Mamici de Septembrie-octombrie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Felicitari Mary! Sa fiti sanatosi si sa va traiasca printzul!

Multumesc pentru urari fetelor. Am modificat eu listuta. Acum iesim afara la plimbarea de dimineata.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

karmenutza era cat pe ce sa dispar eu... cazuse netu' dar si-a revenit repede..

Codruta cand se screme tare si plange ca nu poate face kk eu il ajut cu termometru! Si apoi isi da drumul singur. S-a intamplat si la noi in vreo cateva dimineti... De cand cu debridatul a trecut...

Irina si Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Irina, Petra se screme cam mult, cateva ore...nu chiar continuu, mai are si reprize de somn de 15-30 minute.
Petra tot fornaie noaptea, dar cand sa ii scot mucisorii, cu compresa sterila rasucita si ser, nu iese aproape nimic. Oare poate avea polipi asa de mica?

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Mai ce vrednicute sunteti fetelor! Felicitari si refacere usoara noilor mamici, sanatate si mult noroc bebeilor. Noi suntem bine-mersi, mancam, crestem si ne luptam cu colicii.
Codruta_grg - la noi merge mai usor cu kk, numai ca daca nu face 5-6 ore se chinuie un pic. De ce s-a scremut atat? Era tare cand a iesit? Intreaba pediatrul. Mie mi-a zis ca se poate pune 1/3 dintr-un supozitor cu glicerina pt copii si il ajuti. Am incercat o data si intr-adevar a fost eficient, nu l-a absorbit, doar i-a aratat calea de iesire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

codrutz, eu am o prietena a carui bebe a avut polipi de la nastere..din pacate, nu ai ce sa faci pana pe la 6 luni minim...mi se pare ca ea ii punea oropivalone pt copii, picaturi..intreaba pediatrul.va sti cel mai bine ce sa-ti recomande.

bebe alex la purtator
36 sapt.

http://photos.yahoo.com/andreeatitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Mimisi, nu e tare de loc kk. Iese exploziv, dar la consistenta e ca si pana acuma. Face kk si de 3-4 ori/zi. Dar noaptea se screme si se tot foieste.

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Codruta, daca face de 3-4 ori/zi si nu este foarte tare inseamna ca nu este constipata. Nu-i pune supozitor. Bebe este considerat constipat cand nu face deloc in 24 de ore. (Fii-miu facea doar o data pe zi, foarte tare si ajutat cu termometrul. De la lapte praf, care cam constipa ca era foarte gras.) Atunci trebuie sa iei masuri. Se screme ca asa se screme ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Codruta eu zic ca merita sa incerci cu supozitor sau termometru... Poate apoi doarme Petra linistita (si tu la fel).

Irina si Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Cu colicii cum stati? Sa nu fie de la colici. Noi de cand luam Sab simplex ne-am revenit. Cu nasucul... eu ii pun ser fiziologic cu seringa, cateva picaturi in fiecare nara. In timp mucisorii se inmoaie, ea mai stranuta si cand ii vad aproape de iesire ii scot cu un betisor cu opritor (care mie imi sunt tare folositoare) Am cumparat si pompita, dar eu nu reusesc sa ma descurc cu ea. Dr mi-a zis sa am grija sa pun o tava cu apa pe caloriferul electric, ca sa umidifice atmosfera. Asa s-ar putea sa scapi si de ser.

Mergi la inceput

Sa nu te sperii! seringa o folosesc fara ac, ca si pipeta.

Mergi la inceput