sunt speriata!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia2005 spune:

Va multumesc pt sfaturi, dar sa va spun mai pe larg ce i-am administrat si ce alimentatie a avut. In Constanta pana sa ajung in spital i-am facut 5 zile gentamicina pentru ca era suspect de proteus. Dupa aceasta gentamicina a facut criza de diaree. Am ajuns la urgenta, iau administrat cefort la 12 ore, ercefuril la 6 ore, debridat la 12 ore si smecta de 3 ori pe zi jumatate de plic la 50 ml. Dupa 3 zile m-am externat, dar copilul era mai rau decat la internare. Alimentatia era numai mucilagiu cu milupa hn 25 pe care il trecusem la sfatul pediatrei. Ce-i drept trecerea au facut-o treptat. M-am externat,iar a doua zi am plecat catre Bucuresti la spitalul Grigore Alexandrescu, aici am fost in grija dr.BECHEANU , poate a-ti auzit de ea! L-au bagat la perfuzii, i-au facut repaus alimentar 12 ore, doar gesol puteam sa-i dau, iar de a 2 zi au inceput numai cu supa de morcov timp de 2 zile dupa care i-au bagat carne, mucilagiu cu lapte (M HN 25) orez cu carne, toate treptat timp de o saptamana. Medicamentatia a fost: ceftriaxon la 12 ore, ciprofloxacin la 6 ore, calciu carbonic, kreon (la fiecare masa) si stamicin (la 6 ore)! Acasa cand m-am intors am respectat mesele din spital, dar tot mi-a facut o recidiva! Mentionez ca analizele i s-au facut la GR.ALEX.,dar toate au iesit bune! La ecograf mi-au spus ca are diaree cronica si colici abdominali. N-au spus de la ce, pt ca proteusul in Bucuresti nu a iesit! A, sa nu uit, acasa mi-au spus sa-i mai dau furazolidon, stamicin la 6ore timp de inca 5 zile si loperamid 0,05 ml de 2 ori pe zi cand are mai mult de 3 scaune pe zi!Asta e tot ,acum astept sfaturile voastre.VA PUPA LAVINIA SI DARIUS (8 luni)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Multa sanatate puiului tau!

6 ani -14 februarie 2006

Mergi la inceput