Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (82)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Scuze..nu stiu de ce s-a trimis de 2 ori mesajul

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza pana la 10 luni

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Merci Cristia si Danyce.

Andreea, fi-mea doarme in patutul ei, dar cu noi in camera. Uneori, spre dimineata, cand se trezeste si o apuca cheful de joaca o luam la noi in pat, unde, suparata, se culca (nu intotdeauna!).

Andora pe unde esti?

Aissa si Dodo are cearcane mari, m-am tot intrebat si eu ce-o fi, dar de fiecare data am uitat sa intreb doctorul.

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Inutza mea doarme de vreo luna de cand nu mai papa tzitzi la ea in camera singurica...este super bine si pt mine si pt ea...ajunsesem sa o indop cu ceiuc noaptea..la fiecare planset..crezand ca ii e foame..papa pana la 300ml noaptea...

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza pana la 10 luni

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Naty merci am ras de nu am mai putut da intradevar dar mai stii...
Felicitari pt mers si chiar daca ai pierdut momentul o sa ai ocazia sa o vezi zi de zi cu alte lucruri noi pe care le face va pupam si va uram numai de bine.

Danyce imi pare tare rau de unchiul tau stiu ce inseamna sa treci prin asa ceva chiar si pentru o zi cum a fost cazul meu.
Insa astazi cand am sunat la cumatra mea , nasa lui Diana mi-a dat si ea o veste rea ca e cu soacra ei la fel in spital si ca nu mai are f mult de trait si am plans de nu mai pot.

Eu acum am luat-o de la capat s-ar putea sa am reactii adverse de la un medicament "Plavix" si mai trebuie sa merg iar la teste si uite asa m-am saturat.....

Gata acum revin la vesti mai noi. Cica fii-mea a incasat-o azi afara de la un baiat si ea de ciuda ca nu s-a putut razbuna a luat o fetita nevinovata la palme de a murit maicamea de rusine.

O sa punem si noi pozici mai noi asa ca va anuntam.

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI

Paula-Diana Poze noi noute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Uf, mai fetelor, va doresc sanatate la toti puii raciti sa va faceti repede-repede bine cu totii.

Mama lui Licuriciu, nu ca nu am intrebat, ca eu chiar asta si faceam dar chiar eu ii spuneam dr ca uneori pare incercanata si el a zis ca e alba la piele si asa i se vad ei vasele de sange. Oricum si eu am observat multi copii asa incercanati, ba chiar mai rau decat Ale a mea. Insa numai aseara ce i-am zis sotului ca mi s epare cam alba la fata si azi si dr a zis la fel, deci de data asta nu a mai fost o parere a mea.

Andreea si Doru, Ale doarme in patul ei cu noi in camera. Cat despre cum era vremea cand am vrut sa ii pun ceva pe cap era cum sa zic eu, era cazul sa ii pun ceva. Adica ea si asta vara arunca bandanele, baticul, iar acum isi scoate caciula (si la noi deja e racorica mai ales seara)....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

LA MULTI ANI: LIA MARIA si IOANA!!
SI pentru ieri : LA MULTI ANI MENNAN SI DARIA- IOANA!!!
Multa multa sanatate la toti bebelusii si sarbatoriti si nesarbatoriti....

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

ana_a, n-ai gresit, intr-adevar, initial am zis c-ar fi reactie la vaccin iar apoi s-a dovedit a fi rosu in gat. Multumim frumos ca te gandesti la noi!...

Ma doare sufletul sa vad atatia bebei bolnaviori!!! Multa sanatate, sa va faceti repede bine... Ca sa nu mai zic c-a inceput sa ma usture si pe mine in gat si sa ma doara capul!...

Naty, felicitari pt. primii pasi!... eu cand l-am vazut pe alex ca pleaca singurel am simtit ca am mai urcat o treapta...

danina, multa sanatate si pupici strengaritei batause. Bun venit in club!

danyce, multa sanatate unchiului tau! nu-ti pierde speranta, totul va fi bine! are grija D-zeu de asta! Asteptam sa ne mai povestesti despre traznaile almei!

andreea, felicitari nathaliei pt. noul dintisor si pt. curajul de a infrunta viata pe propriile picioare!!! si, stai linistita, si alex doarme cu noi in pat... si ne e asa de bine... pana s-o insura invata el sa doarma singurel!...

ninab, multumim ca ne-ai lamurit cu decalotarea! si te invitam la noi la o placinta cu mere, numai sa ne spui din timp! Salutari lui andrei de la alex!

kittie, andora, unde-ati disparut???

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

multa sanatate puiutilor bolnaviori!!! si cum zicea si Mina parca mai toti sunt bolnaviori...sa le treaca repede si pupici de la noi!!!

Andreea felicitari pentru mersul singurica al Nathaliei, imi pot imagina ce bucurie te-a cuprins!Eu nici acum nu pot sa uit emotia care am avut-o vazandu-l pe Stefan venind in bucatarie in picioare cu o jucarie in mana! si este intradevar o treapta!

aissa, sa stii ca si eu ma gandeam o data asa ca al meu ar avea cearcane dar nu am indraznit sa-i zic lu tati ca ma certa, mereu ma cearta, zice ca inventez boli la copilul sanatos....asa ca am tacut chitic, da acu daca ziceti ca si ai vostri au parca m-am mai linistit...
Si tot la capitolul inventat boli(de catre mine) al meu mai tuseste uneori, eu zic ca se ineaca cu saliva sau pur si simplu i se usuca gatul...se poate nu?Nici de asta nu i-am zis lu tati, alte simtome nu are, si cam de multisor face asa, uneori ma si sperie, dar cand reuseste sa ma sperie...stiti ce face?Isi aduna saliva in gura ca sa o scuipe peste gratiile de la patutz sau din carucior jos....ati mai vazut asa ceva???

Stefan doarme la el in patutz dar uneori spre dimineatza cand se trezeste si il apuca joaca il iau cu noi in pat si adoarme instantaneu...nu stiu...eu sunt foarte convinsa ca daca ar dormi intre noi nu s-ar mai trezi dupa ceai/lapte, ba cred ca nici gingiile nu l-ar mai supara...se poate?Eu zic ca da...sa mai intamplat sa doarma cu noi si a dormit ca ursu, numai eu am stat de paza la capul lui sa nu-l loveasca tati prin somn care se foieste mai mereu....

oh...si sa va zic ce a facut azi Stefan...a lovit-o pe verisoara lui!Si asta cu intentie!Si binenteles ca razbunare!Cu ceva vreme inainte verisoara la lovit cu o masinutza in cap...a plans mai mult de ciuda, sa smiorcait ca nu la atins foarte tare, pe el la necajit gestul...dar nu va spun ca nu trecuse multa vreme...a prins-o la stramtoare si ia tras si el una sanatoasa peste fatza!!!Nu mi-a venit sa cred...si asta ca ii spuneam aissei cu ceva vreme in urma cat de pampalau este si cum acepta bobarnace de la alti copii....ei bine...acu a crescut si el si da inapoi!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Naty, felicitari pentru mersul bubulinei!

Danyce, sanatate unchiului.

Andreea, Damian doarme cu noi in camera dar in patul lui.

si.... ca sa nu fiu linistita,azi vine Ioana de la scoala si ma anunta ca un coleg de-al ei a facut varicela. Vreau sa va spun ca am morcovul cu tot cu iepure, IOANA NU A AVUT, EU NU, DAMIAN NU. O sa fim toti bubosi???

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofiabebe spune:

Fetelor, cum spuneam: nu stiu care-i rostul sa ma mai apuc sa scriu, ca oricum nu pot citi tot ce scrieti voi! Dar trebuia sa vin putin sa culeg florile si felicitarile pe care mi le-ati lasat in subiectul anterior. Asa ca va spun sarumana, mii de multumiri pentru urari si pentru toate laudele la adresa scriitorului care zace in mine :)). Eu credeam ca nimeni nu va avea rabdarea sa citeasca povestile alea.

Cu scuzele cuvenite, urez cu intarziere "La multi ani" piticilor care au implinit 1 an de la ultima mea vizita aici. Eeeei, acuma sunt copilashi maaaari, gata cu bebelusheala... :)

Eu ii fac decalotarea in cadita si il spal putin cu degetul acolo, ca se strang neshte de-alea. Nu i-am facut din primele zile, dar in prima luna am observat ca se stransese si cu greu se misca pielicica, iar pipi facea ca fetitele, baltita in jurul lui, nu se vedea jetul deloc. Scuze de descriere, dar nu am cum sa povestesc altfel. Am vazut la doctorita ca facea asa si mi-a zis sa-i fac si eu putin cand il spal. iar la un moment dat am vazut ca se poate decalota si pune la loc pur si simplu, deci suspiciunea de fimoza e plecata demult.

Cat despre caciulita, sosete si paturica... nu mai comentez, ca n-are rost. Am sac de dormit, iar asta-vara aveam bonetica legata, dar cu sosetele astea... of! Ce sa mai zic, ca il gasesc cateodata si cu pantalonii sau pampersul scoase, daramite bietele sosete!

Ce vroiam sa va mai zic: n-o sa puteti crede, dar are doua masele si un canin!!!!!! A fost ingrozitor cat au dat, se scula mereu plangand, noaptea si ziua, nu se culca la loc nici in brate, nici jos, nici leganat, nici tinut, nici la tzatza, nici fara, desi ii era somn, in fine, vad ca s-a mai calmat putin. Si facea kk de 5-6 ori pe zi, azi doar de 2 ori. De-aia ne-a si amanat cu vaccinul, il facem martea viitoare. Cand am vazut varful caninului, sa-mi vina raaaau! Doctoritele mi-au zis ca e de bine, ca e bine dezvoltat si de-aia i-au dat deja.

Si spune cuvinte de o singura silaba: "da" la telefon, "pa", "bau" - dar numai cand vrea el - in privinta asta ii seamana sora-sii, p-aia n-o puteai convinge sa faca ceva ce vroiai tu, ferite-ar Sfantu'! Si acu-i la fel. Dar el e mai bunutz, nu e asa de nervos ca ea, ea era d-aia care urla ca nu-i dai sau nu-i faci ceva ce vrea ea. El plange numai daca nu-i dai mancare din farfuria ta (de-aia de care n-are voie) :)) - si plansul lui e... parfum, desi e enervant ca orice plans.

Hai ca m-am lungit. Vroiam sa spun ca a fost tare frumos la petrecere, au fost o multime de copii, Sofiei n-am putut sa-i facem asa, ca era in august si toti erau in concediu. Am fost tare bucuroasa ca au venit toti. Am pus o groaza de poze la semnatura. La anu' vreau sa ne vedem toti la noi la o felie de tort, ceva. Bine?
Sanatosi sa ne tina Domnul, ca in rest om vedea noi!

Va pupam,

bebe si puii:

Ziua lu' Sofia
La mare la Neptun
Ziua Filiponului

Mergi la inceput