Impreuna, Timisoara! (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Fetelor, in capitolul trecut s-a discutat ca unele dintre mamici nu au cu cine sa lase copilasii si de aceea s-a stabilit ca daca tot e sa facem o intalnire mare, sa incercam pe cat posibil sa ne strangem cat mai multe, cu piticutzi sau fara, fiecare cum doreste/poate. Sincer, mie nu mi s-ar parea "fair" sa renuntam acum la ideea de a veni cu copiii...

Bineinteles, eu vorbesc din puctul de vedere al cuiva care nu are copii si care nu stie cum se comporta ei printre adulti Dar chiar mi-ar parea rau de fetele care n-or sa vina pt. ca n-au cu cine lasa micutii acasa...

Ce ziceti???

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Hai ma Silvana ca nu e adevarat
Hai zi cum mai esti?Ii place lui Paul la inot?
andaniial meu inca crede in mos craciun.Anul trecut a venit mosu la el cu un sac mare de tot plin cu multe jucarii si dulciuri,a fost atat de fericit ,se vedea pe fata lui ca e incantat,sa emotionat si a spus poezia pe sarite dar tot a primit cadourile.
E o idee frumoasa sa le facem o mica petrecere de craciun.
Albi`am mai spus ,din punctul meu de vedere este bine oricum , daca lui Rares ii duc 2 masinute nu am treaba cu el,dar nu toti copii sunt la fel si se si plictisesc repede daca nu au ocupatie.

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
www.rastero.ro

Mergi la inceput

Silvana si trece si suparare, si raceala si tot

..nuh..?

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Fetelooor,
va multumesc din suflet pentru urari.
am luat cadou, am facut tort, deseara facem chef.
sunt intr-o fuga de azi dimineata.
va pup si revin maine cu poze :)

anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Sunt fericita!!!
I-am luat carucior lui marco!!!
de la Chicco cu 5 mil. 700 mii lei.
Giulia cred ca e ca al Alessandrei, numai ca e crem cu albastru.
maine pun poze, asta dupa ce citesc acasa instructiunile si-l montam.
Am dat comanda si de scaun pt. masina in aceleasi culori.
Sunt asa de bucuroasaaaaaaaaaaa!!!! Iupyyyyyyyy!!!!!!!!!!

Simina ce sa povestesc:
Am plecat la 7 dim. de pe Otopeni, la decolare am inceput sa plang, dar nu stiu de ce, ca am mai fost cu avionul. pe urma m-am linistit, am chiar dormit pana in Creta.
Ne-au dus la hotel, putina deceptie, ca ma asteptam ca la 4 stele sa fie lux, dar asta e.
Tipa de la agentie mi-a zis ca stelele grecesti nu-s la fel cu cele romanesti, dar n-am crezut-o.
Camera era cu vedere la mare, super!!!!
mancarea a fost multa si delicioasa, ne-am indopat cu de toate. Ce bine ca nu am luat all inclusive, ca la amiaz nici nu ne era prea foame.
Prosoapele si lenjeria de pat o scimba zilnic, dar am gasit si prosoape cu gauri (din cauza asta am zis ca am fost putin dezamagita de stelele lor).
Intr-o zi am fost in Heraklion, cap. Cretei, am colindat magazinele, i-am luat lui marco hainute si am vizitat palatul din Knossos- niste ruine.
In alta zi am fost in ex. la Santorini, 4 ore pe vas, la dus am vomat, dar la intoarcere nu am mai avut nimic.
a fost cam scumpicica ex. dar a meritat banii. Am ramas placut impresionati de peisaj.
Cand nu dormeam, ca de foarte multe ori ne puneam o ora de amiaz si ne trezeam la 5-6 seara si adio plaja, doar o baie in piscina sau mare; faceam plaja, dim. la mare dupa amiaza la piscina.
Apa marii super frumoasa si limpede.
in poze nu se vede asa, dar am un filmat de o ora jumate si se vede super.
In rest statiunea si insula in sine nu ne-a placut, totul uscat, multa piatra, etc.
Noua ne plac peisajele mai tropicale. Acum vom stii unde sa mergem.
Grecoaicele sunt urate si grase, majoritatea, iar grecii....am vazut cativa chiar frumosi, pacat ca eram cu burta la gura.
Cam asta e tot.

poze
gio si bb Marco 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ceau, feteleor, am ajuns si eu acasa.
Am fost cu Ines la plimbare.
Silvana, cum sa te uitam?
Eu una m-am gandit ca sunteti ca doi porumbei, singuri...
Ti-a trecut raceala?
Fetelor, eu nu mai stiu ce sa spun, cum e mai bine, eu am sustinut inca de la prima intalnire a noastra, ca e bine sa ne vedem singure, iar asta am argumentat cu faptul ca destul stam cu copii si cu sotii.
Am considerat ca avem si noi nevoie de putina relaxare, iesire din cotidian.
Fetele mai vechi stiu bine ce spun.
La toate intalnirile am fost degajate, nu am stat cu capul ca si pendula dupa copii, ca de fapt asta ne-am dorit.
Atunci eram mai putine, si fiecare din noi gasea o solutie sa lase copii cu cineva pentru o ora , doua.
Acum randurile noastre s-au marit si multe nu au aceasta optiune sa lase copii cu sotul sau cu bunicii, asa ca voi ati propus, ca vreti si cu sotii.
Atunci se punea clar problema daca vin si sotii, cu cine stau copii?
Sunt pentru formatul vechilor intalniri, sincer, adica singure...meritam si noi o barfa si o bere din 2 in 2 saptamani, sau lunar, nu?
Si la vechile intalniri, de ex. Simina a venit cu Deian cu caruciorul, dar l-a plimbat bunicul si ea a stat linistita.
Sau, Giulia, a stat cu noi, apoi a plimbat-o pe Ale, a dus-o la nani si s-a intors, noi eram tot acolo.
Deci, solutii se gasesc.
Sigur vom organiza o intalnire pentru copii, dar aceea va fi doar pentru ei, nu pentru noi.
Si atunci vom fi din nou mamici grijulii cu ochii dupa ei, probabil de Sarbatori.
Iar despre soti, vedeti ca sunt inca nelamuriri, deoarece nu toti doresc asta.
Asa ca haideti, hotarati-va cum vom face.
Sper ca nu am suparat pe nimeni, mi-am permis sa dezbat acest aspect, deoarece eu am organizat intalnirile pana acum si cred ca v-am facut sa petreceti clipe frumoase.
Cele care ati fost la toate, spuneti, cum stim noi sa ne distram?
Am ras cu lacrimi de fiecare data, am tras o barfa, am baut un gin, ne-am spus ofurile pe toate planurile si am plecat pline de elan acasa.
Oare, cu sotii langa noi, sau cu ochii pe copii, mai putem numi asta intalnire de relaxare?
Deci, inca o data imi cer scuze, asta a fost opinia mea.

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Fetelor ... sunt de parerea lui Doris .

Nu vreau sa par egoista (pt ca bb meu e la purtator) dar daca o sa alergam dupa ei...si stam cu ochii pe ei ca pe butelie ...noi nu apucam sa ne cunoastem ...si eu vreau sa va cunosc..pe toate!!!

diana 33s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ok, Diana, sigur fetele vor tine cont de toate parerile...
Deci eu si Diana suntem pentru chef fara soti si copii...
Sa auzim si alte pareri...si apoi vom stabili ce si cum, mai avem o saptamana sa ne punem de acord.

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Zic si eu cu intarziere
LA MULTI ANI,EDI!,sa fi sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor tai!
Anda ,sa-ti traisca sanatos baiatul!

Mey,gagici...ma burzulucesc la voi...Ba vreti cu barbati,ba fara barbati.Ba cu copii,ba fara copii...Pai dragelor,ajungem si noi la un consens?Mie una ,sincer,imi place mai mult cand ne intalnim numai noi fetele,insa ati vrut cu sotii,ca se sa mai cunoasca,sa se mai alea,alea....Am zis sa facem asa si ati vazut ca sunt destule dintre noi care nu au cu cine lasa copiii...Ma numar si eu printre mamicile astea si va spun sincer ca nu imi pot permite o baby-sitter pentr 3-4 ore de distractie...Si totodata trebuie sa va marturisesc ca ai mei copilasi sunt adevarati ucigasi de neuroni,adica soiul ala care nu sta o clipa locului si in plus se plictisesc repede - Miro,Doris si Alexa stiu ce spun...Tocmai de aceea imi dadusem si eu cu parerea in capitolul anterior cum ca cine vine cu copiii sta ce sta si daca are chef si poate, mai ramane la un pahar de vorbe...Daca e de venit cu sotii,cum am zis,eu vin si cu plozii dupa mine.Nu am sa raman foarte mult,tocmai pentru a nu strica cheful tuturor cu urletele Luanei si intrebarile fara sfarsit puse de Alex....In cazul in care hotarati sa venitit singurele,cu atat mai bine,caci distractia va fi mai faina si n-o sa va para rau...Exact cum a scris si Doris,intrebati la cele care au mai fost...
In 3 octombrie voi incepe munca si nu stiu zau daca voi mai putea veni sa ma intalnesc cu voi ca pana acum si cat timp sa intru pe net voi mai avea...Indiferent cum o sa se stabileasca intalnirea asta am sa fac tot posibilul sa ajung si eu macar sa va vad...
Imi cer scuze pentru opinia mea ,daca e prea directa si sper sa nu va suparati pe mine pentru felul direct de a ma pronunta...Deci eu sustin parerea lui Doris!!!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Acum, dupa ce s-au anuntat atatea fete ca pot veni cu sotii si/sau cu copiii, eu cred c-ar fi frumos sa facem o intalnire mare in care sa ne cunoastem toti... Mai ales ca multi au zis ca pot sa veni sambata asta...
Andanii zicea ca sambata serbeaza ziua lui Andrei, dar tot isi rupe o ora sa vina cu familia sa ne cunoasca !
Fetelor, "doar noi" ne putem aduna mult mai usor... ati vazut doar ca s-au facut intalniri si vinerea seara... Si chiar si pt. sambata asta s-a pus problema de ramas "dupa" la o barfa... Daca tot tinem intalnirea intr-o zi de sambata si ne putem aduna multi, de ce sa nu vina si cei care nu au cu cine lasa copiii? Doar pt ca ar fi frumos sa ne intalnim doar noi, ? Stiti bine ca mai rar se intampla sa fie toata lumea in oras in weekend... sa nu fie nici meci... sa nu aiba unii chefuri, altii nunti, altii musafiri...

Cum am zis si intr-un mesaj anterior, nush daca sunt eu cea mai in masura sa "trag" de voi pt o intalnire mare... poate voi vreti sa stati relax stiind kupii akas' in sigurantza, decat sa alergatzi dupa ei prin Unirii sau mai stiu eu pe unde , dar eu cred ca o sa-i putem tine cat de cat grupati... eventual sa se imprieteneasca... ca doar is sociabili! Doris, pun pariu ca Ines abia asteapta sa faca instructie cu ceilalti copii... povesteai tu ca are talent

Noah... deci... cum facem...?

Mergi la inceput