Bebelusi de martie - aprilie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Ana71, nu stiu ce sa-ti spun pt Eva, nu mi s-a intimplat niciodata sa gasesc singe in kk; cred ca intr-adevar trebuie sa urmaresti si sa faci o analiza daca se mai repeta.

Rp, haios bancul!

Oanamaria-luiza, ii dau cereale Nestlé, Ma première céréale, Saveur nature. Am cumparat cutia la Carrefour. Atentie la kiwi, stiu si eu ca produce alergii. De altfel am cunoscut o tipa care facea o alergie grozava la ei, nici macar nu putea sa-i atinga ca se si umplea de pete rosii.

Mamacita, multumesc ca ti-ai facut timp sa-mi trimiti si mie pozele cu Alexutu. E un scump! Mi-a placut mult poza aia cu body-ul in dungi, cind priveste foarte serios spre aparat.

Rrox, nici eu nu sint pro lantisoare, bratari, etc, mi-e frica sa nu le inghita, ca sa nu mai vorbim ca le-ar rupe si pierde imediat. Pe cumnata-mea insa nu o deranjeaza si se pare ca nici pe copil pt ca nu le-a rupt. Pt lapte nu cred ca e o problema daca bea mai putin o perioada, oricum in curind vei putea sa-i dai brinza calcica, iaurt. Dar esti sigura ca refuza laptele si nu biberonul pur si simplu?

Anca Micaela, pe Alex noi l-am pus cu fata in masina pe la 1 an, cind avea cam 9 kg. Cum Ema are apraope aceasta greutate cred ca e OK. Dar de curiozitate: de ce n-ati mai lasat-o cu spatele?

Ariadnabr, ce e aia "ata la limba", cum se manifesta? Poate ca doctorii din Irlanda au considerat ca nu e suficient de grav ca sa traumatizeze copilul printr-o interventie, de aceea n-au spus nimic.

An-k, da, si Papadie imi place cum scrie, desi in ultimul timp am observat ca n-a mai fost asa activa. Sau poate ca n-am nimerit eu pe posturile ei. Si da, am citit si eu "Haine de papusa", eram insarcinata si din cauza hormonilor, bata-i vina, am plins de sarea camasa pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

An-k imi pare rau ca-ti intarzie sotul. Esti sigura ca nu se uita si el la meciuri UEFA? Eu cand aud supozitoare ma gandesc la ceva ce se baga in fund, supozitoarele astea cu menta si eucalipt se baga in nas sau unde?! Ioana are nasul curat, mucozitatile sunt mereu in gat. Cred ca se si produc in gat, nu cred ca provin din nas. Habar n-am. Ii mai dau si eu cu spray cu apa de mare, dar e curat nasul.

Ninocikap mi-am indreptat spatele instantaneu cand am citit. D-aia ma ingras eu constant, stau mult la calculator si cu spatele nu prea drept... Am meu sot e chiar la meci, la Rapid. Nu-i microbist, trebuie sa faca poze si sa le transmita pe flux.
Imi pare rau ca esti tot singurica. Nu-ti face probleme cu calciul, da-i sirop daca il accepta mai bine, contine tot calciu gluconic. Dar e mai diluat, trebuie sa ajustezi doza.

Marox Ioana sigur refuza laptele, nu biberonul. Am obisnuit-o deja cu biberonul, i-am dat suc de portocala diluat cu apa plata fiindca ii place foarte mult si asa am pacalit-o sa-l ingaduie si pe bibe. Suge zilnic din el cam 80 ml. suc. Dupa ce va accepta laptele din bibe o sa-i dau sucul din canita, sa invete sa bea si din ea.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

http://community.webshots.com/user/rrox3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Rrox si eu am facut la fel, de aceea l-am scris cu rosu sa fie vazut, ca mai toata lumea cand sta la calculator sau pe scaun nu isi controleaza pozitia. la mine se intampla mereu.

cu calciu sa vad ce fac, ca de obicei ii dadeam primele 10 zile ale lunii, maine s-ar face deja 5 zile, eventual ii mai dau doar 5, si apoi la inceputul lui noiembrie.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

Mergi la inceput

Da' totusi, unde o fi disparut toata lumea astazi?! Vedeti, daca au sotii acasa... nu ca noi!
Si unde o fi disparut Daria de atata vreme? Sper ca sunt bine.

Clubul de slabit nu s-a prezentat la apel miercuri! Ce faceti? Doar nu va ingrasati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

dar stiti de ce sunt eu suparata?
pentru ca vine week-end-ul si barbatul si iar nu pot iesi la plimbare pentru ca au anuntat iar ploi.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Rox, io n-am venit la raport ca n-am tinut dieta si mi-e frica sa ma sui pe cantar sa nu ma demoralizez- sau sa nu-l dereglez, despre supozitoare... se baga intradevar in fundulet dar au actiune asupra gatului, acum nu am in casa dar cand cumpar iti voi zice exact cum se numesc, ce imi place ca ajuta si sunt doar din plante fara pic de antibiotic, mucisori nici Bianca nu are cel putin eu nu reusesc sa scot nimic cu pompita si nici ea nu prea ma lasa ca are oroare de obiectul respectiv, asa ca am cam renuntat, doar cand mi se pare ca respira foarte greu am niste picaturi de bebelasi cu f. putin antibiotic si-i pun cate o picatura in fiecare nara dupa caRe chiar se simte diferenta, eu incerc sa nu fac exces de picaturi -sunt o adepta antiantibiotic, sau cat de putin posibil

ninocikap, si eu stau cu spatele drept- doar de cand am citit ce postasi, ca altfel sunt o "cocosata la computer"

marox, p'aia cu emigratia o citisi? tot de papadie. Si eu am varsat cateva lacrimi la "haine de papusa", o recomand si celorlalte mamici

chiar, ce-o fi cu Daria?, sper ca sunteti bine sanatosi, pupici de la noi

pupicutzi tuturor

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Alina doreste sa-si vada mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

uite , imi beau cafeaua (de fapt mai mult pate decat cafea) si citeamn ce ati mai scris.

Vroiam sa va spun ca papadie este iar insarcinata, de-aia nu mai scrie asha mult. A scris la mamici de iulie-aug 2006. (eu am gasit o postare a ei la un subiect cu bb2).

an-k si mie mi se pare ciudate supositoarele alea. Adica le bagi in fund si ajuta la nas?? Ciudat

rrox3 si eu faceam prezenta intr-o zi si ma gandeam unde or fi dariaevelin, oanacrainic,Hiroral.

vad si oanamc nu a mai scris de vreo 2 zile, cred ca isi cauta haine pt eve acela monden

mamacita ne-a mai amenintat cu niste poze, dar nu a mai apucat. Probabil ca iar o suprasolicita simpaticul grasunelul ei!

Gata, fug la serviciu, ca s-au terminat minutele de relaxare pe care mi le permit dimineatza!

Eu si Raducu (22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/radu_victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

'Neata!
ligia,eu sunt ranchiunoasa si cand amenint ma tin de amenintare:am pus poze,dar cred ca n-ai apucat sa vezi cand am anuntat;iar cele suplimentare la acelasi album...n-am putut pune decat trei din sapte,caci una era cu"ochi rosii',iar pe celelalte nu mi le-a incarcat si mi-am pierdut rabdarea.
Ai intuit foarte corect,ieri a fost zi de cosmar pentru amandoi:Alexut are probleme cu dintii,nu stiu ce se intampla,dar parca ii ies toti deodat,numai coltisori simt prin gurita lui si maraie-urla-scartaie-tipa de m-a disperat.Nici o jucarie nu ii trezeste interesul mai mult de 5 minute,in schimb mama trebuie sa fie vesnic la apel cu program artistic si mimica extrem de diversificate,altfel criticul stramba din nas si face mai rau.Azi vad ca e in forma,dar ieri am cazut lati amandoi.Asa ca,din pacate,n-am putut sa si scriu ieri.
Vreau insa sa-i spun Anei71 ca,nu stiu daca isi aminteste,dar noi am avut cu Alex de trei ori problema cu firicelul de sange.prima data eram disperat,mai ales ca primeam vesnicul raspuns pediatric"se mai intampla,asa-s copiii"si fara explicatii sau solutii.Bineinteles,asa cum ma stiti deja,m-am pus repede pe citit si am descoperit usor ca de departe cea mai frecventa cauza,chiar inaintea constipatiei-care e pe locul doi si oricum la noi nu era cazul-este alergia alimentara.Ceva din ce-am mancat nu i-a priit(apoi am descoperit si ce)si consecinta au constituit-o 3-4 scaune pe zi+firicelul(1-2)de sange care m-a scos din minti.Am evitat alimentul respectiv si gata.
AncaMicaela,si eu sunt sigura ca as simti si as gandi la fel ca tine;noroc ca mai am pana atunci...
rrox,nici eu nu sunt prolantisoare s.a.bijuterii la cei mici,pe cele primite i le tin intr-o cutiuta.Mi se par mai mult generatoare de accidente si,oricum,nu m-a impresionat niciodata etalarea bunastarii prin bijuterii,mai ales la o varsta la care chiar nu produc nici o placere posesoruluiParerea mea,sa nu sariti iar pe mine,caci fiecare procedeaza cum crede si eu nu judec pe nimeni.
Laptic,dupa diversificare,cica ar trebui minim 500ml/zi.Ma scuzati daca scriu aiurea,o fac cu o mana,cealalta sustinand mostenitorul in poala.
marox,ma bucur ca ti-au placut pozele si nu te face c-ai uitat sa-mi arati iar frumosii din"ograda"ta(ton cour)
rrox,ti le-am"share"uitsi tie,le-ai primit sau am scris aiurea adresa?N-ar fi de mirare...
ninocikap si ank,sa vi se intoarca sotii acasa in versiunea cea mai romantica si rabdatoare,sa va scoata la plimbarici,restaurante si sa aiba grija de puiuti cat timp voi sunteti la coafor!ninocikap,ce-i cu dietele astea ucigatoare?Nici daca mor de sete nu-s in stare sa beau un litru de apa minerala odata,darmite cu ochii lipiti de somn
Fug in parculet,ca azi e zi frumoasa.Ieri am fugarit o baba-tzoapa,care avea impresia ca daca stam in parc suntem exponate.Si-a luat frumusel nepotul si se pregatea sa-l lanseze in planare usoara in carut,peste Alex,"sa vada bebeul'.A fost foarte ofensata cand i-am zis ca nu-i permit sa-i sufle in nas"bebeului".si daca tot era asa jignita,macar i-am dat motiv si am expediat-o deloc elegant.Sper ca azi sa ma ocoleasca,altfel va mai auzi de mine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Mamacita n-am primit pozici. Dar cred ca ti-e mai usor sa-mi trimiti o invitatie sa-ti vizitez albumul. Iti mai dau odata adresa mea pe PM. Multumesc. Si tinem pumnii lui Alexut cu dintisorii aia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ninocikap, Mamacita, Adseana, Oanamaria, Ligia, Anca Micaela, Rrox, Andruzza, Marox, Ana71 - va multumesc pt sustinere si pt sfaturi!

Am gasit 2 femei, cred ca o sa ne intalnim maine sa le vedem, iar soacra-mea imi spune luni sigur cand iese la pensie. A zis ca cel mai tarziu la 1 ian, dar e posibil si mai devreme.
Varianta cu CIC inca o mai iau in considerare, dar e un moment cam prost la servici...

Colac peste pupaza, m-am imbolnavit
Am facut o cistitita urata, cu sange si cheaguri de sange, de-mi venea sa urlu cand ma duceam la baie, si, normal, ma duceam din 10 in 10 min. S-a declansat rapid, in cateva ore, si eram atat de disperata alaltaieri-seara, ca nu am mai asteptat pana dimineata sa ma duc la Medicover sa fac o urocultura si antibiograma, m-am infipt in Augmentin. Tot Augmentin am luat cand am patit acelasi lucru anul trecut in nov, cand eram in 5 luni cu bebe.
Ieri dimineata mi-a fost mai bine, dar fiindca l-am luat la 12h, seara incepusem iar nasol. Asa ca am luat la 8h, dupa ce am vb cu 2 dr la telefon, si azi e mult mai bine.

Ca urmare, am 2 zile de concediu medical, si i-am zis soacrei azi sa nu mai vina. Asa ca am toata ziua pentru piticul meu, ce fericita sunt!

Vreau sa ma duc maine cu sotul la film. "Rondul de noapte", rusesc, am citit ca e excelent. Si cum sunt innebunita dupa SF, abia astept sa-l vad.
O sa va zic cum a fost. Am incredere, am vazut filme rusesti foarte bune, si m-am cam saturat de happy-end-urile americane.

Mergi la inceput