Mamici de ianuarie-februarie 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 2
maraki spune:
Luna Noua e frumos numele la care v-ati hotarat
Bebelul meu asculta numai Vama veche,Parazitii, La Familia, BUG Mafia![]()
![]()
Cred ca pe muzica lor o sa adoarma cand se naste![]()
![]()
Vama Veche imi place mult de tot ca trupa
iar pe restul imi place sa-i ascult pt. ca au versuri exact din viata adevarata de zi cu zi
( asta e valabil si pt. Vama Veche, in toate cantecele am intalnit realitatea )
Astery ai o burtik foarte frumoasa,ar fi bine sa o tii asa pana la sfarsitul sarcinii si sa nu te alegi cu vergeturi

Fetelor ati pomenit de la ceai de sunatoare sa aveti arsuri??? Sau poate pt. ca l-am baut mai fierbinte?Ciudat.... ma duc la somn...noapte buna fetelor din Ro si o seara placuta celor de peste ocean
24fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Ursoaica, eu zic ca lista e faina, si ok, multumi de capitol!
Astery-faine pozele cu burtica si a mea e exacrt atata, chair dc is un pic mai amre, de al ce greutate ai plecat tu, eu am pus deja 9.5 kg dar mereu am fost slaba sau ok cum ziceam eu cu kg si sunt sigura ca el vom da jos, important e sa alaptam.
AYUMI- sa tariasca FETITZA si et rog sa ne dai vesti buen zilnic si sa ne spui cand potzi care e treaba cu palcenat si de ce s-a declansat nasterea, ca si eu am palcenat jos si as vrea sa stiu, te rog
Sanatate multa si sa bea laptic mult!
Fetelor gata am plecat de la job, vreau sa citesc pt tetsul de maine, dar mai intru sa vad ce ati scris!
Ioana, deci bb tau are deja 1kg la 28 weeks?Ce bine,m-am linistit ca intr-o luna se poate duba greutatea bebitzei!
Denisa
23+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
irinadum spune:
Fetelor mai avem o viitoare mamica care insa a scris la capitolul anterior. Ursoaica daca mai esti pe faza poti tu sa dai copy la mesajul ei sau cel putin sa o treci pe lista ca ea nu stie ce trebuie sa faca. Nu stii sa si inchizi capitolul poate asa nu mai scrie nimeni la el.
Monica eu zic sa nu ne mai gandim la ce e rau ci din contra. In plus cred ca Bianca are nevoie de incurajarile noastre si de sustinerea noastra . Cel putin noi cele de la subiectul nostru o sprijinim total si nu facem afirmatii hazardate. Ai sa vezi Monica ca o sa fie bine nu te mai gandi la rau.
Irina27+
T_Ioana spune:
Eu nu am reusit sa dorm aproape toata noaptea din cauza contractiilor, si pe la 4,30 cand am mers la pipi am luat un No-spa ca nu mai puteam. Ma dureau cumva muschii din cauza ca nu mi se mai relaxa burta.Cred ca a fost beton si cate o jumatate de ora, iar bebe toata noaptea m-a lovit, cred ca nu i-a placut ce am mancat (ciorba de cartofi cu salata de ceapa) dar ghinionul lui, ca si in seara asta am mancat exact la fel....daca mi-e pofta!
Denisa atata avea bebe luni cand am fost la echo(1000 grame), plus/minus cateva zeci de grame, iar maine intram in saptamana 28! Doamne ajuta sa fie bine. mama zicea ca m-a nascut exact cand se incheiau 7 luni, de a doua zi urma sa intra in luna a 8-a (stie cu siguranta cand a ramas insarcinata
)
Sper din suflet sa ajung macar pana acolo daca nu pana la 40 de saptamani! Eu am avut 1,800 kg la nastere! Se pare ca de acum bebe pune destul de multicel, adica vorbim de sute de grame pe saptamana!
Ioana
si
27+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
miraklucker spune:
Ayumi, sa-ti traiasca fetita sa creasca mare is sanatoasa!! N-eia dat o veste!!. Te admir, fetita mea s-a nascut la 34 sapt si eu tot am murit de frica ca au luat-o doua zile la terapie intensiva pentru observatie!
am citit lista pentru spital, ce lunga e!!!
