Elenalove are mare nevoie de noi!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Acum am intrebat-o pe Elena mai multe amanunte, cum e inca noapte la ea, mai asteptam. O sa fie o surpriza frumoasa cind deschide forumul si o sa vada ca noi nu o lasam singura intre datorii si problemeClaudelu si Freia, asteptam vesti de la Elena sa vedem de ce ar fi nevoie. Cum vine iarna si cum mama Elenei a pierdut absolut TOT, a fost evacuata asa cum a prins-o inundatiile, imi inchipui ca orice poate ajuta.Tare m-a impresionat suferinta Elenei cind a scris la subiectul cu bebelusii nostri cum ca e prinsa asa de rau in datorii incit unica solutie ar fi cind merge in tara in noiembrie sa-i gaseasca mamei un loc intr-un azil. Va dati seama si voi cit de sfisietoare e o asemnea decizie pt inima ei.....mama ei dupa ce ca e singura sa o mai lase si intr-un azil. ea nu a fost in tara de 6 ani de zile, haideti impreuna sa o ajutam sa-i faca mamei o surpriza mai placuta...offf Doamne nu in azil..!Ar fi fost buna varianta sa o aduca in USA dar stiti si voi ca usor nu e deloc cu actele si apoi mama Elenei e o femeie simpla care tot ce a dorit a fost sa aiba patru pereti unde sa-si traisca restul vietii in liniste. Acum de cite ori Elena o suna, mama ei doar plinge si spune ca-si doreste sa moara....Offf viata asta, uneori e cumplit de grea.Adusca o sa o intreb pe Elena care e cea mai buna varianta. Conchita cred ca se referea la adresa si codul postal pt varianta de a trimite bani la mama elenei prin mandat postal nu prin plic. Insa si un cont deschis pe numele Elenei e o idee super, in noiembrie ea va putea ridica toti banii la un loc si va putea face ceva.Iren daca vrei sa trimiti prin pay pal, e mai bine direct in contul ei nu al meu pt ca asa am pierde bani pe taxele de transfer. Daca vrei sa trimiti prin posta e mai ieftin sa trimiti aici in europa la mine si apoi eu trimit pe pay pal la ea, alaturi de donatia din partea mea si de la inca o fata din germania si de la super mami. Si de la ce mai string de la alte fete inimoase. Trimit adresa mea pe pm?Inca odata va multumescVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Valentina o astept pe elena la subiect cu mai multe lamuriri, stiu ca e un sat de pe linga Pitesti, nu am retinut numele.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Vik, acum am vazut subiectul...Imi pare sincer tare rau de toate prin cate a trebuit sa treaca Elena si bineinteles ca trebuie sa facem ceva, pe saptamana viitoare pun ceva in pliculetz pe adresa ta!

numai bine,
Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

obiecte pentru in casa pot da si eu! se mai gaseste si o chiuveta..un dulap, vorba vikingai...2 caramizi si o mana de ipsos, nu e mult, dar e ceva! in ce zona locuieste? cum putem face rost de o masina in Bucuresti la care sa aduca fiecare ce are de dat? o inchiriem? daca da cine se ocupa? incerc eu? incearca altcineva si platim toate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Lena iubita, eram sigura ca tu cuscra mea esti o fata de milioane. Ca de obicei Si pupic de la Aldo pentru zina FreyaNinaB din cite stiu eu e un sat de pe linga Pitesti, a scris undeva merg acum sa caut numele exact.www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58643" target="_blank">ELENALOVE prietena noastra are nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

zona era importanta! e aproape de Bucuresti! Vikinga mergi tu pe topicul de Pitesti (daca exista) si intrebi de o masina care se intoarce pe gol de la Bucuresti spre Pitesti? asta ca sa nu mai platim drum dus-intors. sau deschidem subiect?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Locuieste intr-un sat din judetul Arges, linga Pitesti. Acum sta la sora Elenei, intr-o garsoniera la Pitesti dar sora Elenei va naste in curind asa ca mama va trebui probabil sa incerce sa se intoarca acasa. Pina acum, Elena a sustinut-o financiar dar un efort suplimentar cu casa este aproape imposibil pentru fata asta. ca sa va ajut sa intelegeti, voi face o comparatie : inchipuiti-va ca, in Romania fiind, aveti un copil cu probleme care face tratament, operatii peste operatii, scapa cu bine dar voi ramineti cu o mina si cu un picior date la datorii. ca aici, unele asigurari platesc tot, altele doar un procent, sa zicem 80%. Copilasul ei a avut o operatie pe cord deschis si una pe stomac (parca), plus statul in spital si testele ca sa-i puna diagnosticul, nu m-ar mira daca suma ar depasi 300.000 de dolari, din cite stiu sistemul. Daca numai 10-20 % platesti si mai ai si cheltuieli medicale curente, te termina (mai ales psihic). E adevarat, nu vine nimeni cu pusca la tine sa le dai banii si de obicei primesti tratamentul necesar inainte sa platesti dar...n-ai de unde sa mai scoti bani si sa repari casa mamei.
Pentru cei din Romania care vor sa ajute, cred ca Elena trebuie sa indice unde sa se duca banii, cel mai bine ar fi direct la mama ei. Si mai am un sfat : nu va jenati daca tot ce puteti da sint citiva lei. spuneti-va ca sint tocmai tiglele care vor astupa o gaura.
Acum ma iertati ca m-am bagat (ca ma trase Vikinga de mina).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Laura,felicitari pentru acest subiect!
Vreau sa ajut si eu pe Elena,daca se deschide cont voi trimite ceva bani.Imi pare tare rau de mama ei.
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Vikinga, e super ceea ce faci!
Elenus, te pupic dulce si astept sa ne spui cum si cu ce ajutam.
Toate cele bune!

Delia, Codrin si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

As vrea sa trimit si eu cativa banuti intr-un plic. vikinga, tot pe adresa ta, sau pot trimite pe o adresa din State? Cine ma ajuta?

Laura

Mergi la inceput