Bebelusi de martie - aprilie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Va spun si un banc pentru inveselire si gata fug, ca se apropie baitza

Reprezentantii mai multor natiuni se intalnesc intr-un restaurant.

Toti au cerut cate un pahar de vin, dar cand au adus vinul, in fiecare
pahar era o musca.
Suedezul a cerut alt vin in acelasi pahar.
Englezul-vin nou in pahar nou.
Finlandezul a scos musca si a baut vinul.
Rusul a baut vinul cu tot cu musca.
Chinezul a mancat musca, dar nu a baut vinul.
Evreul a prins musca si a vandut-o chinezului.
Tiganul a baut trei sferturi de pahar si a cerut sa-i fie schimbat.
Norvegianul a prins musca si s-a dus la pescuit.
Irlandezul a maruntit musca si i-a trimis paharul englezului.
Americanul a inceput proces impotriva restaurantutlui si a cerut 65 mil
dolari daune morale.
Scotianul a prins musca de gat si a zis:"Chiar acum sa scuipi tot ce ai
baut!"

Eu si Raducu (22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/radu_victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Salut
Nu sunt prea harnicuta la scris,recunosc.Multa sanatate tuturor bebelusilor bolnaviori!Am zis ca va povestesc despre necazul din familia noastra,profit acum ca sunt singura acasa.Cumnatul meu,fratele sotului are cancer in stare avansata.Si noi am aflat de curand,de abia acum cand e grav ne-au spus,el a aflat de 1 an si de atunci face tratament.E plecat in Canada de 3 ani,va dati seama a plecat sa duca o viata mai buna si acu se zbate intre viata si moarte.Ce e si viata asta,azi esti maine nu mai esti.Si toate astea din cauza tigarilor.Din cauza fumatului a facut cancer la plamani,dupa care s-a dus la coloana,la ficat si acum la creier.Are 37 ani si acum 2 ani s-a intors in tara si s-a casatorit cu fata cu care dscuta inainte de a pleca,acum saraca e distrusa.
Fratele cel mare al sotului meu (sunt 3 frati) e tot in Canada si sta in acelasi bloc cu cel mijlociu care e bolnav .Nici el nu a stiut un timp pana ce la cautat acasa si la gasit in spital.Socrul meu a murit acum 7 ani de aceiasi boala,oare poate fii ereditar?Cel mai mila mi-e de soacramia care e si cardiaca ,a facut o criza cand a aflat de nu am stiut ce sa-i mai facem.Acum e in Canada ,ei ia dat viza ,dar la sotul meu nu.Azi a sunat sa zica ca nu stie cat mai traieste ca nu mananca ,nu poate vorbii si nu se ridica din pat.Cum o vrea Dumnezeu dar e cumplit.
Va-m intristat destul,sa va mai povestesc de Alicia.Acum nu mai prea vrea sa manance lapte.Seara mai mananca si dimineata dar 100-130 mai mult nu vrea.Mancare mananca si mai nou vrea tot ce mananc eu .Daca ma vede ca mananc ceva vrea si ea,trebuie sa ma ascund de ea cand mananc.Nu i-am dat decat paine si biscuite dar mai mult firmituri face decat mananca,le suge.Ieri m-am speriat ca s-a inecat cu o bucata de biscuite,i-am tras una dupa cap ca proasta ,am crezut ca i s-a dus pe calea respiratorie si s-a pus pe un plans .I-am dat sa bea apa si i-a trecut. Scuzati-mi scrisul ,poate mai am si greseli dar scriu cu o mana ,cu cealalta tin puiu.De fapt scriem amandoua ca si ea mai apasa din cand in cand pe tastatura,daca mama poate ea de ce nu.
Am vazut pozele ,ce mari au crescut si ce frumosi sunt toti.Mamacita la tine nu pot vedea.Va las ca puiu a facut kk ,i-mi miroase .Ceau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Caramella, imi pare tare rau pentru cumnatul tau! Nu suntem niciodata pregatiti pentru asa ceva, mai ales ca e atat de tanar...
Ligia, Oanamaria_luiza, Adseana, multumim frumos pentru laude!
Andira, daca va permiteti financiar, poate ar fi mai bine sa mai stai tu putin acasa. Daca nu, sunt sanse foarte mari sa gasesti o bona buna! Mult succes!
Mamacita, mi-e greu acum cu bona, ca sunt inca acasa si asist la tot programul zilnic. Incerc sa nu ma bag, sa o las sa ii faca haleala, sa o dragaleasca... Sincer, sunt geloasa. Ma bucur ca Ema a acceptat-o usor si ca ii zambeste cand o vede, dar nu ma simt pregatita sa ii impart iubirea. De aia zic ca sunt nebuna. Cand ma intorc la munca, nu cred ca o sa mai am timp de asa ganduri, o sa ma bucur ca e bine ingrijita. In rest, sunt multumita si se simte al naibii de mult un ajutor... Incerc sa ii explic cum vreau sa o imbrace, sa ii dea papa, dar am impresia ca nimeni nu se descurca la fel de bine ca mine. Si adevaru' e ca o cunosc pe Ema cel mai bine dintre toti. Si timp de 6 luni nu am stat despartite mai mult de 3-4 ore... O sa ma invat. Cred ca toate o sa trecem prin gama asta de stari, mai devreme sau mai tarziu.
Va pup si va doresc o noapte buna!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