Sa va spun putin cum e aici. Nu-ti trebuie nimic cu exceptia lucrurilor tale personale si hainute pentru copil cand il scoti din spital, in rest ai tot ce-ti trebuie. In noptiera la pat ai un pachet cu tot ce-ti trebuie, pachet de tampoane, o cutie cu tampoane pentru san, un fel de chiloti de plasa de unica folosinta, o sticluta cu dezinfectant, manusi si nu mai stiu. Daca ti se termina cere ca ti se va da...fara sa dai nimic!!!
Pentru bebe ai tot ce-ti trebuie body, hainute, pampers ... in camera bebeilor.Irina, stiu ca in Franta e putin altfel acolo iti trebuie toate lucrurile pentru bebe de acasa, sora mea a nascut amandoua fete acolo. Bineteles il poti tine la tine toata vremea sau il poti lasa linistita acolo in camera. Usa e tot timpul incuiata, ai un cod si numai tu ai voie acolo si binenteles taticii. Ti se da pompa sa te mulgi daca e nevoie sticle pentru bebe, suzete si toate cele. Ai doua butoane la pat de unde poti suna asistentele se infinteaza imediat si-ti indeplinesc orice dorinta!!
. Sticla de apa minerala si termosul de ceai nu sunt niciodata goale. Pe coridor ai in plus un filtru de cafea plus tot felul de pliculete de ceai, dejunul era tip bufet adica puteai sa bagi in tine cat puteai, pranzul si cina le primeai la pat din meniul pe care l-ai ales.
E pur si simplu totul impecabil , mai bine de atat cred ca nici nu se poate, personalul super dragut, la sfarsit iti mai dau si o foaie sa completezi sa spui daca ai avut ceva nemultumiri cat de bine te.ai simtit......E o placere sa stai in spital si te tin si o saptamana daca vrei!!!
Este unul din lucrurile pentru care ma fericesc ca sunt aici unde sunt. Plus ca totul este gratis!!Sarcina si nasterea e totul gratis. In rest se plateste si aici 10 % din fiecare consultatie si med. Dar asta dupa ce ai trecut de plafonul care il ai. Adica eu de exemplu am 500fr pana la 500 se pateste tot integral si apoi doar 10% intr-un an.
Asigurarea e destul de scumpa cea obligatorie dar daca vrei mai mult poti sa te asiguri mai mult.
am vazut in lista ca scrie ca-ti trebuie forfecuta pentru bebe. Aici nu te lasa in nici un caz sa-i tai unghiile la bebe pana la 1 luna. doar sa le creia o pauzasti sau sa le dai cu ulei si sa-i dai manusi. Daria a avut niste unghii cand s-a nascut de parca fuse-se la manichiura la mine in burta si eu i le-am taiat pe la 3 sapt, se zgaria toata.
Ieri m-a durut si pe mine mai toata ziua burta, nu stiu ce am avut, nu erau contractii, dar ma intepe din toate partile, de nici aer nu mai aveam asa ca pe la 8 m-am bagat in pat. Azi nu am mai avut nimic?
Dana, parca tu ziceai ca ai pus 11kg?? nu sunt cam mult?? Cand ma gandesc la cele 2-3 amarate ale mele?? Incerc sa pun cateva poze noi cu noi, si cu burtica care din pacate nu se prea vede (numai in poze, ca in realitate mi se pare ca e mai mare decat la Daria, la David nu imi mai amintesc).
Maine plecam la socrii,
Ce bine 2 zile nu mai gatesc si mai scap de copii. Dar m-a anuntat deja sa ne imbracam bine ca s-a anuntat zapada, brrrr. ei stau la munte la vreo 1300m.
Cam atat acum pun pozele!
Numai bine la mamici si bebei!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
Ursoaica spune:
Fetelor capitolul trecut la inchis cineva, nu stiu cine.
Anuntul viitoarei mamici ete urmatorul:
"se poate sa intru si eu in grupul mamicilor de ian -feb?
eu voi naste in feb, undeva intre 15 si 25. ce tb sa fac pt asta?
multumesc anticipat
andreeaC"
Voi incerca sa o introduc in listuta, nu promit ca o sa si reusesc, dar ... poate.
AndreeaC bine ai venit,da-mi te rog si UM-ul. Te asteptam cu mai multe info despre tine si bb.
Ursoaica 26+
Ursoaica spune:
Burtici, gata AndreeaC este pe lista.
Giova
si Dana
daca vreti sa ma injurati ca m-am bagat, sa o faceti cu mila
. Nu va suparati pe mine. Va
.
AndreeaC bine ai venit printre burtici! Iti doresc multa sanatate tie si bb tau.
Ursoaica 26+
pisoi3 spune:
Neata burticute,
Pe mine iar ma luara insomniile desi toata seara mi-a fost somn, acum nici gand sa mai dorm, nu stiu ce oi avea, imi tot vine sa fac pipi, cand sa adorm, brusc trebuie sa ma duc la pipi. Asa ca mi-am zis sa intru putin sa vad ce ati scris.
Ayumi
, sa-ti traiasca fetita, felicitari, ne bucuram pentru tine si iti uram sa fie sanatoasa si sa ajunga repede la greutatea necesara.
Irina, arsurile se manifesta ca o jena arzatoare, ca sa ma exprim asa, in capul pieptului, cred ca pe la esofag pe acolo. Ai senzatia ca te arde ceva.
Giova, termina cu frica de casatorie, e normala, eu la starea civila era sa fug, ii spuneam lui George sa o facem in alta zi ca mie imi era frica, iti dai seama, lume adunata, de, iar eu voiam sa fug. Daca nu ma tinea strans de mana chiar ca fugeam, serios vorbind acum. Imi venea cand sa plang cand sa rad si nu stiam cum sa fug de acolo, dar nici o sansa cu sotiorul meu, nu imi dadea drumul sub nici o forma. Asa ca stai linistita, e normal sa te simti asa, fruntea sus si Doamne ajuta, o sa fie totul bine! Saracii barbati, ei nu mai au loc sa aiba emotii de noi!
Nici nu imi vine sa cred ca a nascut Ayumi, adica Bianca, ca Ayumi o cheama pe micuta, voi va dati seama ca ni se poate intampla si noua? Fetele din Romania, pe aici murim cu zile si noi si bebeii nostri, na ca incep sa fiu pesimista, scuze!
Mira, civilizatie acolo la Elvetia, cand om ajunge si noi asa? La noi innebunesti in spital, eu ma gandesc cu groaza la momentele alea, m-am jurat ca pe al doilea copil nu il mai fac in Romania, sper doar sa nu raman traumatizata (de spital si de personal) si sa nu mai vreau deloc copii. Voua va e frica de spital? (vorbesc de fetele din Romania, nu din tarile civilizate, ca banuiesc ca voua nu va e teama, nu?)
Denisa, bafta la test! Nu stiu ce test dai, dar eu iti urez bafta multa!
Gata, hai ca ma duc sa incerc sa dorm ca e tarziu rau.
Pup fetele 
Anda si bebe Mark 26+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131
pisoi3 spune:
Uitasem, incep sa ma sclerozez: AndreeaC, bine ai venit printre noi!
Tot eu
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131
aida_o spune:
fetelor, imi bag si eu nasul putin la voi (de obicei doar citesc pentru ca imi place sa ma informez "in avans", invat multe de la voi, dar acum am zis ca musai sa o felicit pe...
AYUMI
draga mea, o fetita cu asa nume, nu poate fi decit o fetita tare frumoasa! sunt convinsa ca va fi sanatoasa, aveti si medicii de care aveti nevoie, iar ea stiu sigur ca are dragostea de care are nevoie. sa va traiasca! 
eu am citit pe un pliant pe care mi l-au dat medicii de aici, si scria asa: ca un copil care se naste la 24 de saptamini are sanse de supravietuire. asa ca nu ma mir de ce medicii japonezi s-au ingrijit de printesa Ayumi :)
11+
Se mareste clanul :)