Bebelusi de iulie-august 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 13
Laura25 spune:
Buna!
Fetelor, dati-mi un sfat, ca sunt disperata. De vreo 3 nopti, copiii mei se trezesc mai desc ca in prima luna, cand aveau colici. Asnoapte de ex. Rares a adormit pe la 9 seara, s-a trezit la 11:30, apoi la 1, la 1.30, la 3 la 3.45, 5 si un pic, 6.45. Intre reprizele astea de somn, eu am stat mai mult langa patutul lui, ca tresare prin somn, isi foieste manutzele, si le pune pe fatza si se trezeste si nu mai adoarme singur. In final, l-am luat langa mine in pat si s-a mai linistit. Bianca doarme numai cu biberon sau cu suzeta in gura ... tot asa, tresare si se trezese singura, scanceste prin somn ...Bianca a mancat si foarte putin zilele astea.
M-am gandit ca sunt speriati de la vaccinul facut luni, dar mi se pare dubios totusi ... Voi ati patit asa ceva cu copilutzii dupa vaccin?
Sunt terminata, ca nici ziua nu prea vor sa doarma. Cel mai bine dorm afara, cat ii plimb cu carutzul.
Multumesc cu anticipatie!
Laura
de Rares
si Bianca
13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos
Simonaci79 spune:
Irina- dr mea mi-a zis ca si limbuta incarcata e semn de afta si mi-a zis sa-i dau cu glicerina boraxata in care am pisat o pastila de stamicina. Iti ungi degetul si i-l dai sa-l suga inainte de a papa. E cel mai bine cu degetul ca se intinde in toata gurita si nu vomita.
Laura25- si Mario face la fel, nu stiu de ce, e posibil sa fie de la vaccin (noi l-am facut miercuri) Din pacate el nu vrea deloc suzeta, suge numai degetelul de la mana stanga si inevitabil celelalte degete sunt pe fata sau in ochisor. Nu stiu cum sa-l dezvat. Aveti vreo idee?
Andre_ea- multumesc pentru aprecierile despre bebe al meu pe care le-ai facut mai demult. Si Tudor este un dulce, mai ales in poza de la spital unde doarme pe burtica dezbracat. Dar tu la ce spital ai nascut? Tare frumos e acolo c desene pe pereti!
Anis- sa-ti traiasca bebelina la cele 2 luni! Sa fie sanatoasa si sa o bucure pe mamica ei!
Irina- imi pare rau ca esti iar suparata! Bine macar ca ai fetita care sa te faca sa mai uiti de dor!
Simona si
Mario 22.07.2005
corbioana spune:
Bogdana nici eu nu am facut analize dupa sarcina deh comoditatea, desi acum ar cam trebui, plus dentist nu mai zic. Dar cine se mai duce?!
Sunt sigura ca mi-ar trebui niste Ca ceva si cred ca o sa inceo sa si iau.
La multe luni Ingrid!!! si celorlalti bebei care mai aniverseaza 2 luni!Sa creasca mari si sanatosi!
Irina daca are limbuta incarcata se curata cu o compresa sterila inmuiata in glicerina boraxata infasurata pe degetul tau si mai poti unge si mamelonul din cand in cand tot cu glicerina cand ii dai sa pape. 
multi pt voi doua si sa fiti tari acolo fara tati!
fericitilor ati fost la munte ce frumos!!!! vreau si eu!!!! si Bondarul un scumpic!
Dede ce a crescut si Medeea si ce draguta e!!! 
Laura se pare ca pe la 3 luni bebeii nostrai dupa cum ma mai plangream si eu alte mamici pe aici mai deunazi au ceva schimbari in porgram dar fiecare se manifesta altfel...Andrei care deja dormea toata noaptea pana dimineata pe la 6-7 acum se trezeste fix la 4 sa pape. Ma rog nu e asa rau ca al tine obositor ma refer dar sa speram ca le trece repede.
Simona exact asa face si Andrei isi suge degetul mare si incepuse in forta cu cel de la mana stanga
acum nu mai conteaza care dar el a vrut suzeta ddin fericire. Eu zic sa mai insisti cu suzeta, poate o vrea in cele din urma, cumpara doua trei modele diferite de tetine cine stie...Eu cum il vad cum ii dau suzeta dar are si momente in care eu zic ca e ok si el hop baga degetul in gura. Mai poti sa-i pui manusele in manute si nu si-l mai suge desi duce manuta la gura.
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Simonaci79 spune:
Ioana- cred ca ii voi pune manusi pana la urma. Cu suzeta- o ia, o scuipa si incepe sa urle. In nici un caz nu adoarme cum face cu degetul. Si suge suzeta numai cat i-o tin eu, si mai am si eu si alta treaba. Acum de la vaccin sau botez, nici eu nu mai stiu, nu mai vrea sa adoarma noaptea decat f greu. Sper sa treaca repede.
Va pup, ma duc sa-l calmez!
Simona si
Mario 22.07.2005
Monica-Elena spune:
Laura stai linistita asa se intampla la 3 luni au anumite devieri in program. Se schimba ceva acolo la ei in bioritm.
Irina despre limbuta la farmacie exista glicerina boraxata cu nistatin si iti infasori degetelul cu o comprese sterila(de fapt cam 3-4 ca sunt asa de subtiri) o moi in glicerina si ii stergi limbuta si cerul gurii si gingiile si buzele. O prinzi cu gurita deschisa si o sterri pe limbuta prin apasare si o miscare de dute vino. Nu stiu daca m-am facut inteleasa bine. Compresa fiind putin mai rugoasa o curata imendiat. Limba este incarcata de la lapte ca daca ar avea afte nu ti-ar mai manca de durere. Stai linistita ca nu o doare si nu e scarboasa la gust ptr ei ptr ca in maternitate ii mai pacalesc cu glicerina cand plang. Eu ii curat gurita lui Mihnea o data pe zi dimineata la toaleta de dimineata de cand am venit de la spital. Daca este f incarcata poti sa faci operatiunea de 3 ori pe zi si nu se intampla nimic pana o mai cureti putin. Glicerina ii poate provoca chiar si scaunel
.
Mitub la fel facem si noi diferenta intre zi si noapte. Ziua merge tv Cd-ul cu cutiuta muzicala se vorbeste tare incasa suna telefonul ca nu l-am invatat cand doarme sa merg in varful degetelor. Noaptea avem o lumina de veghe dar cu toate astea el are chef de joaca de obicei pe la 4.30 dimineata. Se zice ca seamana cu parintii ptr ca si eu si sotul meu nu suntem niste somnorosi ne trezim dimineata sa ne bem cafeaua impreuna. Desi nu am mers 9 lunila servici eu tot la 5.30 imi beam cafeaua ptr ca la 6 eu ieseam din casa ca sa ajung la 8 la servici. Asa ca plodul are cu cine sa semene.![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
delia grozav spune:
Ieri seara, am scris ceva si apoi am sters
.
Asa ca incep sa scrriu din nou...opa s-a treezit Medeea, revin mai tarziu.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
mamini spune:
buna dimineata!
noi am fost la chef ieri seara- fetita prietenilor nostri a implinit 1 anisor. si au fost 8 copilasi, din care Veve cea mai mica. a fost foarte frumos.
a fost cuminte de tot, numai ca azi noapte a avut chef de povesti doua ore! si s-au nimerit pe tura lui tati, care a plecat de dimineata cheaun la serviciu, bietul de el. m-am si suparat ca nu m-a trezit, au stat in sufragerie amindoi si s-au intretinut si eu dormeam dusa... si apoi fata mea s-a mai trezit la 7 si ceva si vad ca nu are de gind sa mai doarma, discuta aprins cu elefanteii de plus.
vad ca a iesit soarele, sper sa fie frumos, sa stam cit mai mult afara, ieri ne-am plimbat pe ploaie o ora si ceva de dimineata.
am vazut pozele cu Medeea, Eva si Luca- sunt niste frumosi.
Irina, imi pare rau ca iar ai ramas fara Radu, dar acum de cite ori te uiti la Ioana il vezi si pe el, ca seamana de numa`-numa` . curaj!
Cami, f bine creste si Ana Maria,bravo!
M
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Irina, imi pare rau ca iar ati ramas singurele, dar tu esti o curajoasa si timpul va trece repede(nu stiu unde zboara
). Despre limba ti-au scris fetele
.
, tare-i place bondarelului in natura
. Parca i-ati amenajat camera. Pe cand poze?
Delia, Medeea e o frumoasa
.
Mamini, bine ca mai chefuiti putin, va fi Veve o gagica de lume
. Cand vine tati azi de la job sa-i pui la culcare(singurel
), ca si bateriile lor trebuie incarcate. Si sotul meu asa de mult ma ajuta si are o rabdare cu fata, de fapt asa e felul lui. Eu nu am lasat pana acum copilul decat cu el, pur si simplu nu am incredere in altcineva
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
corbioana spune:
Neatza!!!!
buna e cafeaua dimineata cand doarme Andrei ![]()
Vad ca e probl generala cu schimbarile astea de program la 3 luni. Monica vad ca tu ai citit despre asta, se mai fac "si bine la loc"?
adica isi revin la vechiul program la un mom dat? Ca tare e naspa sa te obisnuiesti sa dormi toata noaptea dupa care sa incepi iar sa te scoli in miez de noapte la 4. Iar de la 7 gata tontoroi in casa vb maraim certam pe toata lumea si nu mai vrem nani abia mai tarziu.
Mamini ce ma bucur ca Veve e bine si voioasa si cumintica si se vede ca si tu te-ai calmat si e treaba mai buna acolo 
Simona daca nu mai incerci totusi cu suzeta sunt bune si manuselele insa le baga si pe alea in gurita si le morfoleste de numa numa
Eu il vanez pe Andrei cu suzeta dar iti dai seama ca prinde momente bune sa-si bage degetul cum o scapa. Asta e ceva tre sa facem dar nu e pefect. Succes!
Aseara am fost si noi vizita la prietena mea care are bebe (tot Andrei
) cu 2 sapt mai mare decat Andrei si le-am facut poze in scoici la amandoi
erau mortali cand plecam noi din camera daca plangea unul hop si celalalt. Pun vreo cateva poze sa-i vedeti.In albumul 3 luni!
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
mamini spune:
MonaI, nici Veve nu a stat pina acum cu nimeni altcineva, decit cu noi doi. biata mama, cred ca voi fi cu ochii pe ea ca un vultur...am mai avut musafiri, am fost si in vizita ( martea trecuta), ieri la chef dar in brate nu prea am lasat-o la altcineva, deocamdata mi se pare prea mica. o sa incerc sa il culc pe tati, dar nu stiu cit succes o sa am, ca se crede iepurasul Duracell. de vineri, cind vine mama, nu il mai las sa se trezeasca noaptea. nici cu asta nu stiu cit succes o sa am, dar ar fi bine sa reusesc.
Ioana, sunt mortale pozele la oglinda
m-au bine-dispus total
. un scumpel si celalalt Andrei...
va pup, ca fac papa si pazesc kupilu` care doarme si nu prea...
M