Bebelusi de iulie-august 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

La multi ani Anis ! Multa sanatate si bucurii alaturi de minunea din bratele tale.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Anis, la multi ani!

Am fost si eu azi la control, cica sunt ok, hemoglobina si-a mai revenit, dar spre surprinderea mea si asistenta si doctorita mi-au spus ca daca sunt obo cu alaptat si biberon sa termin alaptatul. eu mai incerc, totusi, cit mai e picul asta de lapte. mi-a dat o reteta pt pilule compatibile cu alaptatul si mi-a recomandat un loc unde imi pot pune implantul, daca tolerez hormonii(pilulele au aceeasi subst activa ca si implantul). controlul a durut ingrozitor, asa ca nu stiu cum o sa fie...eu iau calciu, cind imi aduc aminte, fier nu am mai luat de vreo 2-3 saptamini. as lua ceva vitamine, dar trebuie sa ajung la farmacie sa ma uit si sa aleg ceva.

Dede, Ioana, asa e, sotul meu e un super-tatic, vine de la munca si sta cu puiutza pina seara si se trezeste noaptea sa ii dea sa pape si face si cumparaturi si isi face timp sa ma bage si pe mine in seama. aseara intr-o "pauza" cind atipise fata a venit si mi-a masat umerii si m-a pupacit si si-a cerut iertare ca nu m-a mai rasfatat. m-a busit plinsul, e asa de dulce,ca nu stiu nici cum are rabdare cu mine dupa cite face, darmite sa-mi mai si sufle zahar in. si eu sunt asa varza ...as vrea sa fiu o sotie mai buna, ar merita, dragul de el. sper sa imi mai revin si sa imi iau revansa.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyly spune:

LA MULTI ANI ANIS SI SA VA BUCURATI DE FETITA VOASTRA SCUMPA.
Eu am gasit ciorapei pentru ei asa micuti, sunt de la Mondex parca marimea 11.
Ma gandesc cu groaza ca azi la 14 sunt la vaccin cu Dinu. Sper sa nu planga prea mult si sa nu il doara prea tare. Acum trebuie sa ma duc sa-l hranesc.
Sta la taica-su in brate si vorbeste cu suzeta. e un dulce.
Spuneti-mi si mie cum se pun poze ca nu stiu. Am album pe Yahoo.
Merci mult si sa ne auzim cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorsm spune:

Fetelor,va implor raspundeti-mi si mie la o intrebare: un copilas de 2 luni trebuie sa-si sustina capusorul atunci cand sta pe spate si este tras de manute in sus? sau il scapa pe spate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna fetele mele!

La multi ani ANIS!! Multi ani fericiti sa traiesti impreuna cu familia ta!!! Multi pupici de la noi si o petrecere frumoasa alaturi de toti cei dragi tie!!!

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Tudorsm la 2 luni un bebe nu poate sa-si tina chiar singura capusorul cand il ridici de manute si pe langa asta, e prea devreme sa faci asta nu inteleg graba ta. Lasa bebe sa se dezvolte in propriul sau ritm. Numai bine!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Tudorsm, pediatrul care face manevra trebuie sa vada daca e bun sau nu tonusul pe care il are bebele la gat. El iti poate spune cel mai bine.
Intradevar, cum zicea si corbioara, lasa-l singur pe bebe sa se dezvolte in propriul ritm.

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

fetelor o intrebare....un copil nacut cu 3090gr...parasit spitalul dupa 2 zile juma cu 2900 si la o luna si 3 zile avea 500kg iar la 2 luni si 6 zile cu o greutate de 6250gr.....este prea gras?(o lungime de la 51cm la 59 cm?)

caci ieri am fost la vaccinurile de la 2 luni...si am spus sa-l cantareasca ei(caci pe cantarul de bucatarie nu mai intra (:)] ) si sa-l masoare.....si m-am gandit ca poate e putintel prea mult in 2 luni si-a dublat greutatea...si azi de dimineata mi-a mai spus cineva ca este prea gras pt. 2 luni

acum ce e drept ca hainutele pt. 2 luni ii sunt prea mici, adica inbracam 68, dar?! sa imi fac griji.

dr. nu a spus nimic de greutate....banuiesc ca nici nu avzut...caci am rugat asistenta sa il cantareasca...ieri a fost doar de vaccinuri....si astia s epare ca fac doar ce este in "program"

va multumesc.

peca si Niko
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

La multi ani, Anis! Sa fii fericita alaturi de familia ta si scumpa de Ingrid!

Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Peca, Niko nu e gras deloc; greutatea lui este excelenta; baieteii iau mai mult in greutate, in general. Si cine nu-si doreste un bebe rotofei?
Daca dr nu a zis nimic, inseamna ca totul este bine; cred ca un dr nu trebuie sa vada cit cintareste ca sa isi dea seama ca un bebe e prea gras; poate spune doar daca se uita la el, iar daca tie nu ti-a spus nimic, inseamna ca Niko este foarte bine.
Cind o sa inceapa sa se rostogoleasca si sa fie mai activ, atunci o sa ia mai putin in greutate.
Si Eva a luat mult in greutate in a 2a si a 3a luna, dar nu ma ingrijorez, atita timp cit pediatra ei mi-a spus ca este bine.
Am o amica aici, cu niste copilasi slabanogi (asa este si ea) si tot timpul imi spune ca sa nu o mai hranesc asa pe Eva, sa o pun la "dieta", ca se face obeza. Ce legatura are un copil care maninca numai laptic si nici nu se poate rostogoli sau merge, cu unul care papa de toate, poate merge singurel si poate face gimnastica. Eu, una, nu ma ingrijorez deloc; Eva o sa aiba asa de multe activitati cind o sa mai creasca, incit n-o sa aiba timp "sa devina obeza".

Azi noapte Eva s-a trezit la 1am, la 4:30am si la 8:30am, dupa ce se culcase la 7:45pm ... Asa ca nu ne convine si, cu urlete si chiuituri, daca se mai intimpla asa si in seara asta, o sa revenim fortat la programul dinainte (9:30pm - 5:30am), ca nu mergem inapoi la cel de bebelus.

ANIS, LA MULTI ANI!!!! MULTA SANATATE SI TOT CE-TI DORESTI ALATURI DE MICUTA INGRID SI FAMILIA TA!!!

Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput