10. Chez Max, coiffeur pour hommes
11. Panpan cucul
etc... etc...
19. No comment
20. Suck baby suck
Ah, si una dintre preferatele mele: Lemon incest in duo cu fata lui, Charlottte Gainsbourg (cind era mica)
~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
Lory_k spune:
SALUTARE LA TOATA LUMEA!Mie pentru o seara incitanta mi se par potrivite TONY BRAXTON si SADE.Eu una am reusit sa am parte de clipe exceptionale ascultandu-le sau chiar dansand pe melodiile lor.Imi plac foarte mult! Numai bine va doresc! Lory_k
lui
ALIN CRISTIAN
Lory_k spune:
SALUTARE LA TOATA LUMEA!!!CE LINISTE PE-AICI! Chiar nu mai aveti nici o idee de melodii erotice? Lory_k
lui
ALIN CRISTIAN
ANDREEABANICA spune:
Vad ca nu a spus nimeni,eu recomand pentru o seara/noapte de dragoste reusita - Kenny G -pe muzica lui se poate si dansa si face sex,so,incercati,va spun din experienta ca n-o sa regretati
.
Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru