Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004(83)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pufy, ma bucur ca iti place. Nu e greu de facut, nu-i asa?

Crini, cu mii de scuze La multi ani! si petrecere placuta. Plecati doar voi porumbeii ?

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Aissa e chiar usor de facut....si super gustos...miammmmm!
Chiar acum ma uit la pozele voastre! E adorabila fiica-ta! Si tortul arata tare bine!

Pupici!

Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Buna, dragelor!
Sper ca va mai aduceti aminte de noi. Paula e bine, merge foarte bine, repede si pe acolo unde nu e voie. Si-a dat drumul la mers imediat dupa ziua ei, cind am plecat noi in vacanta si am lasat-o la bunici. La mare a fost bine, am prins timp foarte bun, dar la intoarcerea acasa am descoperit ca are infectie urinara si acum facem tratament. Sper sa treaca cit de curind, ca dupa prima faza cu antibiotici, analizele au iesit tot rele. Poate asa si trebe sa fie. Mina, la voi cum e tratamentul? Si de la ce e infectia asta?
Am vazut o multime de copilasi frumusei foc! Am pus si noi pozele de la petrecerea Paulei, daca aveti chef sa le vedeti, poftiti: http://community.webshots.com/user/mamaelei

Va pupam si multa sanatate si toti copilasi!!!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Am intrat si noi in randul vedetelor!

ne puteti vedea in revista Copilul Meu!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Herra felicitari vedetei tale!Si la cat mai multe aparitii!

Rodica am vazut si pozele voastre!Ce mare e Paula.... si frumoasa!

Pupici!

Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Oh, eu nu mai stiu pe ce lume sunt. Timp nu mai am de nimic, si trece asa repede, mai ales cand sunt multe de facut.

IN PRIMUL RAND LA MULTI ANI LUI DAMIAN Sa creasca mare, sanatos si nitel la kilograme, daca se poate

Si pentru cei carora nu le-am spus la timp sa stiti ca m-am gandit la voi si v-am zis in gand, asa cum zic mereu: Inca un bebe mare!!! Sa fie sanatos!!!

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

rodica, bine ati revenit! te asteptam mai des cu noutati despre paula!

herra, felicitari, la cat mai multa aparitii!

mai fetelor, deja m-ati imbolnavit cu frumusetea de tort diplomat!!! trebuie sa incerc si eu, ca am mai incercat o singura data (acum vreo 7 ani) sa fac si l-am mancat cu lingura din cratita! Sper sa ma mai fi specializat intre timp...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

La multi ani Damian!!!! sa cresti mare si sa o bucuri pe mamica ta!

crini, La multi ani si din partea mea si petrecere frumoasa la Florentza!!

aissa, tortul vostru este super!Da donald a fost comestibil??Foarte reusit! Si Ale e o mica printesa dulce dulce foc!!!Pupici de la noi!!
Acum ma uit la pozele voastre.

Rodica, acum ma uit si la pozele voastre, ce de cadouri a primit printesa ta!Si ce mare este!Felicitari si voua pentru mersul singurica!

Eu azi am fost fff ocupata, de aceea urez cu asa intarziere "La multi ani" pentru Dami, cu ochisori lui albastri si frumosi!Geo, felicitari pentru cei doi copilasi!Pe undeva te invidiez ca ai deja 2 copilasi mari!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Salutare tuturor!

Imi er scuze ca nu am urat la timp La multi ani bebicilor dar nu avem net,de fapt avem ceva probleme cu calculatorul.

LA MULTI ANI !!! tuturor bebicilor care si-au serbat ziua pana acum,sa fiti sanatosi si cuminti ! Pupici de la Loreema.

Noi suntem f bine,Lori merge in picioare f bine deja,de sapt trecuta am renuntat si la ham,deci am un bebe umblator cu diploma.

Nu mai sta locului o secunda ,trebuie sa cerceteze fiecare colt din casa,gata cu tinutul intr-ul loc.

Am reusit sa ii schimb in sfarsit carutul cu unu pe 3 roti,l-am cumparat de la Babyexpo.

In rest nu avem prea multe noutati,sper sa revenim cat mai repede pe aici,si va urez sanatate si zile frumoase in continuare.

Pupici multi.

Aniversare 1 an

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

In primul rand va multumim pentru urari.

Acum au plecat ultimii musafiri iar casa mi-e vraiste dar inaite de a strange, musai sa va spun ca a fost foarte fain, Dami si celalalt baietel au rezistat eroic pana pe la ora 22 cand pe Dami l-a luat mama iar ceilalti prieteni au plecat cu bebele lor acasa iar noi am mai ramas sa petrecem pana acum.

Incerc sa pun si cateva poze dar asta dupa ce strang putin prin casa ca maine mai am o tura de musafiri, ai mei si soacra mea.

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput