Copilasi de iunie-iulie 2003 la 2 ani (62)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Amik

Ioana: ce vitamine ii dai lui Cata?

Eu, dupa un tentativa esuata cu produsele naturiste pt intarirea sistemului imunitar, ma gandesc deja sa ii dau Broncho-Vaxom. Sunt ingrozita de ideea de-a face Vladut febra. Anul asta mi-a facut de 2 ori febra 40, o data chiar 40,2! Stiu prin ce-am trecut si acum incerc sa previn!

Ploua iar

Pupici si multa sanatate copilasilor bolnaviori!

mami de Vladut(13.06.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

eu lui stef ii dau laptisor de matca pentru intarirea imunitatii...pana acum nu a facut febra...
pupici si sanatate tuturor.
abia astept sa ne vedem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Martta, ii dau Sana-Sol, iar pentru imunitate ii dau Immuno Baby si Oscillococcinum, timp de doua luni.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Buna dimineata !!

Maria bine ai venit, mult noroc si sanatate ! Romana
vad ca bine si ma bucur ca ai lapte pentru micuta !
Ce printesa o sa fie ea cu doi fratiori mai mari.

Kehleyr imi pare rau sa aud ce a patit Stefi. Ai grija de ea
cu regimul sa nu o intorarca boala. Incearca si borcanele cu mancarica de morcovi, Teo le-a placut f. mult !

Marta ma bucur ca te-ai recuperat si te gandesti la bebe2.

Noi suntem bine, nu ne-au afectat inundatiile, din fericire, avem canalizare si suntem oricum putin mai sus de sosea.

Teo e bine, nu a racit, nici alte probleme in afara de 'rasfat' maxim dar vad ca e la moda si pe aici. La olica nu face ca e pentru 'bebe' ! face in schimb ajutata oriunde, inclusiv la toaleta in mall, etc. Normal ca uita si nu spune mereu cand face, iar noaptea tot cu scutec.

Cu mancarea pot sa spunca mananca orice, bea lapte Dorna 1,5%.

Gradi' nu am incercat, poate cel mai devreme in primavara ! Oricum
m-am hatarat sa o duc aproape de casa, au ceva program de acomodare,
as putea sa incep si acum, ideea e ca mai asteptam totusi.

Vad ca voi le dati diverse vitamine si imunostimulente, eu nu i-am dat, cred ca trebuie sa incep cu ceva.

Vad ca si Madishor s-a hotarat bravo voua si eu ar trebui sa plec
dar nu am viza decat perioada determinata si oricum nu m-am hotarat,
nu pot sa plec fara Teo si sotu', de fapt nu vreau iar la el e mai problematic sa plece o perioada lunga.

V-ati mai intalnit, sa nu ne uitati si pe noi, chiar daca suntem
coringente pe forum.

pupici multi si ganduri bune,
Nicol

Mergi la inceput

stef e binisor, dar sta si azi acasa asa de siguranta! dar de maine luam gradi de "coarne"!
pupici si sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

saluti fetele!

hop si eu prin peisaj, doar un pic... ca mi-era dor de voi!
tudor azi a ramas acasa cu mamaie, ieri a facut o indigestie si a facut kk -apa de vreo 4 ori, l-am trecut pe laptic Humana de regim, se vaita de zor ca el vrea sa bea suc MULT! si n-are voie. sper ca azi sa reziste soacra-mea la rugamintile lui si sa nu-i dea decat regimul strict impus de mama-capcauna

eu in we am condus putin masina, desi ploia m-a cam incurcat si am cedat destul de repede volanul la unii mai experimentati... una peste alta, daca intre timp nu da sotzu' divort o sa capat ceva experienta ...

Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti prea ocupat sa-ti faci planuri de viitor! (John Lenon).

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze:
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

ce e linistea asta??? nu mai zice nimeni nimic???
hhhaaallloooo......
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

ce sa mai zic, sunt racita cobza , de fapt tot familionul, sper doar sa nu se agraveze, pana acum l-am tinut pe Razvan pe nurofen si eferalgan, dar vad ca a inceput sa tuseasca acum

vroiam sa va zic ca am vazut cizme de cauciuc in Cora cu 120.000, nu mai stiu ce mai vroia...

va pup

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

saluti!

hai ca ati cam inceput sa absentati nemotivat, nu mai dau nume ca ieri am fost pe aici doar eu, magdone si gaby, asa ca la restu le dam bila neagra... sau doar gri, ca le iubim!

tudor este mai bine, tot acasa a stat si cred ca il tin si maine, sa vedem cum evolueaza, azi ii dam putina carnitza de pui...

Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti prea ocupat sa-ti faci planuri de viitor! (John Lenon).

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze:
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Neata fetelor!
Am trecut si eu printr-o perioada destul de grea! saptamana trecuta un fost coleg de birou care a plecat la Iasi (acum 2 ani cu serv.) a decedat intr-un grav accident de masina petrecut langa Bacau! Asta m-a dat peste cap tare! Apoi Flaviu si-a dat cu ciocanul peste o unghie si saracutul a indurat niste dureri mari si eu mereu il amenintat ca-l duc la dr. dcaa nu se linistetste... I-am dat doar nurofen si de abia ieri am ajuns la chirurgie cu el sa vad totusi ca e ok totul! mi-a urlat ca din gura de sarpe si de abia l-am tinut ca sa-l panseze. Nu era vorba de durere cat era vorba de spaima.
Sunt extrem de obosita ca iar am facut 1200 de km in 3 zile si parca am imbatranit serios.
Marox legat de gradi, evident ca am intrebat de ce nu-i scoate afara si mi-a raspuns ca doar pana in sept a fost frumos si ca se face cald afara doar pe la 12 ziua cand de fapt ii pregateste de mancare si somn... Asa ca una peste alta am renuntat sa-l duc; oricum e cam racit destul de racit si mama mi-a spus clar ca ea nu se duce sa-l duca ca nu are inima sa-l lase pe acolo! Asa ca eu fiind mai mult pe drumuri nu am incotro.

A revin cu rugamintea sa ne intalnim sapataman viitoare intr-o zi si sa imi spuneti care, daca vin in Bucuresti cu siguranta nu prea o sa am timp sa intru in cafe-interneturi. Asaca daca va face placere sa ne revedem sa imi comunicati data si ora si ... locul!
Danatrebuie sa spun si eu ca Falviu are aceeasi preferinta ca desen animat si e cam singurul la care se uita la Tv. In rest mai sta la calculator doar seara cam 15 minute ...
Cu mancatul zic ca suntem bine si mananca destul de des dar cate putin, adica ii mai da mami intre mese fie o prajitura sau mere, pere , prune.. ii plac fructele tare mult si mananca cu o pofta de mereu ma face sa salivez. s-a inaltat destul de mult si am inceput sa-i gresesc marimile la pantaloni, insa asa dupa cum se vede va fi un tip lung si destul de subtirel , doar cu falcute...
E extrem de iute si destul de alintat; a inceput sa faca figuri si sa se mataie cand vrea ceva si nu-i dai. De mine asculta si face ce-i spun chiar daca devin mai aspra la ton , dar cu taica'su ii se urca lumea in cap.
Pe Ovidiu il striga "tata doi" si pe tatal meu "tata", ceea ce face sa devina gelos sotul... Pe mama o strifga "Babi" =Gabi, uneori mai inimereste si "G". Pe mine ma striga in tot felul mai putin "mama" nici nu vrea sa auda ... Ma gandesc daca imi va spune vreodata mama, caci e clar ca nu-i place sau eu stiu ce asocieri nefericite face!
Cu somnul de pranz numai mama reuseste sa-l culce fara probleme iar in w/end daca suntem amandoi acasa nu e chip de somn, asa ca tb sa ne fofilam si sa o rugam tot pe mama sa -l culce. Noaptea doarme mai bine in schimb viseaza si se mai sperie sau incepe sa vorbeasca in somn si ma trezesc...
Ma ajuta la treaba mereu si e un inimos. Punem impreuna trandafiri pt la primavara, sapa si aranjeaza pamantul...pune apa...
A scump tare si ma bucur ca exista sa ma mai trezeasca la realitate;
Cu olita pot spune ca sta si la oala singurel dar prefera wc-ul cu colacel, acum are si un colac moale si nu am problemele pe care le-am avut de am crezut ca nu o sa mai facem kk la wc niciodata. Eu insa va intreb cum faceti noaptea cu ei, eu inca am ramas la pampers pe timpul somnului de pranz si noaptea.
va urez o zi buna!

Mergi la inceput