Bebelusi de iulie-august 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Ioana, Adriana, si Eva s-a trezit azi-noapte tot la 4am, apoi la 7:45am ... dar a fost bine, ca tura de papa de la 4am a preluat-o tati, ca eu nici nu puteam deschide ochii; acum el doarme, saracul , iar eu pe baricade.
Ce am observat la Eva, pe linga faptul ca atunci cind o tinem pe genunchi vrea sa se ridice in picioare, cind sta intinsa pe spate, putin la diagonala, se impinge in coate si se ridica in sus, ca si cum ar face abdominale; atunci o trag de minute sa stea in fundulet si e asa de fericita; isi face capul surubel si se uita peste tot (cind o trag de minute in sus isi tine singura capul, in linie cu corpul).
Inca ceva funny; dupa ce stranuta spune "aaahhhhhh", ca un om mare.

Monica, si Eva a inceput sa plinga atunci cind o scoatem afara din cadita si o stergem sau o imbracam, pe cind inainte ridea fericita de la inceputul pina la sfirsitul baitei (acum ride numai in cadita). Dar am gasit o rezolvare (temporara); ii punem salteluta de schimbat in patutul ei, sub mobil si ii dam drumul la mobil; cind il vede, uita ca tocmai plingea si zimbeste la formele de la mobil ; si asta pina terminam cu stersul, masajul si imbracatul ... apoi e totul ok iar.

Si inca ceva ... daca pina acum vreo 2-3 saptamini Eva adormea in masina, acum sta treaza tot timpul si se uita afara pe geam linistita si curioasa

Va pupam.

Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Irina, 6-7 luni?????????? Cum poti sa rezisti atit timp fara el? Sper sa te ajute mama ta sa ai grija de Ioana. Offffff ...
Macar ati facut o caseta video cu Radu vorbindu-i Ioanei, sa i-o arati in fiecare zi, ca sa nu-l uite pe tati al ei, sa nu-i uite vocea, pina se intoarce? Voi nu puteti merge cu el pe vas?

tie si Ioanei, asa, ca sa nu mai fiti triste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Andreea, si Petra are zile in care doarme foarte putin. Atipeste cateva minute si se trezeste... si tot asa.
DanaB, si noi papam uneori la 2 ore, alteori la 3 ore, iar mai rar la 4 ore.
Eu ii fac la Petra baie in camera in care doarme (dormim) si am vazut ca apar pete pe peretele exterior. Cred ca e prea mare condensul. Cred ca ii vom face baita in bucatarie.

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mika1 spune:

buna fetelor!
eu l-am operat pe bebe de hernie inghinala , din pacate avea in ambele parti si era urata.....era cel mai mic pacient...am stat cu el la reanimare 20 ore , azi am venit acasa insa l-a durut toata ziua burtica sau cele 2 operatii...ca nu a dormit de la 7 dimineata si acum e 7 seara...atipic ptr el care doarme de rupe in general si ziua...
m-am ingrozit de ce am vazut in spital.....aveam cu noi in salon un bebe cu o saptamana mai mare care am zis ca moare in noaptea aia.....din fericire nu a fost asa....nu mai povestesc caci m-am intors socata de acolo....copii nu ar trebui sa fie bolnavi!!!!!!!!! niciodata!!!! e inuman!!!!!
eu inca nu i-am facut vaccinul....desi are 2 luni si 2 saptamani...sper sa-l rezolv curand......operatia era prioritara!

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Mika imi pare rau ca a suferit bebe al tau operatie asa micut dar daca asta era de facut si s-a finalizat cu bine e ok, va dorim multa sanatate si sa-l doara cat mai putin pe micut!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Mika, imi par rau sa aud ca hernia a fost asa de grava... sper ca totul s-a rezolvat si chiar daca micutul tau se mai resimte inca, sper sa se insanatoseasca pe deplin cat mai repede si sa fie bine! Ne gandim la voi!
Ioana, Cami multumim pentru raspunsuri... ne vom inarma si noi cu supozitoare cu paracetamol. Am emotii!
Simina si-a schimbat si ea programul de vreo saptamana, in sensul ca doarme mult mai putin ziua, iar seara nu adoarme decat pe la 12-1 cu multa staruinta, efort si rabdare din partea mea...
E groaznic, dar probabil, asa cum zicea Anis, ma voi obisnui, daca va continua tot asa... In schimb tot e bine ca pana la 6,30-7 nu se mai trezeste!

Maine ne ducem sa ne costumam pentru botezul de pe 9 oct. Sper sa gasim un costumas frumos si pentru mami si pentru fetitza scumpa!

