Mamici de ianuarie-februarie 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BUNA GRAVIDUTE!
DANA, la multi ani, sa fii fericita si sa te bucuri de copilasi!
ANDA, mancarimea sigur e de la intinderea pielii. Incearca sa te dai mai des cu crema.
Am pus si eu azi pozele lui Ayan de la echo morfologica. Abia ieri le-am scanat. Sa-l vedeti cum isi suge degetelul! In celelalte de dedesupt este puta, in caz ca va intrebati! pozele le gasiti la Ayan in burtica.
Fug sa mai fac ceva treaba, trebuie sa ies sa iau si paine, n-am nici un chef. M-as intoarce in pat sa mai dorm putin.
25+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha29 spune:

La multi ani, Dana!!!Sa fii sanatoasa si fericita! Multa sanatate si micutei tale!
Vorbeati de mancarimi de piele?! Subscriu! Mai ales sanii!!!!Cred ca e si din cauza ca am o piele f. uscata, in ciuda cremelor minunate cu care ma dau. Toate ca toate, numai vergeturi sa nu-mi apara! Eu sunt micuta si destul de slabuta ( apropos, am luat pana acum 3 kg ). In afara de burtica, care a inceput sa fie destul de vizibila, sunt la fel ca inainte. Marian, sotul meu, e tot timpul amuzat atunci cand ma vede umbland prin casa cu burtica inainte; zice ca sunt tare haioasa!
Si la voi bebica loveste mai mult atunci cand stati la orizontala? Eu, una, cand ma intind dupa-amiaza in pat, il simt cat pt. toata ziua. Stau nemiscata si savurez fiecare miscare, atat de mult imi place!
Maria, eu stiu ca si perioada concediului de maternitate se considera stagiu de cotizare. Oricum, daca n-ai probleme, vei intra din decembrie in prenatal, nu?! Eu cred ca numai pe 11 voi merge la eco; mi-am mai facut niste analize si cam pe atunci voi avea rezultatele.
Fetelor, eu sigur imi doresc sa mai am inca un bebic; indiferent de cat de greu ar fi. Eu mai am inca patru frati si e grozav! Am crescut intr-o casa plina si nu concep altfel. Mai ales ca si sotul meu vrea asta! Lasati-va trompele alea in pace, ca o sa mai aveti nevoie de ele!

Pupici la toate burticile!

miha29 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

quote:
Originally posted by pisoi3

Ank, te inteleg cu al doilea bebe, si eu am 29 de ani, la anul o sa am 30 si abia il fac pe primul. Eu am fost singura la parinti, asa ca nu prea voiam eu doi bebei, sotul m-a convins de ceva vreme, el mai are un frate si vrea neaparat doi copii. De fapt m-a convins e mult zis, nu prea sunt sigura ca vreau, nu stiu de ce, nu neaparat ca ma gandesc cum o sa ii educ, ca ma descurc eu, dar imi dau seama ca e destul de greu cu doi, ma uit la prietena mea care are doua fetite, de 3 ani si jumatate si de 9 luni, saraca, e ocupata pana peste cap. Plus ca ma gandesc din punct de vedere economic, e aiurea, noi ne gandim sa plecam din tara, sotul e ITist si eu stiu vreo 4 limbi straine. Avem apartamentul nostru cu trei camere, Matizul de care vorbeam (luat pe rate) si doua servicii din care putem supravietui dar asta fara sa punem mare lucru deoparte. Si ma gandesc ca vine si bebe si or sa creasca cheltuielile, sincer nici nu stiu cum ne vom descurca cu doi copii. Plus ca un apart. cu trei camere devine neincapator pentru doi copii, mai ales daca sunt fata si baiat, nu poti sa ii tii in aceeasi camera pe amandoi prea mult. Asa ca nici eu nu prea as vrea al doilea copil decat daca as simti ca am tot confortul material si securitatea financiara necesara pentru a creste doi copii. Stiu ca sunt altii care se descurca cum pot dar eu vreau sa ii ofer lui bebe o viata buna si lipsita de griji, imi doresc foarte mult asta, nu sa stau sa ma uit la nu stiu ce si sa nu pot sa ii cumpar.
E drept ca la faza cu legatul trompelor inca nu m-am gandit, nu acum, te sfatuiesc ca nici tu sa nu te gandesti inca la asta, nu stii niciodata ce iti poate aduce viitorul, plus ca te poti razgandi, sa mai vrei un bebe si sa nu se mai poata.

pisoi, nici eu nu puteam sa ma exprim mai bine... cat de mult seamana situatia ta cu a mea...