http://community.webshots.com/user/AncaMicaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Uff, sunt obosita rau. Am umblat toata ziua astazi. Dimineata hypermarket dupa mancare si apoi am ajuns in sfarsit la Plaza Romania. Mi-a placut, pana acum nu ma urnisem pana acolo. Mamacita Zara e scumpa la hainute de bebelusi, dar altfel mi s-a parut rezonabila, sotul meu si-a cumparat cate ceva si i-am luat si Mariucai o bluza. Eu nu-mi cumpar nimic, vreau sa slabesc mai intai. In rest, cumparaturi pentru Ioana. Am tot cautat si salopeta de iarna, dar am gasit numai la Mothercare una sa fie exact ce vreau eu, costa insa 1,6 milioane - cam mult zic eu - si nici nu aveau marimea 9-12 luni, asa ca n-am luat. Asa ca mai cautam. Ciocolata vrac amaruie cu diverse prin ea este excelenta, v-o recomand. Si mancarea la restaurantul libanez la fel
Ioana a stat cu mama si a fost o cumintica.
Seara am fost si la scoala, au fost consultatii cu parintii. Am aflat ca Mariuca mea stie de toate, dar nu-i tace gurita toata ziua. Si sa nu credeti ca vorbeste cu copii, nuuu, ea ii povesteste invatatoarei despre cate in luna si in stele, vorbeste cu caietul cand scrie si tot asa... Ce era sa-i zic invatatoarei, si acasa turuie nonstop... i-am spus ca, cuvantul pe care i-l adresez cel mai des este "taci"...

Ninocikap imi pare rau ca a si racit. Tin pumnii sa va treaca repede!

Andruzza sper sa ai curand un Rares dintos si vesel! Si eu merg de multi ani la Medicover si am fost intotdeuna multumita de ei si nici n-am avut vreodata probleme cu laboratorul.

Andira In locul tau mi-as lua 3 luni de CIC, daca asta nu ar insemna ca dau cu piciorul unui serviciu la care tin. Altfel as cauta bona, dar l-as chema si pe socru sa o supravegheze. Tin pumnii sa rezolvi.

Oanamaria sper sa scapati repede de tuse. Bronsitele astea au prostul obicei sa tina mult. Ioana a tusit o luna. Ma bucur ca ai scapat de ghips

Ligia Traiasca para!!! Si mi-a placut bancul!

Caramella imi pare rau pentru ce se intampla cumnatului tau.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

http://community.webshots.com/user/rrox3

Mergi la inceput

Daca sunt obosita... am uitat...
Multumim mult pentru urarile de sanatate!

Mergi la inceput

Anca Micaela e normal sa simti asa, nu esti nebuna deloc. O sa se atenueze din fericire, dar de trecut de tot nu prea trece. Dar oricat de mult am sta cu ei acasa tot nu putem sa ramanem mereu nedespartiti, asa ca trebuie sa ne resemnam. Hai ca tot tu esti mamica si Ema stie foarte bine asta.

Mamacita astaseara nu reusesc sa intru pe albumele tale, nu merge un server, dar ma uit maine.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Sunt un pic mai linistita, are doar 37,2. Eu am citit ca pana la 38,5 nu-i febra, ca bebelusgii pot avea stari febrile cu temperatura de pana la 38,5 fara a avea un diagnostic. L-au consultat 2 medici, l-au ascultat la plamani, s-au uitat in gat, nu tuseste, nu stranuta, nu are nasul infundat, mananca bine, este vesel, nu cred ca poate fi ceva. Oricum, sa vedem ce ne iese la urocultura.

multumesc fetelor pentru raspunsuri!

andira, da mai este inalt, dar slabanog sa stii ca multi dintre pantalonasii care sunt pentru 6-9 luni ii sunt deja scurti. sanatos sa fie, de fapt sanatosi sa fie toti! cat despre problema ta cu serviciu, nu pot sa-mi dau cu parerea cum ar fi mai bine sa faci pentru ca eu o sa stau cu el acasa 2 ani, pana acum doar cu mine si tati a stat, cu alta persoana nu a stat nici 5 minute. curaj, sa alegi varianta cea mai buna pentru tine si Irinuca!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

multumim si noi mai intai pentru urarile de sanatate ca poate la urma uitam.

toata ziua a fost cam marait din cauza nasucului care era mereu plin de mucisori si se supara si mai tare cand incercam sa il curat...

dar daca l-ati vedea cum ia medicamentele, mai bine ca la mancare imi deschide guritza. e adevarat ca sunt si facute sa le placa, dar spre exemplu calciu ala gluconic nu mi se pare p[rea bun la gusr dar el nu se vaita prea mult.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;31/st/20050217/n/Alex/dt/8/k/76fd/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Ligia13, multumim si va asteptam in petit. Cum e Codul lui DaVinci? Mediatizarea excesiva m-a facut sa cred ca e o carte comerciala si nu prea m-a atras pina acum. Daca nu te-ai putut dezlipi de ea probabil ca am intuit gresit.
Caramella, imi pare rau ca treceti prin asa un necaz.

Noapte buna tuturor mamicilor si bebelusilor.

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Caramella imi pare rau de necazul vostru.
si eu imi bat la cap sotul sa nu mai fumeze, i-am spus ca atunci cand va invata Alex sa vorbeasca o sa il invat sa spuna ca nu il lasa sa il pupe daca mai fumeaza.

Oanamarialuiza ne pare rau ca nu mai alaptezi, dar mai bine te gandesti ca tot e bine ca a fost si pana acum.

Rrox Ioana cum se mai simte?

Alex desi bolnavior astazi a mancat chiar foarte bine as putea spune, dimineata la 10 o bananuta, nu foarte mare, cu branzica care au facut cam 150 ml, la 14 cam 200 ml de piure de legume cu carnita. eu zic ca e bine.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;31/st/20050217/n/Alex/dt/8/k/76fd/age.png

Mergi la inceput