Copilasi poznasi de ianuarie-februarie 2004 (82)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pana la urma Alex a fost f cuminte azi la gradi. A cantat si a dansat pe Cutiutza muzicala si s-a jucat cu copiii (din pacate iar copii bolnavi si educatoarea cobza). Cand s-a dus mama mancase bine, era la desert, ba chiar a mancat si feliutele de banana. Intrucat marul nu ii place i-au mai dat banana. Asa ca, desi a vazut-o pe mama in usa, nu s-a ridicat de la masa ci a mancat tot si a baut apa si se uita la alti copii car se jucau.

A luat-o mama in vestiar, unde o apucase joaca cu o pisica de plus si cu mingea. :)))) Cu chiu cu vai au urnit-o si de acolo si a ramas in curte unde se jucau un joc copiii mai mari. Asa ca fata nu se mai dadea dusa de la gradi. Na poftim!

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Clarei cea dulce si cantareata. Si Alex canta de mama focului. De exemplu: "titze i etzi" inseamna la fetite si baieti. Adica "osh shosun", Mos Craciun, vine la ei. Si multe multe cantece, inclusiv pop.

Tatiana, ai mare noroc ca e asa cuminte Clara si mai ales ca papa fructe. La noi mananca numai piure si in mod exceptional banane taiate feliute.

La gradi a fost mai bine, educatoarea e draguta si se vede ca Alex o place. Din pacate nu tot personalul este asa si asta ma deranjeaza. Sa speram ca va fi bine. Oricum copii bolnavi mai erau si mi-a zis mama ca si educatoarea era racita cobza, cu nasul rosu si ragusita.

Sper sa tina cont de ce am zis si sa o schimbe mereu si sa aiba grija daca iese incinsa afara sa o schimbe sau sa ii mai puna o bluza. Oricum le-am interzis sa o mai scoata foarte dimineata cand e rece, macar pana o vad refacuta complet. Azi mergem la medic si vedem.

Sa nu uit, pe Clara au primit-o asa mica la gradi de stat? E cresa? Scuze ca nu imi mai aduc aminte.

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hello ...
noi sintem pe ultima suta de metri cu bagajele, miine poimiine ne mutam ... aiaiaiai... ce nebunie
noroc ca Matei e la gradi
v-am pupat pe toti in grup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

Salutare si de la noi!
Nu stam mult pe aici, am intrat in fuguta sa va salutam, sa va transmitem sanatate la cine mai e bolnavior si sa va uram week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Uite ca mi-am mai gasit si eu timp sa mai scriu cite ceva .Nu cred ca voi sta prea mult pt ca deja cel mic da semne ca se trezeste .

Noroc de bunica .Mihnea e acum la ea si il aduce tati acasa cind termina ziua de lucru.Am reusit si eu sa dorm o ora jumatate linga Tudor . Altfel n-as fi avut nici o sansa.Feciorii sint in contratimp.Nu dorm amindoi odata.Si e atit de obositor sa stai mereu dupa ei .

Nici nu stiu de unde are Mihnea atita energie .Se trezeste la 7 dimineata , la prinz imi doarme o ora - o ora jumate ,iar seara nu adoarme mai devreme de ora 10 .Toata ziua repeta ca un papagal "caco"( asta inseamna "coca").Ii place sa-si duca masinile la spalatoria auto din dotare : chiuveta din baie .Ei, si cum tati are grija sa ii mareasca nr de masini din colectie , baiatul are treaba la greu .Numai ce-l vezi cu o masinuta in mina si imi arata usa de la baie .

Afara are alta placere : sa se joace in nisip cu masinile (pe care bineinteles ca le spala cind ajunge acasa) si se face ca un purcel .

Daca inainte de a-l naste pe Tudor , ma chinuiam sa ii dau medicament lui Mihnea sau sa ii pun picaturi in nas , acum vine si el sa ii pun ser fiziologic asa cum ii fac fratiorului .Daca ii dau Debridat sau Vigantol celui mic el vine si imi linge lingurita .Daca il schimb de pampers pe bb el are placerea sa il duca la gunoi spunind "ccc"

Am fugit la Tudor
Va pup

Gabi

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Pupici fugari si un weekend placut!

Rox

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna tuturor,

Gabi- l-am vazut pe Tudor, sa-ti traiasca si sa-ti aduca multe bucurii alaturi de Mihnea.