Apropo, daca aveti ponturi de dat...ajutati-ne!

Pupam mamici si bebei!

Ioana si Ioana-Simina (02.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/c_monica77/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Anis La multi ani cu intarziere si mult, mult noroc si fericire alaturi de sot si de ingerasul trimis de Dumnezeu, cum o numesti tu pe Ingrid!

Codruta, si noi facem vaccinul la 2 luni si o saptaman, depinde cand au medicii ziua de vaccinari.

Adina si Cristina, bineti ati venit printre noi si sa va traiasca puiutii!

corbioana aici la Bucuresti au inceput sa apara ciorapei lungi pentru bebelusi. oricum, salopetele cu botosel inclus sunt ideala ca scapam de grija botoseilor auxiliari care se pierd prin caruts.

Pentru fetele care dau formula bebeilor, oare fierul din formula e suficient si se asimileaza bine? Dede cum se manifesta carenta de fier? Si inca o intrebare, e cazul sa dam calciu indiferent de copil, in cure de 10 zile pe luna?

Pupici,
Bogdana, mama Cristinei (25.07.2005) si a Mirunei (16.01.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Andreea, nici Crsitina mea nu doarme afara daca stau pe o banca, trebe sa ma pimb si cu orele daca vreau sa doramna si cateodata urla de ma stie tot cartierul 9ce de obicei doarme in 2 reprize... asta e!

Stiu si eu de la Miruna ca dupa 2-3 luni de dormit fara intrerupere a reinceput sa se trezeasca si scrie si in carti la fel, cica nu stiu sa readoarma singuri. Eu sincer sper sa nu patim la fel si cu Cristina. La ea am observat ca in zilele ploioase e mai somnoroasa si in zilele cu soare mai vioaie si doarme mai putin. oricum inca e nehotarata daca vrea 4 sau 5 mese pe zi, dar o lasam cum vrea ea ca daca ia 4 mese la ultima manana de ne sperie ( a ajuns si la 300 ml intr-o seara)

mika multa sanatate puiului tau de-acum incolo...

Pupici multi tuturor si o noapte usoara,
Bogdana si fetele

Mergi la inceput

Mika, imi pare rau pentru baietelul tau; este foarte dureros sa iti vezi bebelusul suferind, in spital ... Sper sa se refaca repede si sa fie totul bine.

Bogdana, wow! 300ml la o masa??? Prinde puteri mititica Eva papa maxim 180ml (6 ounces / san plus completare sau noaptea formula), la 4 ore sau mai mult (daca papa doar 120ml sau numai san, fara completare, atunci cere de mincare dupa 3-3,5 ore).

Andreea, o sa treaca perioada asta, ai sa vezi; in maxim 2 saptamini. Asa a facut si Eva; nu dormea aproape deloc ziua, de ma dispera! Pina la urma am invatat sa o "citesc", sa imi dau seama mai repede de ce are nevoie, ce vrea, cind are chef de "joaca" sau de "vorba" si cind trebuie sa o pun la culcare, iar acum totul este ok si Eva este foarte linistita.

Azi am fost cu Eva si sotul la un Outlet Mall (mall cu magazine de firma cu reduceri f mari www.primeoutlets.com) la care se intra in magazine din afara (adica nu e din cel inchis, cu magazine in interior, la asta mergi pe afara si intri in diferite magazine). Am stat de la 12:30pm - 3:15pm, iar Eva a stat treaza tot timpul si a fost foaaaaaarte cuminte. Am asezat-o direct in carucior, iar ea a stat acolo linistita, uitindu-se peste tot, cu ochii mari cit cepele, sa vada ea cit mai multe . Nici macar nu a marait! Am mai luat-o pe la magazine, dar erau in interior si aveau aer conditionat si era cumintica, dar acum ma gindeam ca din cauza caldurii de afara o sa faca nazuri; nu a facut deloc! Abia pe la 3pm, a inceput sa i se faca foame si sa maraie putin; am mers in masina si i-am data san sa pape, apoi pe drumul spre casa a incercat ea sa se uite pe fereastra, dar a adormit imediat .
Apoi acasa, a dormit de la 5:30pm - 9:30pm, s-a trezit, a papat si iar la somnic . "Expeditia" de azi a obosit-o cam tare
Sotul a spus ca sa nu ma bucur asa de repede, ca nu se stie cum va fi cind va mai creste; sper sa fie la fel de curioasa si cuminte.

Pupici.

Mergi la inceput

Poze noi.

98 - 3 Months Old

Mergi la inceput