Din Republica Moldova cine mai e?(partea 8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Salut padrujele!!!

Lilia iti multumesc mult pentru mailul cu diversificare, numai ca nu prea am inteles , el e pu bb care sunt alaptati artificial (adica biberon?). Ca deseori se scrie ca se adauga praf de orez etc. in biberon. Eu nu stiu cum sa fac aceasta ca il hranesc cu piept si din biberon nu i-am dat niciodata. Cashutele le-am dat cu lingurita. De asemenea ii dau piureuri din fructe si legume cumparate la borcan pu bb. Deoarece aici majoritatea produselor sunt modificate genetic sau nu sunt proaspete ca stau pe la fruterii "cu anii". Ei mai scurt cred ca ceea ce e pu bb e testat si e mult mai sigur.
Ceea ce priveshte studiile la REI ai dreptate sunt de aceeasi parere. Si pe linga toate nu cred ca am ales ceea ce vroiam. La inceput mi-a parut tare atractiva facultatea, insa pina la urma am ramas profund dezamagita. Si pe linga toate inima si sufletul imi stau la medicina (de care de fapt m-am pregatit practit toat viata mea)
Nu prea am inteles cui trebuie sa-i faca operatie si de ce?
Ceea ce priveste plecarea in Canada, daca vreti sa plecati acolo va recomand sa o faceti singuri prin intermediul ambasadei si nu a avocatilor. Va dau site-ul la care va puteti sa va duceti sa va informati despre documentele si procedura de aplicare. Daca aveti careva intrebari atunci oricum puteti sa imi puneti ca sa va clarific. www.montreal.ro Pentru partea francofona Quebec e mult mai simplu sa aplici (adica dureaza mai putin timp).

Alina ma bucur mult pentru tine ca ti-ai ales ceea ce iti place.

Eu v-am spus ca m-am ingrasat in timpul sarcinii cu 18 kg. De aceea nu pot sa revin asa de repede.

Ei bine termin mesajul meu ca tb sa ma duc sa-mi hranesc bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna seara!

Corina, vreau si eu sa-ti vad pozele, fetele le-au vazut, dar eu am ramas pe aici, cu buza umflata!

Multumesc fetelor de vorbe frumoase, sunteti toate foarte dragute!

Predsedateliu nostru, se pare ca a plecat in "komandirovku", sa o aduca pe printesa ei mica!
Abia astept vesti de la ea, sa ne spuna ca totul a fost bine, ca a nascut usor!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Lilia, am vazut pozele, inca dinainte sa ne anunti ca le-ai pus!!!Sunteti foarte frumosi, si tu esti atat de tanara, de fapt toate de aici, aratam asa de bine, incat nici nu se pare ca suntem si mamici!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Tocmai am primit vestea cea mare!!!
Iata ce mi-a scris Valeriu, sotul Luciei, pe mess:
"Buna. Sunt Valeriu, sotul Luciei. M-a rugat sa te scriu sa te anunt ca a nascut. E fetita - Laura. 3,250kg, 47cm, cu epidurala. Totul e bine acum. Salutari."

URAAAA, FELICITARI LUCIEI SI LAUREI!
LAURA, BINE AI VENIT PE ACEASTA LUME! SA TE AIBA DUMNEZEU IN PAZA SI SA CRESTI SANATOASA SI FRUMOASA, BUCURIA PARINTILOR TAI!

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Ura inca o data! Eu am ghicit data nasterii

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

FELICITARI LUCIA!!!!!!!!

LAURA, BINE AI VENIT PRINTRE NOI!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Natalia, nu e corect!!!!!!!!N-ai avut incotro si ai zis ca e pe 4, ca erau deja alte dati ocupate!!!!

URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

URAAAAA, VAI CE EMOTII AM.
DRAGA LAURA FIE CA NOUA LUME IN CARE AI INTRAT SA ITI ADUCA NUMAI BUCURII SI SA FII FERICITA!!! CEA MAI FERICITA!!!!

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

la noi acuma e sarbatoare mare in noastra!!!

LUCIA felicitari cu !!! Iata ca ai devenit . Cred ca esti acuma in .

LAURA.

Sa-ti traiasca , sa dea Domnul sa fie sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta ca mama si tata. Oameni buni noi trebuie sa chefuim

Lucia sa nu uita sa ne pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

CE BUCURIE!!!

LUCIA si VALERIU, sa va traiasca minunea, sa va aduca numai bucurii!!!

LAURA, bine ai venit, esti un copil mult asteptat, sa dea Domnul sa fii sanatoasa, norocoasa, vesela si sa faci nazbitii cit e ziulica de mare, sa le faci viata mai interesanta parintilor!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput