Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (82)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Cali, felicitari pt fetita din burtica!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!

Alexandra

Sarah

Viviana

Samuel

Sa fiti fericiti mereu!!!!!

Aissa mi-ai facut o pofta cu tortul tau...ca azi fac si eu unul!Mai greu e la noi cu partea in care trebuie sa stea pana maine la frigider ca am un mancau de dulce in casa(Ovi) si nu stiu cum rezista tentatiei....

Cali la fetita din burtica!

Mai fetelor eu ma minunez pe zi ce trece de bazucu meu(mai nou "botezat" Taz de la bolboroselile din explicatiile pe care binevoieste sa mi le dea)! Repeta orice cuvant dupa noi! Putin pocite dar nu se lasa pana nu zice si el: Doii(Dori de la dorin), Aul(raul), Aie(Ale), Teo(Teo), bedje(bebe) si o gramada de alte cuvinte!Ma uimeste!

Pupici!

Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Pufy, tu nu stiai, dar Alesio al tau vorbeste limba olandezaBedje = patut.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!

Alexandra

Sarah

Viviana

Samuel

Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

http://community.webshots.com/user/b35noc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

multumesc ptr urari!

avem si noi cateva poze , sper sa se poata vedea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Danyce cred ca fiu-meu vrea sa-i intre in gratii la domnisoara ta de s-a apucat sa invete olandeza asa pe ascuns!

Pupici!

Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Cali in primul rand felicitarile mele ca o sa aveti si o fetita Bravo! si sa fiti sanatosi!
In al 2-lea rand ai un zambaretz de baietel, tare dulce, sa nu fie de deochi

Danyce si a mea danseaza tare haios, acum ca merge in picioare, a invatat si sa danseze in picioare, sa se roteasca, e tare scumpa, sa nu fie de deochi

Frosa eu am facut desenele de pe pereti

Revin... si sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

La Multi Ani Sarah, Ale, Viviana si Samuel!Sa cresteti sanatosi si fericiti, destepti, alintati de parinti si de rasfatati de viata!!
Fetele ajutor: [b]cum se face cu taiatul motului
? Raman recunoscatoare ptr impartasire experienta (personala sau a cunoscutilor) sau ptr un link cu subectu' dezbatut.Ce se pune pe tavita? Cate obiecte se pun? Tre neaparat tavita sau poate fi si un cos m plat? Cate obiecte tre sa aleaga copilul? (adica de cate ori il indemni sa aleaga in cazul in care nu se repede el din prima).Motul se taie inainte sau dupa faza cu tavita? Tre legat inainte cu ceva?
Pun intrebari tampite asa-i?Da' eu sunt ca de obicei grabita (ma alearga astia la sv de numa). Cel m rau imi pare ca nu am si eu timp sa ma desfasor ca lumea pe DC...Of
Pup tare si revin mai pe seara,

Cristiana si Andrei (29 Sept04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Fetelor Dodo a mea a invatat un nou cuvant "ne ...ne", adica nu - nu.
Si acum ne striga de mama focului cand o imbracam-dezbracam (cel mai nesuferit lucru pentru ea) ne-ne.
la fel cand ii dam sa manance: ne-ne.

Ce credeti ca a facut azi ... a mancat o bucata dintr-o minge de cauciuc cu care joaca fotbal prin casa . Nu-mi pot da seama cum a reusit sa muste din minge, cert e ca a vazut-o tata cu o bucata de minge in gura si n-a reusit sa i-o scoata, ca a inghitit-o rapid. Dupa care a facut si "aaah", cum face de cate ori ii place ce a mancat.
tare bun cauciucul ala!

cristia mi-a luat vorba din gura cum s-ar zice. Chiar acum vroiam si eu sa intreb despre ruptul turtei.

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

Naty multumim pentru apreciere. Par a avut din belsug inca de la nastere, numai ca atunci era brunet si acum e blond. Felicitari Dodolinei pentru "ne..ne". Cat despre bucata de minge inghitita o veti regasi la iesire cel tarziu maine..hi..hi.
cali felicitari pentru fetita din burtica . Am vazut si pozele cu Menny nazdravanul in pampers.

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput