Mamici de ianuarie-februarie 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 12
ank si bb spune:
fetelor, voi mai vreti un al doilea bb? va intreb in cazul in care sunteti la prima sarcina, normal.... tot mai mult am parte subiectul asta in discutiile mele...
suna aiurea pt ca practic nu stiu nimic despre cum e sa nasti si sa cresti un bb dar... si acum 3 ani de exemplu nu am vrut sa fac copii pt ca nu ma simteam capabila de a-l creste... acum tot pe simturi ma bazez, nu mai vreau inca un copil... nu din egoism, pur si simplu ma gandesc ca mai bine e sa-i ofer unuia totul decat sa am doi si sa duca lipsa de ceva... poate gresesc...
azi am vb cu barbati-miu si l-am intrebat daca e de acord sa imi leg trompele dupa nastere si a zis - nu, daca e dupa cativa ani, cand vom fi siguri ca nu mai vrem inca unul...
pai tocmai asta era ideea, ca eu sunt din ce in ce mai sigura ca vreau doar unu...
si nu asta a fost de la inceput conceptia mea (am crescut impreuna cu sora mea). vroiam 2 copii, dar uite ca maine poimaine am 30 de ani si abia il fac pe primul....
probleme existentiale imi pun...
pupici! 
albumul meu: http://pg.photos.yahoo.com/ph/channnah/my_photos
varsta bb: http://tickers.baby-gaga.com/p/car358pb_.png
Ana_m spune:
Hola dragelor,
Puturoasa cum sunt va citesc da nu prea apuc sa scriu.
Dana_Ene la multi ani si multa multa fericire cu toti cei dragi tie !!

Giova , cosmar spui ? 
Monica 70 bine ca nu ai inundat casa ! La capitolul tampenii stau si eu foarte bine. Reusesc sa fac pe mascariciul mai nou. Luni m-am dus cu fratele meu sa ne uitam intr-un magazin de electrocasnice. Si nu stiu cum ma aplec si mi se agata inelul de la poseta in raftul in care erau produsele. Binenteles incep sa trag ca disperata de poseta , incerc sa o desprind dar nici o sansa. Mister Bean era nimic pe langa mine. In spatele meu vanzatorul si fratele meu. Dupa un minut de zgatait raftul ii zic la frate sa ma ajute. Asta cand vede ce fac s-a apucat sa rada ca disperatul pe acolo
. Vanzatorul avea si el un ranjet in toata regula da m-a ajutat el in final.
Ieri ma duc la eco , unde am fost de nu stiu cate ori pana acum si ajung acolo si ma gandesc : da oare la ce etaj e ? La 1 sau la 2 ? Am fost de vreo 5 ori pana acum da neuronul asta ma ajuta tot mai putin.
Am probleme mari cu
. De dimineata am mancat iaurt, apoi struguri si pe urma lapte si inca nimic.
Pisoi si eu am niste mancarimi groaznice pe sani. Ma mai scarpin asa finut prin bluza.
Maria28 spune:

Dana ,La Multi Ani UN OCEAN DE BUCURII si tot ceea ce iti doresti !

Fetele voi ce mai faceti ,ca eu nu prea am chef de nimic ...v-am citit in fiecare zi ,dar vremea de afara ma indispune .Mo ciupit un purice de m-a inebunit ,si acum ma ustura 
,m-am dat cu spirt ca poate trece ,dar nimic nu ajuta ...sper pana pe 4Oct la echo sa nu mai am semne ,da eu ma scarpin pana imi rup si pielea 
Ce mai stiti de Cata ,sper sa fie bine cu colul .
Cine imi da si mie un sfat care aveti masina ,vrem sa ne luam una second hand ,dar inca oscilam intre volswagen si opel ...adica eu vreau opel si al meu vream volswagen ...e o batalie
...dar cum el e barbat si stie mai bine ,tind sa-l cred pe el ,dar vreau o parere si de la voi ![]()
18+
Ana_m spune:
Ank sa stii ca si eu ma gandesc ca nu o sa fac fata cu un bebe da ce sa mai zic de 2 !! ( sau 3 cum vrea sotul meu ) . Chiar daca imi va fii greu sa stii ca e mai bine sa aiba un fratior sau o surioara. Eu am un frate si vreau sa ii ofer copilului meu la fel sansa de a creste cu un frate sau sora. Sotul meu care e singur la parinti, il vad ca nu poate sa inteleaga dragostea asta frateasca, complicitatea care exista intre frati. Parerea mea e sa nu iti legi trompele , cel putin deocamdata. Lasa sa creasca bebele sa vezi ca totul e ok , nu Doamne fereste sa se intimple ceva vreodata si ai vrea sa mai faci un copil si nu poti. Si eu ma gandesc, de multe ori , oare o sa fiu o mama buna ? Am sa stiu sa ii educ asa cum trebuie ?
iuliiuli spune:
Buna sa va fie ziua la burtici!
LA MULTI ANI, DANIELA!
Sa fii sanatoasa , fericita si sa te bucuri alaturi de familia ta multi ani de aici inainte!
Insanatosire grabnica Oanei si bunicului!
pupici,
iulia
21+
http://community.webshots.com/user/iuliiuli
ank si bb spune:
am primit niste bancuri iar cateva mi se par dementiale!
hai sa va descretesc fruntile...
Doi betivi ies dintr-un bar. Unul din ei vede un caine care-si lingea coaiele. Atunci betivul zice:
- Ce n-as da si eu sa pot face asta…
Celalat betiv spune:
- … hac ...hac.. daca-i dai un biscuite cred ca te lasa si pe tine…
O tanara femeie nascu in liftul unui spital si se simtea foarte jenata din cauza asta. Ca s-o consoleze, una dintre surori ii spuse:
- N-ai de ce sa te jenezi. Cu doi ani in urma, o femeie a nascut chiar in curtea maternitatii.
Auzind asta, tanara mama izbucni in lacrimi:
- Stiu, tot eu eram…
Doua submarine in desert. Primul ridica periscopul si, mirat, comunica submarinului 2:
- Baieti, uitati-va ca numai zahar este afara.
Submarinul 2 ridica periscopul si ii comunica submarinului 1:
- E praf!
Submarinul 1:
- Ei si, am zis noi ca e cubic
Pe o banca, in parc, doi indragostiti se imbratiseaza. La un moment dat langa ei se asaza un domn, care o fixeaza cu privirea pe femeie.
In cele din urma, partenerul ei nu mai suporta si izbucneste:
- N-am mai pomenit atata obraznicie !
- Regret, nu vreau sa va deranjez, dar trebuie sa-i cer nevestei cheia de la casa!
maria, incerc sa te ajut... vorbesc cu marius ca el e maniac cu masinile... si i se trage din famile.... dar trebuie sa-mi spui exact tipul de masini si eventual, la ce bani. (daca asta e important pt voi)
albumul meu: http://pg.photos.yahoo.com/ph/channnah/my_photos
varsta bb: http://tickers.baby-gaga.com/p/car358pb_.png
Giova spune:
Fetelor mi se pare prematur sa vb. de al doilea bebe, mai ales ca nu am stat nici o zi cu primul. Nu am trecut de nastere, etc....
Eu vroiam fetita, e baiat.
Sper sa nu fie asa groaznica nasterea si bebele sa fie cuminte, ca dupa 2-3 ani sa fac si o fetita.
ca de nu.... raman doar cu asta. Cu toate ca e nasol sa fi singur la parinti.
Mai am o sora, mai mica cu 4 ani decat mine, si ne intelegem super.
Acum plang dupa ea, ca e asa departe... Nu mai zic nimic de cap. asta, ca iar ma bufneste plansul.
Maria si eu zic ca W nu Opel. Stie sotul tau ce stie.
Daca tot vreti sa va luati acum, luati station vagon/combi, adica din aia lunga, ca e mai incapatoare si vezi avea nevoie de spatiu pt. toate ustensilele bebeului.
poze
gio
si bb Marco 24+
toanca spune:
Neata fetelor.
Din pacate nu am avut cum sa intru pe site in ultimul timp si vreo 3 saptamani de acum incolo tot nu o sa pot...

Am control de fond la servici si imi iau la verificat toate actele din 2003 si pana in prezent...........O PLACERE!!!
Ca atare, nu mai sunt pusa la curent cu noutatile
Am vrut doar sa stiti ca sunt bine.
Va pupic
Toanca si bebe Matei Alexandru 24+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
toanca spune:
DANA!!!!
Multa sanate, fericire si tot ce iti doresti!
Toanca si bebe Matei Alexandru 24+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
Maria28 spune:
Ank si eu zic ,sa lasi timpul sa treaca pana sa iei o decizie cu bebe 1 sau 2 ,niciodata sa nu spui niciodata .Eu am vrut unul si el 2 ,acum si el vrea tot unul si mi-e teama ca nu am sa-l mai conving sa vrea 2 ,in cazul in care o sa mai vreau eu unul .Ank super bancurile ,da m-ai facut sa ma gandesc la nasterea mea ,ca era mama sa ma scape in lift ,da nu la maternitate ,ci in bloc ,asa grabita am fost 
..uneori cand nu am rabdare ma apostrofeaza sotu ,zice tu nu ai fost cand s-a impartit rabdarea asa ca nu ai cum sa stii 
Gio ,m-am delectat cu lucrusoarele lui Marco ,sunt foarte frumoase toate ,dar piesa de rezistenta ramane carutul
...care e superb .Sa le stapaniti sanatosi si Marco sa fie fericit .
Cat despre masina ,mai mult de 9-10.000 nu ne permitem ,si in banii astia o berlina cum mi-ar place mie e peste 11.000 lejer ...asa ca vorba lui Gio ,una mare o sa luam ,break ...dar problema e ca la anu vrem sa o vindem si eu vreau una vandabila repede ..si ma gandesc ca alea berline sunt mai atragatoare ...nu stiu ce sa mai fac .Al meu e asa grabit ,ca azi vorbim de masina si maine e in fata blocului
,trebuie sa-l inteleg ca de un an stam fara masina ,si il mananca si pe el talpile ...![]()
Dana sper ca Oana se simte mai bine 

Pisoi se pare ca ti-a trecut tie mancarimea si a venit la mine
,da tare naspa e ..la mine e pe tot corpul...mama lui de purice ,l-am luat de la un caine al prietenilor nostri ,cand au venit la noi catelusu ca e mic de tot ,tup in pat si uite ca si-a lasat un chirias ,acum ca l-am omorat sper ca nu vin altii la inmormantare 

18+