Copilasi de iulie-august 2004 (115)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

stiu ca mai sunt si alte boli ale copilariei insa nu prezinta simptomele descrise prin carti. Sa-mi spuneti ce parere aveti despre studiul acela...sa nu uitati, please

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Luca nu a fost bolnav pina acum...iar studiul nu l-am citit..pentru ca este aberant (asta am dedus din ce ai scris tu).....Uneori desi vaccinati copii fac forme usoare....din cite stiu eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

`Neazta !!!

Lia - io nu cred nici un studiu, prostii, stai linistita ! Danut se va face bine, ai sa vezi ! Sa ne scrii cum mai sunteti !

EMA - hihihi, noi il botezam si`asa, nimeni nu ne intreaba ce natie are copilul, ce religie au nasii ... Giulia a fost botezata la catolici de nasi ortodocsi, necasatoriti in biserica ... deci totul se poate si da, e reclama Faceti si voi o excursie in Oradea, dam o tura la bai si ne si crestinam na !

Carmen - la antibiotic facea si Giulia niste bombeee, Doamne, de-mi venea sa vars, desi nu mi`s sensibiloasa ... il lasam pe tata`so sa o schimbe daca era prin preajma ... deci de la antibiotic !

Papadie - ce mai faceti ? Cum sunteti ???

AncaMaria - ne bucuram ca veniti impreuna home, asa da !

O zi frumoasa va dorim !!!

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Ma doare burta si am greturi. Imi beau cafeaua tinindu-ma de nas dar pt ca altfel ma doare cabesa:-) Iost deprimata si plingacioasa si taman am citit pe net horor-uri cu utere rupte etc cica se recomanda o pauza de doi ani intre sarcini atunci cand e vb de cezariana. grrrr

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58070" target="_blank">Cum arata mama mea?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57873" target="_blank">De la inima la inima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Papadieee - poi vor fi 2 ani fix, nu mai fi suparici, hai ca totul va fi bine, cu asa o galerie ... de mamici si de copii Uai abia astept sa ne zici ce va fi ! de la noi sa-ti treaca si greturile, si plansetele si frica !!!

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

adevaru e ca is intr-o depresie crunta.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58070" target="_blank">Cum arata mama mea?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57873" target="_blank">De la inima la inima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!

Multumesc de urari! Sunteti neste dulci!
Papadicule, si sa-ti treaca depresia. Unde citisi, fata, aia cu uterele? Mi-e dok mi-a zis ca sa stau cumite 1 an, ca e de ajuns, da' daca se intampla olecutza mai devreme nu-i bai cu supravegherea de rigoare... Nu cred ca aia de la Germanica or fi mai rai... Du-ti la dok si te linisteste el. Si nu mai citi prostii pe net! Hai, capul sus! Ai stat 7 luni in pat pentru Catrina... nu o sa fie rau!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica_iulie_august spune:

Continuati aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58517

ii rog pe moderatori sa inchida capitolul asta, multumesc!

Mergi la inceput