si noi avem ganduri de plecat din tara, as fi vrut sa plecam inainte de bb dar nu s-a putut.
exact ca si tine, nu ma pot plange de bani, sunt sigura ca ne-ar ajunge pentru un bebe, mai ales daca am invata sa nu mai "tocam" banii ... dar pentru 2 bb? nu stiu, in plus, camerele... noi avem acuma 2 si ne interesam serios sa plecam la 4... exact cum ai spus si tu: 3 sunt deja prea putine... nu stiu zau.
am exagerat cu legarea trompelor, e clar.. eu sunt speriata de problemele generate de metodele de contraceptie (including the sterilet) si de aceea vroiam sa le evit...

fetelor, s'tem niste puricoase adevarate... si eu ma scarpin uneori pt ca ma mananca si sanii dar si burta...
eu tot ma cremu_iesc, dar numai pe fata, ca la spate mi-e cam greu...
am inceput sa am alta problema in schimb... de vreo saptamana am observat ca nu mai imi vad... _utza...
cam naspa... cu indepartatul parului.... pe pipaite...

albumul meu: http://pg.photos.yahoo.com/ph/channnah/my_photos
varsta bb: http://tickers.baby-gaga.com/p/car358pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

quote:
Originally posted by Maria28

Gio ,merci de raspuns ..as mai avea o intrebare pentru tine ,stiu ca aveti firma ,sper ca nu m-am inselat..e vorba despre CIC ,am mai citit pe la prob legislative ,si zic ei ca se scade din valoarea TVA -ului ...daca firma merge bine si are profit e ok ,noi suntem in pragul de a face o firma micuta si poate ar fi mai bine sa o facem dar pe numele sotului .Tu ce zici ,sa nu ma complic in acte .Eu sunt angajata din 11 noiembrie anul trecut ..oare de intrat in prenatal se poate intra numai dupa ce au trecut cele 12 luni lucrate ?Asa de complicate mai sunt legile astea ,ca m-am saturat
18+

http://community.webshots.com/user/maria2005116
Maria

Habar n-am de CIC si cum functioneaza.
Sunt angajata pe firma lui Clau din 1 sept., el e singurul asociat.
Imi zicea o tipa care e administrator la firma ei, ca nu ia indemnizatia pt. cresterea copilului.
Oricum tu vei beneficia de bani, nu?
In noiembrie vei avea 12 luni lucrate.

Imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult, poate stiu celelalte fete.

Bee sper sa ne vedem cand vei veni in Tm.
Le stimez si le admir enorm pe cele care se gandesc la al 2-lea bebe.Dar eu nu cred ca as rezista cu 2 mici.
Si al meu zice ca ar trebui sa facem unul imediat dupa Marco, dar nu ma vad in stare.
Oricum am numai 25 ani, asa ca pe la 28-29 ne putem gandi (daca mai vrem si putem) la o fetitza.

Si eu ma scarpin pe sani si burtica, dar mai rar.
-utza nu o mai vad de mult.Ma aranjeaza al meu sotior, sa fiu si eu cat de cat frumoasa.

Ce sa va spun, ca azi imi trimite nasa lui Marco un mail, cu alte site-uri si nr. de telefon pt. patuturi, si-mi spune ca ar dori sa plateasca ei patutul, indiferent cat ar costa si ce model as alege.
Pai eu daca il vreau pe cel de la Miniblu de 14 mil. cum sa-i zic femeii sa-mi dea atatea bani? Mi-e jena, stiind ca acum incep si constructia la casa.Ei sunt niste draguti si atenti tot timpul, dar nu pot sa exagerez.
Azi vin la noi sa vada caruciorul ca e atre curioasa.
Daca ne vom decide totusi la patutul de la Miniblu, ii spun din start ca nu accept sa-l plateasca ei pe tot.
Nu ma lasa inima.

M-am intins destul, scuze.
poze
gio si bb Marco 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Si eu vreau al doilea copil insa acum cine stie mai incolo? O sa vedem peste vreun an .
Maria si eu ma alatur grupului care zice WW cu toate ca si mie imi place mult Opel ( dar intre ele doua sotul meu zice WW dc se poate, o stii el ceva).
Alina ce misto se vad ecografiile si ce clare sunt.
Miha 29 si la mine se simte cel mai bine cand stau la orizontala.
Toanca sper sa fie bine cu controlul si te asteptam la raport cat mai curand. Vezi bine doar ca si aici ai control!!!!!!
Irina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna burtici! Mi-a fost dor de voi. Abia am reusit sa va citesc atat de mult ati scris ieri.
Dana,iti doresc din tot sufletul sa fii sanatoasa iubita si implinita! Mult noroc si fericire!
Noi am fost ieri la inmormantarea strabunicii lui cristi. Chiar vorbeam zilele trecute cu al meu sotior ca daca va trai pana vine bebe al nostru va deveni stra-strabunica.....saraca nu a mai avut zile, dar pentru ea poate e mai bine asa.
Fetelor sunt foarte necajita, ma dor ovarele(mi-a fost frig ieri si am stat si pe o banca rece)si culmea e ca mi-au revenit durerile alea ca de ciclu, pe care le-am avut de cand am ramas si m-au lasat cand a inceput Razvan sa miste! Sper sa fie totul bine, ca la echo nu mi-a spus nimic de col ca a zis ca nu se vede, si va trebui sa merg la o consultatie! Chiar nu stiu ce inseamna duereile astea!
Va pup mult de tot si va doresc multa sanatate! Ma duc sa fac mancare

Ioana si 27+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Buna Burtici! Mi-ati lipsit foarte mult!

A durat foarte mult pana am citit tot ce ati scris in lipsa mea, nu vroiam sa ratez nimic. Desigur ca acum nu mai tin minte aproape nimic din ce am citit!!!!

DANA, LA MULTI ANI !! Iti doresc multa fericire, iubire, bunastare, sanatate tie si familiei tale! Si sa se faca Oana bine cat mai repede!
Catalina, sper ca te repari repede, sunt sigura ca totul o sa fie bine!
Alina, ce mai faci? Sa stii ca si eu am venit din concediu cu mare chef de gatit si m-am gandit la tine! Am vazut pozele cu Ayan, a fost echo 3D, nu? Eu inca nu am vazut inregistrarea cu eco morfologica a fetei mele, ca atunci cand am facut echo nu am vazut mai nimic pe monitor! Si e pe caseta video si eu nu mai am VCR!
Fetele care at facut cumparaturi, sa le poarte bebeii vostri sanatosi! Frumos tot ce ati cumparat! Eu vad ca inca nu am nici cea mai mica preocupare sa cumpar ceva! Mai e cineva ciudata ca mine??
Ursoaica, am citit ce i-ai facut bestiei de mos, BRAVO!! Eu nu am atata tupeu, desi in ultima vreme ma enervez din ce in ce mai tare in metrou!
Ralirali, parca tu zicei ca lucrezi la concurenta (fata de Orange), si eu la fel! Tu la care concurenta lucrezi??
Giova, sper ca te-ai relaxat in concediu, pozele sunt superbe!
Toanca, ai control sau audit? foarte nasol, oricum! mare plictiseala!

Imi pare rau ca nu am ceva de spus fiecarei fete in parte! Mai bine va zic ce am mai facut: a fost super in concediu, am stat 2 zile in Budapesta (SUPERB!!) apoi 2 zile in Viena (magazine cu haine si patofi de am murit) si apoi 3 zile in Salzburg... care e foarte frumos!
M-am simtit destul de bine pana duminica - iar m-au luat durerile de burta si m-au tinut pana luni, de ieri mi-e iar mai bine, doar ca ma doare burta in partea dreapta, uneori! O sa ma duc si eu la doctor ca m-a speriat Catalina! Sunt fericita ca bebelina mea misca din ce in ce mai des si mai puternic, mai nou a inceput sa reactioneze daca pune taica-su mana pe burtica! Si am inceput sa simt lovituri mai sus de buric! Doar ca burta mea nu a mai crescut deloc... sper ca e totul bine, numai ca cu mare greutate observa cineva ca sunt gravida!
Va pup, mai intru pe mai tarziu!

J 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

JANINA, bine ai revenit! Ma bucur ca te-ai simtit bine si te-ai relaxat in concediu. Si ca ai chef de gatit! Asta inseamna ca ai si mai multa pofta de mancare! Pozele cu Ayan sunt de la echo 4D.
25+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alina pai, din cauza asta se vad asa de bine, ca sunt 4D.
felicitari pt. un Ayan frumos.!!!!

poze
gio si bb Marco 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fetele, c emutl ati scris, sa va spun referitor la masin, noi apreciem mult VW avem unul, dar e station wagon, cred ca etrmenul e combi acolo si mai avem un SUV- Toyota, aici masiniel japoneze sunt f. reliable.
E bine sa iei o masina veche de 2-3 ani amxim, c apaletsti mai putin decat enoua, nu paletsti deprecierea si castigi, adica iei macar cam cat ai dat pe ea dc o vinzi in urmatorii 3-4 ani, asta stiu din experientza si de la ingineri mecanici, printre care si husbandu:)
Alina faine pozele, cine mai merge la eco curand?
Eu m-am mai calmat un pic aseara cu cezariana, a zis Dragsoi ca ne descurcam si ca voi fi ok, va veni si mama pe 12 ianuarie, deci dc ajungem la cezariana, asta e, important e ca Emma sa fie normala, sanataosa si cu o greutate buna!
Va pupam acuma, fug la munci..

Denisa
23+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput