Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:



Fetelor semnez si eu repede condica (ca sa stiti ca sintem bine si rezistam eroic eforturilor soacrei care ne zapaceste de creieri si nu se lasa batuta pina nu nasc prematur...) ) fiindca sint ocupata cu inchiderea de luna + de an fiscal si nu prea mai apuc sa va scriu ( dar va citesc de cite ori am ocazia!!).

Pupici la toate si mi-este dor de un chat cu voi!!!

PS. Am vazut un dvd care mi-a placut f. mult, a aparut prin 2004 "The Forggotten" mi-a placut mesajul la nebunie, este vorba despre legatura dintre mama si copil, conectie pe care nimeni nu o poate destrama. Superb, vi-l recomand !!!
Pina la reauzire,



Ina si bebelusha cea cumintica 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

quote:
Originally posted by Mirela Anca

Dragi burtici felicitari.Stam bine la capitolul cumintenie .Fetele de la Sep. -Octom. au inceput sa nasca din data de 3 august .Se pare ca noi sintem mai norocoase si mai cumintele .
Mirela si Cosmin 3 ani



Pai nu sintem mamici de "Nov-Dec." ? Ce treaba avem noi cu luna Octombrie? Sper sa o tinem tot asa!!!

Anda +

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Lavi si Cristina apropo de musafiri, voi il aduceti pe bb1 la maternitate sa n vada? Eu zic ca da, ca s-ar panica sa nu ma vada atatea zile. Si daca pot sa i-o arat si pe bebita, de ce nu? Voi ce ziceti?

Dienuta nu-i de entuziasmat cu coboratul bebicilor, al meu si al lui Ripley ca pana una alta e casa intoarsa la amandoua! Plus ca abia avem 34 de saptamani!

Dienuta, organul nefolosit se atrofiaza! Asta e principiul. Muschiul trebuie lasat sa lucreze. La cei care au fracturi si sunt impobilizati o perioada au mari probleme dupa aceea cu recuperarea muschiului. Trebuie sa tot faca gimnastica.

Uau, Tania, deci catelusa voastra e si ea din Marginimi. Trup si suflet!

Tania, si prin vest se naste cu moasa, deci nu e chiar asa ciudat. Dar tu nu poti sa vorbesti clar cu dr sa vina la nastere? Soacra-mea la a doua nastere - sotul meu s-a nimerit sa fie de Pasti, iar dr ei era plecat la neamuri. Dr de garda a fost la ea la control si era baut, fiind sarbatori. I-a spus moasei sa-l cheme cand e momentul. Asa ca soacra-mea a tratat cu moasa sa nu-l mai cheme pe dr, s-a speriat cand l-a vazut cum e. Moasa a asistat, i-a facut si o mica epiziotomie, a cusut-o si soacra-mea n-a avut nici o problema, iar sotul meu e mare, bine mersi.

Bineinteles ca e de preferat sa nasti cu , nici nu se pune problema. Dar sa stii ca si fara anestezie se poate naste. Iar tu avand deja colul scurtat, etc, e clar ca nu e unul din ala rigid, sa ai ore in sir contractii si sa nu se dilate (asa a patit Simina). Colurie noastre deja s-ar dilata daca ar fi dupa ele, deci o sa nastem usor . Asa zic eu!

Joy daca ti se umfla intr-o parte inseamna ca acolo e bb! Nu contractia! ca sa fie contractie trebuie sa fie TOT uterul tare, inclusiv (mai ales) in partea de sus, pe unde e in mod normal stomacul. Daca nu e tare in partea de sus, nu e contractie, e bb care se pune in tot felul de pozitii!

Lavi02 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Fetelor, multumesc celor care si-au dat cu parerea privitor la nume! Gabriela nu era pe lista mea de nume favorite pt ca nu cunosteam pe nimeni (simpatic) cu numele asta. Dar s-a rezolvat! Argumentul principal e ca merge f bine dupa Natalia. Spre deosebire de Ileana (care are ceva sustinere in familie). Dar nu suna bine unul dupa altul.

Daca ar fi fost dupa mine si eu i-as fi pus un singur nume, e mai simplaviata cu un singur nume, vad eu (doar Lavinia) vs Virgil, care are 2 nume si inca al doilea mai rar si necunoscut. Dar acum daca i-am pus Silviei 2 nume.... Sotul meu ar fi vrut numele Ana pentru ca asa o cheama pe mamica lui (care e o soacra ) dar ca al doilea nume nu merge, iar ca prim nu am vrut. Of! Complicata treaba!

----------------------------

Fetelor am fost la spital sa-mi ia analiza de streptococ B, cultura de col. Mi-a luat-o meu. Pana la urma dupa ce am tunat si fulgerat eu pe forum cum ca nu ar trebui sa-ti gadile colul, chiar mie mi-a luat-o folosind valvele (alea din cosmarul Dienutei) . Bineinteles ca in timpul procedurii, de stres si frica mi-a scapat un picior in spatele/umarul doctorului, saracu'. Habar n-am exact in ce am tintit ca nu vedeam de burta . Saracu' doctoru' l-am asteptat cam mult ca tcmai avusese doua nasteri una dupa alta si a venit fuga sa-mi ia mie analiza si sa mai vada fo 3-4 paciente ca mai avea o care statea sa nasca. L-am intrebat -Ce mai faceti? Si mi-a raspuns: -Rau. Nu stiu care a ramas parerea lui despre viata dupa piciorul receptionat, ca n-am mai stat sa-l intreb.

Cam asta a fost aventura mea pe ziua de azi. E o diferenta clara intre consultatiile la cabinet, cand apuci sa intrebi ce-ti trece pe chelie si azi la spital, cand m-a chemat asistenta inauntru sa ma pregatesc, ca vine dl dr si e tare grabit. Dar asistenta a fost foarte draguta si dr saracu', n-a comentat nimic la sutul receptionat, asa ca i-am iertat.

Va pupic, Lavi02 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

stau si ma gandesc acum ca de cand am nascut am dormit fix trei nopti fara andrei. iar acum vor mai fi cel mai probabil inca doua. vreau sa mi-l aduca la maternitate. nu ca sa vada pe bebe, ca probabil nu voi putea sa-l duc la salon, dar o sa-mi fie un dor de el sa innebunesc. cum sa nu-l vad trei zile?! desi... sa ne punem amandoi pe bocit la despartire... hmmmm... nu stiu, pana acum is la hotararea ca vreau sa mi-l aduca a doua zi.
normal ca la externare nu vreau sa lipseasca!!! doar facem poze cu tot familionul acolo!!!

Cristina 31+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

tania felicitari pentru baietel. E voinic ptr 29 saptamani.
alinus multumesc! cred ca o va chema Ilinca, dar familia nu e de acord. Sora-mea chiar mi-a zis ca-mi bat joc de copil, ca o sa rada copii de ea la scoala.
Dar eu m-am gandit si la Ilinca Tomoroveanu si la preferata mea - Ilinca Goia.
Eu nu-mi fac griji cu laptele, s-ar putea ca toate "semnele" sa nu fie decat superstitii.
catutza n-am stiut de set.
oricum, mesajul nu se referea decat la cazul meu (chiar daca am vorbit in general), ca nu am decat 31 de saptamani si barbati-miu e disperat ca intru in prenatal curand si stam la 2 pasi de Cora Dar, pana la urma, ce stie el?

Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mandy si Irinuca nu stiu ce vi se pare asa de socant!
Interesul doctorului e ca EL sa-i faca cezariana pt ca el sa ia banii. Asa ca prefera sa i-o faca mai din timp (desi nu asta este "the best interest of the child") ca sa se asigure ca-si ia banii.Cezariana la 36-37 de saptamani, pe nepregatite, este chiar nasoala pt bb. Dar cati doctori se gandesc intai la binele pacientului si dupa aceea la al lor? F f putini!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Noki, nu pot sa iti raspund la propunerea ta imobiliara pt ca bebitza Amalia e proprietara si va trebui sa tratezi cu ea! Eu pot doar sa iti pun o vorba buna

Lavi02, nu stiu cum se naste prin tot vestul, insa pe aici prin zona moasa il cheama pe doctor inainte de nastere, deci in momentul in care te infatisezi in sala de nasteri il suna, apoi il tine la curent cu evolutia si ii spune sa vina cand mai este putin si iese bebele. Iar doctorul, mort, copt trebuie sa vina, fie ca e weekend, fie ca e noapte. La inceput nu prea intelegeam de ce il cheama asa de tarziu, sau de ce il mai cheama la o adica, dar am gasit explicatia: pai trebuie sa isi incaseze onorariul de nastere, si deci are tot interesul sa vina.
Sunt insa multumita ca exista un medic anestezist 24h/24h, deci daca ma apuca cand doctorul meu anestezist nu e la clinica, macar stiu ca pot apela la un alt specialist, si deci nu ma lasa fara epidulara.

Ina, mult succes cu inchiderea de luna ( sau cu soacra mai bine), si te astept in schimbul de seara!



Alina si Bebitza Amalia 34+

Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Lavi02, daca tot vorbeai de contractii acelea "adevarate" de nastere unde le simti, in care zona a burticii? Eu deocamdata am la greu din astea nedureroase, si e exact asa cum zici tu, se intareste tot uterul mai ales partea superioara, cateodata aveam senzatia ca mi se taie respiratia.

Mandy, 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi02 multumesc de urari. ce mai face fetita?
joy04 ai grija de tine. Chestia cu durerile la contractii nu prea e de gluma. Mie mi s-a spus ca daca sunt cat de cat regulate sa fac o vizita doctorului.
Dar poate ca trebuie sa te odihnesti - poate te-ai si enervat din cauza net-ului.
cu umflatul burtii intr-o parte, da, mie mi se intampla, arata
chiar ciudat. e din cauza ca a mea este "de dreapta".

Felicia

Mergi la inceput