ADIURETIN

ADIURETIN | Autor: soarenistor

Link direct la acest mesaj

Prietena mea sufera de ,,diabet insipid'',sau neurogen,in urma unui traumatism cranian sever.Ca medicatie pt combaterea poliuriei si polidipsiei este ,,ADIURETIN;;picaturi nazale,problema este ca nu se mai aduce in Romania acest medicament,de ceva timp.Am intrebat la 2-NA ,si mi-au zis ca nu se mai aduce si nu se va mai aduce.Ea este depedenta de acest medicament ,nu-l are viata ii este in pericol.Am inteles ca acest medicament provine din Olanda,daca poate cineva sa ma ajute i-as fi recunoscatoare.

Multumesc .

nistor gabi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Am dat cautare pe google si am gasit o companie in Bucuresti care importa acest produs:

Reprezentanta Zentiva in Romania
Str. Daniel Danielopolu Nr. 4-6
Sector 1, Bucuresti
Tel: (+40) 31 6200 330
Fax: (+40) 31 6200 329
zentiva@zentiva.ro

Mergi si pe http://www.farmaline.ro/index.php?cid=1&pid=1994

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soarenistor spune:

Buna

Multumesc fff mult adriana,ca intotdeauna esti ff saritoare.Am trimis email la zentiva si iata ce raspuns am primit,,din pacate acest produs nu se mai aduce in romania de la inceputul anului.exista insa un produs cu aceeasi substanta activa insa sub forma de tablete este adus de Altana.Produsul se numeste Minirin .Am sunat la 2-NA,si mi-a zis ca nu exista in depozit,momentan si costa cam 1.700.000.
Problema e ca in urma cu 0 luna a ramas fara servici,deci este imposibil sa -lcumpere .
M-am gindit sa pun si eu o alocatie si daca se mai gaseste cineva sa-il cumparam,ar fi bine ,iar eu il voi trimite prin posta.
multumesc

nistor gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Nu se da compensat?

Mergi la inceput

Nu ,nu se da compensat.

nistor gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Gabi imi pare tare rau pentru prietena ta,am inteles ca acele medicamente provin din Olanda,incerc sa vad ce pot face,daca le gasesc aici,si te tin la curent,dar azi ploua cu galeata si nu ma pot misca.

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lebauhau spune:

Buna,
Am vazut astazi subiectul si m-am gindit ca poate pot sa va fiu cumva de ajutor macar cu informatii.Am consultat lista cu medicamente gratuite si am vazut ca diabetul insipid are medicatie pe aceasta lista.Ce trebuie sa faca prietena ta este sa se adreseze endocrinologului care o are in evidenta si de la acesta ar trebui sa primeasca reteta gratuita. http://www.cnas.ro/pdf/medicamente/medicamente.pdf
Acesta este link-ul unde gasiti lista si puteti sa vedeti tot despre medicament.Am vazut ca este facut de aceeasi companie impreuna cu care Zentiva avea colaborarea pentru adiuretin.
Cu ce pot sa va mai ajut este sa intreb la unele depozite daca cumva nu mai au in stoc,desi daca nu se mai aduce de la inceputul anului cred ca sint slabe sanse sa gasim.Din pacate eu voi lipsi din localitate o saptamina asa ca numai dupa 10.10 pot sa va dau un raspuns.
Alina

Mergi la inceput

Buna ,fetelor.
Stie cineva ceva de Adiuretin sau de Minirin?
Minirin am tot intrebat si nu au in depozit.

nistor gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Gabi,n-am uitat, azi am facut sapaturi,l-am gasit sub denumirea de minirin,dar din pacate nu se elibereaza fara reteta,fiind picaturi nazale am crezut ca se poate elibera fara reteta,dar m-am inselat.Daca pot gasi o farmacie care elibereaza fara reteta,l-as putea procura,altfel...nu prea am cum.

Dantje & Martijn

Mergi la inceput