Barbati cu tanga?!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Al meu nu poarta deloc chiloti. Si atunci cand poarta numai boxeri. AM dus razboi cu el ca sa poarte, pentru ca nu e normal sa nu-si protejeze "bijuteria". Dar vara in nici un fel nu poarta. De dormit doarme doar despuiat si imi pretinde acelsi lucru, caci ii place sa imi simta pielea. Numai ca eu sunt asa friguroasa, ca mi-as pune si cojocul pe mine, mai ales iarna.
Despre tanga la barbati? Nu am nimic impotriva chilotilor, ci doar impotriva barbatilor care ar purta asa ceva. Clar aia sunt niste barbati slabi psihic din moment ce simt nevoia ca prin vestimentatie sa iasa in evidenta..

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by gabibarta

al meu are fundu' perfect, dar din pacate paros si cu cosuri. Nu-i sta bine cu tanga. (si-a ous odata o tanga de-a mea sa vada cum ii sta)

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Cu toate riscurile acceptam si niste poze...

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Niste invidioase! Asta sunteti!

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Hm, hm! mie-mi place ideea de tanga (nu cei din pozele lui papa) la barbatii care arata bine :), iar pe sotul meu il chiar fascineaza tanga ;)

o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."

Serbanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Nu am nimic impotriva, dar daca au ce arata. Daca nu, nu.

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Cu toate riscurile acceptam si niste poze...

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

[/quote]

m-am uitat la acele poze, dar totusi mai bine arata tipii din reclamele tanga de pe care le-ati trimis

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maia69 spune:

rufus, e si nu e legenda ref la fundul barbatilor, am si eu prietene care apreciaza in mod deosebit un fund bombat, cel putin vizual, vorbind. Eu sunt mai interesata de partea din fata :D . Ca degeaba e fundul de patinator :)), daca in rest... As putea sa iti intorc intrebarea, pt ca si tipii se uita la sani :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Fundul sa fie frumos, ca tanga mi se pare caraghios pentru barbati

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Subscriu: barbati cu tanga - cel putin ridicol. Le fura din masculinitate. E "acceaptabila" idea dar numia in cazul stripperilor, ca aia sunt "barbati de consum". Si nici acolo nu mi se pare ca adauga vreo nota de senzualitate, dar, prin natura meseriei, tre' sa arate tot ce se poate.
Si mai sunt de acord si cu ideea lansata mai devreme cum ca femeile ar fi atrasae de posteriorul barbatilor. la mine cel putin, se aplica.

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

ar trebui sa-i cumpar doua perechi (roshii si mov aprins)

ca m-am saturat sa vina sambata de sambata si duminica de duminica administratorul blocului la usa pe diverse teme (sa ia banii, a doua zi sa aduca restul, dupa o sapt tre' sa citim apometrele, dupa aia se face shedintza, etc)
Cum sotzul meu bate bine peste suta (de kilograme, fireshte) daca ar raspunde la usha in w.e. doar in tanga cred ca ne-am rezolva problemele pentru tot restul vietzii!

Mergi la inceput