Noi ieri am fost sa ne facem analizele- sangele , din gat si scaunul. A fost ingrozitor cand i-a luat sange. A urlat ca din gura de sarpe si s-a agitat si din aceasta cauza a trebuit sa-l intepe de 3 ori. Luni asteptam rezultatul analizelor.
Din cauza ca are un pic de rosu in gat noaptea mai tuseste si cere lapte- iar dupa ce bea lapte vomeaza- schimbam un asternut in fiecare noapte. Scapam noi si de asta si ne facem bine stam tare pe pozitii.

Roxana si Dragos doarme cu mine in pat.Nu ma pot hotara sa-l pun in patutul lui. El mai are un tic - cand bea laptele trebuie sa stea cu mana pe tzitzi meu si sa ma mangaie. Chiar nu stiu cum sa fac sa scap de ticul asta pentru ca daca nu-l las urla ca din gura de sarpe.
Noaptea ma cauta in pat .E prea dependent de mami.

Weekend placut tuturor.

Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna si de la noi

ne-a fost dor de voi...
n-am reusit sa citesc tot dar din cite am vazut eu asa pe fuga multi copilasi sunt la gradi, FELICITARI!!!!mamici!

Si noi tot la gradi si pina acum ne e foarte bine, speram sa fie si in continuare la fel.

Anca io n-am reusit sa aflu unde va mutati?in Canada?

Cristina sanatate lui Dragos!

nani bun si we frumos in continuare!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Seara buna si de la noi!De cand nu v-am scris...Toata saptamana a fost o intreaga nebunie...
Helen,vorbeam de urticarie...l-am luat pe Edi,duminica de la tara plin de bube!Nu pot sa-mi dau seama de la ce ,de cata ori il ducem acolo face bubite si se scarpina...si da-i cu peritol,apoi se mai strica si la burtica...cumplit!De la apa nu cred sa fie ca-i ducem apa plata,poate doar de la apa din mancare,dar chiar asa sensibil sa fie?Cineva mi-a zis ca-i posibil sa fie alergic si la aerul de acolo(animale,praf,etc.)Am zis ca pana nu ajungem la Bucuresti sa-i facem niste teste,nu-l mai lasam la tara...si asta acum cand se obisnuise cu socrii mei si chiar ii placea la tara,dar asta e!
Saptamana asta nu v-am citit,am fost in curatenia de toamna!de voie de nevoie:am gasit un sobolan in casa,nu stiu pe unde o fi intrat,dar cert e ca am tras o sperietura cumplita,noaptea pe la 4(dimineata)sa ma trezeasca niste tropaituri de toata frumusetea,am zis ca mor...si singura acasa!Circ,am luat o pisica ,o matusa,o cinie....l-a prins,culmea,matusa!Apoi am spalat toata casa trei zile,nu-i vorba ca oricum trebuia sa fac curatenie generala ,sobolanul doar m-a mobilizat!Si acum ~sufar~,aprind luminile prin toata casa...si Doamne- fereste sa ma ating de ceva pe neasteptate ca mor!Am astupat acum toate locsoarele de prin casa pe unde ar fi putut intra,sper sa nu ma mai intalnesc niciodata cu asemenea creaturi..... Ei si cam atat,Edi n-a facut nici acum vaccinul Ror(rujeola...)ne-a chemat marti,dar cred ca nu ne ducem ,nu prea as mai vrea sa i-l fac...
Firutza &Edi
poze http://community.webshots.com/user/firutza

Mergi la inceput

Neata tuturor si o saptamana usoara. Vad ca ati cam chiulit in weekend.

Emilly.
Cris, pentru ce ii faci atatea analize?

Firutza, cred ca e vorba de o alergie. Fetita unei prietene a patit asa cand mergea la tara, era vorba de praf si parul de pisica. Insa pentru cele aeriene, nu apar doar bube tip urticarie. In general copiii tusesc, se sufoca. Daca e doar tip urticarie este vorba de ceva digestiv.

Noi am avut un weekend chiar placut. Sambata am iesit in parc si seara ne-am jucat acasa, iar ieri am petrecut dupa mult timp o zi non-stop in 3. De regula sotul meu are treaba si e plecat, dar ieri a stat numai cu fetele lui. Ne-a dus la Salonul Auto, la restaurant si am fost sa vedem si casa in constructie. A fost minunat!

Pacat ca a urmat o noapte obositoare. Sotul meu a tot facut zgomot si m-a trezit pe la 1, ca incepand cu 3 jumate sa se trezeasca Alex si sa nu mai vrea sa se culce. Imi venea sa urluuuu!

Apropos, Alex e iar racita si nu merge la gradi.

Rox

]

Mergi la inceput