Oligospermie (11)- putini, da' buni!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Asa carmen cita cu saloane,cu saloane vrem,acusi ajunge si la salonul cu noi.
Dar vinerea parca nu era zi de vizite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Muzica de umectare, auzi! Greuceanule esti mortal!
Hai sa va zic: am fost suparata ingrozitor cateva zile, (de aceea n-am mai intrat) din cauza parului, o idioata de coafeza mi-a stricat culoarea parului (de obicei mergeam la altcineva care stia exact ce vreau, dar de data asta n-am gasit-o libera fix cand am avut nevoie, asa ca...) offf ce-am mai suferit, am plans cateva zile cand ma uitam in oglinda! Si asta chiar cu o seara inainte de ziua mea! Netrebnica, mi-a mai adaugat cativa ani la varsta pe care o implineam... Acum sunt pe cale sa remediez greseala, mi-am luat 'ingredientele'... ce sa fac, sunt blonda predestinata, nu trebuie sa ma abat de la 'soarta', altfel ma claxoneaza toti nervosii in trafic...
Yupiiii, ce dor mi-era de voi! A venit si Greuceanu din calatorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

totul vine de la baie in cada plina cu apa, de la spuma nu cred...ca am mai folosit,daca isi face dus c-am 2 minute, nu are nimic, dar cum face baie cum ii ieste rau.....Acum 3 luni i-au iesit trigliceridele marite....dar a spus ca e genetic. Ar treb, ca in oct. sa le repete.....dar c-am greu se lasa dus la DR.in cel mai rau caz cheama salvarea ca e mai simplu ptr el o consultatie part. la domiciliu.Am zis sa nu contina apa ceva de la ploile aste dar de baut noi bem apa platasau sper sa nu fie genetic; inima sau diabet....Doamne fereste haideti ca am inceput sa vorbesc prostii....acu face baie....sa vedem la noapte ....

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

quote:
Originally posted by barbye

totul vine de la baie , de la spuma nu cred...ca am mai folosit,daca isi face dus c-am 2 minute, nu are nimic, dar cum face baie cum ii ieste rau.(daca sta mai mult in cada)....Acum 3 luni i-au iesit trigliceridele marite....dar a spus ca e genetic. Ar treb, ca in oct. sa le repete.....dar c-am greu se lasa dus la DR.in cel mai rau caz cheama salvarea ca e mai simplu ptr el o consultatie part. la domiciliu.Am zis sa nu contina apa ceva de la ploile aste dar de baut noi bem apa platasau sper sa nu fie genetic; inima sau diabet....Doamne fereste haideti ca am inceput sa vorbesc prostii....acu face baie....sa vedem la noapte ....

Mirela

Mirela

Mergi la inceput

Barbye, poate face baie prea fierbinte? Daca ii este rau cand face baie, de ce nu face dus? Zic si eu... De unde-ti veni ideea ca ar fi ceva genetic?!

Banc: "- Ce varsta aveti?
- 28
- Asa ati spus si la ultimul control, acum 2 ani.
- Sunt consecventa, domnule doctor."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

BAIIIII, nu ma luati asa repede.....
Cu privire la primul banc al Carmecitei am un mic comentariu: IOOOO , cea din aist salon, sunt doamna care i-a internat pe cei 2, asa ca fiti atenti, ca aveti de a face cu persoane (ca suntem mai multe personalitati in una singura) very important!!!!
Barby am inteles din prima! Al tau face baie iar tu astepti ca el sa termine, fapt pentru care nu esti foarte atenta la ceea ce ne scrii si ies alte alea...
Carmenicoooo, deci de la par era baiul ala mare???? Am un cadou liric si iooooo, te toooot asteapta!!! Se numeste "Cadou de ziua ta", dar e cam sexos si nu prea se potriveste intre persoane de acelasi gen...
Greule vezi ca ai de recuperat pentru vinerile lipsa....
Sa-l semesuiesc pe Peterman ?????
Carmecitooo ti-as trimite tie un PM cu mobilul lui, sa-i faci tu surpriza asta. Ce zici????

Mergi la inceput

Vreau cadoul, il vreau! Il aveai pregatit pt mineeeee?

De ce Oana, mi s-a intamplat de multe ori sa intorc capul dupa o femeie frumoasa pe strada...

L-as SMS-ui eu pe Peterpan, dar nu cunoaste nr. meu...

Mergi la inceput

Stai sa-l dactilografiez....
Eu la nunta de vinerea trecuta am dansat toata seara cu o femeie superba, prezentatoare la Antena 1 Sinaia....

Mergi la inceput

Cadou de ziua ta

De ziua ta te-as saruta,
Cum numai eu stiu sa sarut
Si-n mintea ta eu as intra,
Cum numai eu pot sa patrund.

Muzica mea te-ar mistui,
Cadou de-ar fi de ziua ta
Si ochii mei te-ar mangaia,
In dar, de i-ai vrea, de ziua ta.

De gandul meu nu ai scapa,
Daca in dar eu ti l-as da
Si inima-mi poti capata,
In dar, de-ai vrea, de ziua ta.

Barbatii au ceva de comentat?????

Mergi la inceput

"L-as SMS-ui eu pe Peterpan, dar nu cunoaste nr. meu..." ma scuzati, acu' mi-a picat fisa ca pot sa-i scriu in sms: "sunt Carmen.cita"... ce sa fac, mai ramasera cateva suvite blonde din parul meu...

Scumpa, frumoase versuri, chiar m-au atins la corazon! Sa nu-mi zici ca tot tu le-ai scris? Multumesc!

Mergi la inceput