Mamici de septembrie-octombrie 2005 (88)
Raspunsuri - Pagina 10
mimsi spune:
quote:
Originally posted by jadi
am o intrebare catre voi, poate Flavia ma lamureste sau alta mamica care da laptic... citi ml de lapte praf trebuiesc dati la o masa? Eu i-am dat circa 40 si pare oarecum saturat desi cred ca ar mai vrea.
Jadi si bb Vlad - 4 zile
iaca_poze
Buna! La 4 zile Alexia a fost acasa. Conform spuselor celor din maternitate, mancase la 3 si urmatoarea masa urma sa fie la 6. De fapt inca de la 4 jumate urla de foame. La 17,15 i-am dat lapte (Humana 1) ca nu ne mai intelegeam cu ea. A mancat 30 ml. La urmatoarea masa (20,30) - 50 ml. In primele 2 zile i-am facut 2 masuri de Humana (60 ml), apoi am vazut ca mai cere si i-am facut 3. De fiecare data am lasat-o sa manance cat simtea nevoia. Din a 17-a zi de viata (cand am vazut ca nu se satura) ii dau 4 masuri. La fiecare pas m-am sfatuit cu pediatrul. Sfat: nu-i da lapte praf (la lapte matern nu stiu daca se aplica) mai devreme de 2,5 ore de la ultimul biberon, pt ca nu apuca sa se digere cel vechi, deasupra mai vine altul nou si o va durea burtica.
Succes!
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)
Ioana75 spune:
Neata fetelor
!
Eu am facut deja o tura pe afara cu carutul, sa respire fata aer curat de dimineata
. Credeam ca am conditie fizica, dar transpir cind ma opresc din impins de parca as cara cartofi
.
karmenutza nastere usoara!
mifloricico, te dadusem disparuta, ma gindeam sa te "semese"
. Sa-ti traiasca sotul
.
marlena, asa da soacra, mai rarutz ca-i mai dragutz
. A mea o sa vina lunar la BT sa-si vada, citez, "copilul nostru"
.
Ioana &
Miruna
b_irina_c spune:

Nu pot sa nu ma laud cu puiutul meu
. Am observat ca daca ii cant ceva vesel (tonul sa fie vesel, ca nu stiu cantece
) Vladut rade. Am incercat de mai multe ori si am obtinut acelasi rezultat. Asa am ajuns la concluzia ca e voluntar zambetul...
Si azi am reusit si sa-l pozez (albumul Vladut la 5-6 saptamani).
cge va tinem pumnii
Marlena daca te consoleaza cu ceva si la mine vine soacra joi sau vineri...
Irina si
Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
irina81 spune:
Buna dimineata tuturor!
Simodina,noi folosim si Sab Simplex si Baby drink-1 pliculet/zi,50 de ml pe care ii dau cand suntem la plimbare sau dupa masa de lapte si il bea pe tot si chiar mai vrea si laptic.Matei bea ceaiul la biberon,i-am mai dat si ceai de menta cand avea scaune cam dese (dupa fiecare masa),la sfatul pediatrei chiar 100 ml/zi.El a acceptat si suzeta-numai cand suntem la plimbare si daca e saul si vrea sa doarma.Altfel o refuza si se mai si enerveaza.Sanul nu l-a refuzat pt ca eu oricum il hranesc cu aparatoare din silicon,dar si cand am incercat fara a luat sanul fara probleme(pt el
).Ma bucur mult ca nu este pretentios deloc(inca).
Fetelor,m-am hotarat sa nu-i dau lapte praf in completare.Cand papa dintr-un san,eu colectez laptele din celalat din care curge ca la robinet,picatura cu picatura si i-l dau si pe asta.Si in rest voi trage de el sa pape mai des.De ce sa-i dau lapte praf cand eu am lapte suficient? Oare sa nu fie consisitent? cred ca voi vedea dupa doua sapt dupa program de alaptat mai des si reglat putin scaunul.
Karmenutza,multa bafta!

Jadi,felicitari pt baietel.Sa vezi ce mult se schimba de la o zi la alta.Si eu cand l-am vazut pe al meu mi s-a parut urat,dar chiar era-avea capul tuguiat si eu glumeam zicand ca-l dau la schimb.
Va pupic pe toate,noi plecam la plimbare!
Irina si
Matei Cristian
Hildegard spune:
Buna ziua la voi,
Eu nu am prea dormit iarasi....dar acuma dimineata de la 8 am dormit pana la 10.30 tun.
Am avut si un vis ciudat: cica am nascut o fata de 3.600 blonda cu ochisori mari si albastri. Vroiam sa o cantaresc, auzi...si ziceam dar"ce grea e ca nu o pot tine in brate".
Eu am facu 3 eko diferite....si s-a vazut clar ca e baiat...speram sa nu avem surprize...cred nu nu m-ar deranja deloc dar tot ce am cumparat este pe albastru aproape. Si pereti in camera mica sunt cu tapet pe albastru deschis cu desene, si perdeaua etc.
Ma simt bine, nu ma dor noaptea decat mainile. Cred ca ii place la ebe in burtica dupa cate simt. Dar mai am si senzatii ca acuma iese, ii simt capul jos cum se misca asa rar.
Azi am consult la dr. la 4.30
Vero
38
http://community.webshots.com/user/hildegard122
b_irina_c spune:
Vero si eu am visat de vreo 3 ori cand eram gravida ca o sa fie fetita... Si nu a fost asa...
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Hildegard spune:
Nu va mai faceti fetelor probeleme cu bebeii vostri ca sunt urati...auzi tu!!
La nastere aproape toti copii sunt ciudati...
Ei se contureaza pe zi ce trece. Se schimba ochii, fata etc.
nu mai disperati...ca e ok.
Vero
38
http://community.webshots.com/user/hildegard122
Tonnia spune:
Irina, foarte frumos Vladutu tau! De fapt, am observat ca toti pe care ii cheama Vlad sunt reusiti tare!
, 37+
b_irina_c spune:
Tonnia

Irina si
Vladut (26.08.2005)
Ioana75 spune:
quote:
De fapt, am observat ca toti pe care ii cheama Vlad sunt reusiti tare!
Aratati-mi mie un bebelush nereusit

Noi sintem la ora de auditie "Cutiuta muzicala". Mie in continuare mi-e greu sa-i vorbesc fetii
, asa ca trebuie sa am tv-ul deschis sau sa cinte muzica, sa auda fata kestii.Ioana &
Miruna