Ce ati mai citit?
Fetelor,
Mai apucati sa mai cititi de cand cu bebelasii si daca da ce?
Cristina & Yasmine
Raspunsuri
tinatache spune:
Daaaa, citesc Supa de Pui pentru Suflet de Copil. E faina de tot si o citesti usor, sper ca mai pun mana si pe cate o carte mai serioasa dar pana atunci ma distrez de minune cu asta. Si asta e serioasa, dar intr-un fel mult mai simplu de digerat...
Cristina
Adriana Radu spune:
Cristina se pare ca citim aceeasi carte Mie mi se pare mai mult decat serioasa,mi se pare extraordinara si in paralel citesc si "supa de pui pentru suflete tinere".Vi le recomand cu cea mai mare placere.
Adriana Radu
Tel/fax:0243/232276
http://www.cartipersonalizate.ro
sales@cartipersonalizate.ro
khristin spune:
quote:
Originally posted by Oana
Eu citesc acum Alchimistul de Paulo Coelho.
Apropos de Paulo Coelho,am citit Veronika hotaraste sa moara si mi-a placut foarte mult, mai ales finalul...acum citesc un roman cam siropos, dar destul de incitant, se numeste Rhapsody de Judith Gould.
Angela T. spune:
una din categoria easy reading ' His insignificant other' de Karen Siplin si una de autorul meu preferat 'Up at the villa' Somerset Maugham
Elena spune:
quote:
Originally posted by Angela T.
una din categoria easy reading ' His insignificant other' de Karen Siplin si una de autorul meu preferat 'Up at the villa' Somerset Maugham
Angela,
Somerset Maugham este si unul din autorii mei preferati !!!
Cat despre lectura de acum, de curand am terminat cartea Bushido de I. Nitobe
Elena&Laura
Otilia spune:
Eu ma perfectionez in "meseria" de mama:
Totul se joaca inainte de 6 ani - Dr. Fitzugh Dodson
Sa iubim fara sa permitem totul - Dr. Fitzugh Dodson
Copilul mic in civilizatia moderna - Arnold Gesell & Frances L. ILG
Sunt niste carti grozave, din primele doua am inteles mai bine psihologia celor mici, ce este si cum putem da copiilor nostri o educatie reusita iar a treia este o veritabila enciclopedie a primilor 5 ani de viata.
@+...
Otilia & La Adelita (8 luni)
Otilia spune:
quote:
Originally posted by tinatache
Otilia, cartile le-ai cumparat din tara?
Cristina
Nu, Cristina, de pe Amazon...
De ce, te-ar interesa?
@+...
Otilia & La Adelita (8 luni)
tinatache spune:
Da, da' nu in germana ca mi se incruciseaza ochii de la atata "straduit" ca sa nu zic altfel As vrea sa le caut cand mergem in tara, de Paste. Desi nu cred ca am sa le gasesc asa ca probabil tot la Amazon am sa ajung
Mersic pt raspuns!
Cristina