Mamici de ianuarie-februarie 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 10
ralirali spune:
Merci mult, Maria Alexia. Doamne, ce bine ar fi sa se deschida maternitatea aia la Polisano, dar stiu ca nu e nici o sansa. Cat despre medic, mie mi-a facut tot binele din lume
. Pentru fetele din tara, sa va zic: e o clinica de nota 20++ cu niste servicii impecabile, hotel de 3 stele, ce mai, nu mai zic de personalul medical
. Au sala de nasteri complet utilata si pregatita, dar nu primesc aprobarile de la stat...va dati seama de toata birocratia din tara asta si de interesele care sunt la mijloc...maaaaare pacat. Eu pentru laparoscopie am platit doar 5500000, care a fost de fapt doar contravaloarea cazarii si mesei, tratament, analize si tot tacamul fiind suportate de CAS..asta fara nici o spaga
, pentru ca nu se concepe asa ceva acolo.
Bee, sa stii ca si sotul meu are ambitii de acest gen, sa facem totul din salariu, dar nici o sansa pentru ca intotdeauna depasim si s-a cam obisnuit. Dar ce geamuri sunt alea, fata, 30 mil pentru doua geamuri? Noi am pus cu 800 Euro balcon+bucatarie+2camere, ce e drept negociat cu agentul si spaga de 50 de euro la el in buzunar si cicrul de rigoare cu intarzierile si alea alea, dar eu iesit super pana la urma.
Ralu 26+
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralirali_p/my_photos
Varsta bebelina: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20060108/dt/8/k/c159/preg.png
Maria28 spune:
Maria Alexia ,merci frumos de telefoane
Bee ,chiar asa de ce atat de mult pentru 2 termopane ?...sunt geamurile asa mari sau e firma de firma
,mai scumpe sunt cele cu imitatie de lemn .Bee ai de gand sa tii cu sotu la faza cu restaurantul
,de fapt ,poate ai si tu dreptate cu deranju' ,am sa ma mai gandesc
Daniela ce mult imi place ce ai facut pe site ,waww ...prima bebelusa de la noi,foarte frumos
.
19+
dana_ene spune:
Abia astept si eu prima ecografie morfologica, o voi face undeva in jur de 20 octombrie.
Doctorul meu mi-a spus, Marchplayer, ca va dura mult ecografia aceasta, insa nu mi-a precizat exact cat.
Dar cum il stiu eu pe el, ma astept sa dureze destul de mult, fiindca este un tip foarte meticulos si in general sta mult la ecografii, si imi explica tot.
Bee, dar ce mult te costa termopanele?! Ce fel de ferestre aveti ?
WOW !
Daniela
(21+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
dana_ene spune:
Nu ma pot abtine sa nu va dau si voua urmatorul link: http://daily.webshots.com/album/464871757KCCWIK
Sunt poze cu cei doi gemeni (baietei) ai uneia dintre mamicile din grupul de mamici care mai are o fetitza de seama Oanei mele.
Fetelor, sunt superbi !
Cei doi s-au nascut pe 28 septembrie, deci n-au inca o saptamana. Unul a avut 2,900 kg, iar celalalt 3,100 kg.
Nu-i asa ca sunt superbi ?
Daniela
(21+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Giova spune:
Am venit de la dentist.
Gata, am terminat. M-am intalnit si cu dr. meu, si l-am intrebat ca simt ceva prin burta atunci cand merg cu masina. Stiti ce mi-a zis?
Ca trebuie sa merg pe jos, nu cu masina si ca tot ce e discomfort sa nu mai fac.I-am zis ca o singura data mergem acasa in Alba pt. cununie si gata, repaus.
Bee super asa, numai ca trebuia sa anuntam, ca mama merge sa ne depuna actele, joi, ne casatoreste unchiul meu care e viceprimar, si de aceea, a mers ea sa vorbeasca.
Dana super site-ul!!!
si pozele cu cei 2 gemeni.
Fugim acasa sa papam, ca e pauza de masa, si revin la ora 14.
poze
gio
si bb Marco 25+
Maria28 spune:
Dana, foarte frumosi cei doi gemeni ...cum ai deosebeste ,la nastere cand a fost intrebata care si ce nume va avea? .Apropo ,cum a fost nasterea ei ?
19+
alina80 spune:
BUNA GRAVIDUTE!
Multumesc mult si celorlalte fete pentru urari!
Am vorbit cu CATA si mi-a zis sa va transmit ca va multumeste mult pentru sustinere si ca ea si Bia sunt bine, burtica creste si Bia este foarte activa mai ales seara. Contractiile s-au mai rarit. Si ca o felicita pe AYUMI si ii doreste numai bine!
RALIRALI, super cadita! Vad ca au numai lucruri de calitate.
GIOVA, nu te mai stresa! Pana la urma o sa faci lucrurile tot cum vrei tu, ca doar e cununia ta! Tu lasa-i sa vorbeasca si fa ca tine.
MARIA, si noi am discutat de botez si initial vroiam o masa acasa, dar cand am realizat ca vor veni cel putin 20 de persoane am trecut si noi pe varianta restaurant. De dormit dorm numai pe parti si eu, ca am inteles ca nu-i place bebelinului sa dorm pe spate, dar ma foiesc toata noaptea, nu mai dorm bine ca inainte. Nu ma simt confortabil in nici o pozitie.
DENISA, foarte frumoase hainutele Emmei! Sa le poarte sanatoasa!
DANA, merci ca ai schimbat poza!
Am si eu o intrebare la tine, avand in vedere ca tu ai mai trecut prin asta: in curand vreau sa-i spal hainutele lui Ayan sa fie curate si sa-mi spui si mie te rog cu ce trebuie spalate, daca pot sa le spal la masina si daca hainutele de exterior, salopete si costumase care nu vin direct pe piele trebuiesc spalate. Sunt superbi gemenii! Si ce marisori sunt! Eu stiam ca gemenii se nasc cu greutate mai mica! Dar vad ca ei sunt dolofani.
26+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
irinadum spune:
Dana frumoase pozele cu gemeni si chiar ca sunt grasunei.
Denisa frumoase pozele insa ai luat pana la un an sau nu am vazut eu bine si daca da de ce?
Bee ai intrat in luna a 7 a si implicit trimestrul 3.
Ursoaico bag de seama ca trimiti mesaje insa nu apar .
Irina 28+
J G spune:
Buna!
In sfarsit am ajuns la birou si am terminat de citit mailurile (fro 400!!) si am citit si ce ati mai facut voi.
Giova ma alatur si eu fetelor... calmeaza-te si incearca sa te gandesti ca e un moment foarte frumos, e data cand in fata lumii vei deveni sotia iubitului tau, vei lua numele lui... Eu am facut cununia civila numai cu parintii si fratii si 2 prieteni! In total 9 persoane la restaurant! Concluziile?
1. Vei fi prea emotionata ca sa ma conteze orice altceva
2. Oricum faci, se va gasi cineva care sa comenteze si sa te enerveze la masa!
Nu vreau sa te sperii, doar sa te fac sa razi un pic!
Alina, chiar ma gandesc, daca eu ma misc atat de greu cu burtica mea mica de tot, oare cum dormi si te misti tu? Dar sa stii ca am inceput sa ma ingrash rau de tot! Eram asa de fericita ca luasem numnai 4-5 kg... si cred ca acum am 7-8 in plus!!!! 

Bianca, asteptam vesti despre Ayumi in fiecare zi!
Dana, foarte frumos ai facut situl! O sa-ti trimit si eu o poza cu mine, de cand ma chinui!!
J 21+
Laura Ioana spune:
Fetelor din Brasov, am auzit ca acolo este o clinica unde se poate naste in apa. Stiti voi mai multe?
Laura
15+
Puiutul meu