Oligospermie (11)- putini, da' buni!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

voi aveti probleme cu DC?
ma chinui de juma' de ora sa scriu un mesaj si-mi da acces restrictionat!

Perseverenta genereaza succesul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Beatrix mie mi-au cazut si internetul si curentul in seara asta.... noroc ca moralul e intreg, ca de obicei...
Mesaje cu 'restrictionat' mai primesc si eu, caci nu e forumul asta Dumnezeu si mai sunt scapari... Dar trec scaparile, precum ploile de saptamana trecuta!
Peterpane vrei sa confirmi ca numai un nebun poate fi poet, si viceversa???
Eu vreu sa-ti confirm o vorba citita prin cartile mele intelepte: numai o viata traita cu suflet de artist, merita tot efortul de a fi dusa pana la bun sfarsit!!!!
De ce crezi tu ca m-am apucat de psihohologeala? Pentru a echilibra situatiunea, atunci cand nu stiam nici eu in ce tabara ma aflu:sa ma cred poeta, sa ma cred pierduta???
Iar de avocateala m-am apucat pentru a-i convinge pe cei din jur, cat de sanatoasa sunt!!
Numa' ca numai o minte la fel de sanatoasa, poa' sa ma inteleaga.... Asa e cu oamenii mai....... geniali... neintelesi de contemporaneitate....
De m-ar intelege macar si nu m-as mai simti asa singura in univers.... M-as clona prin 1-2-3-4-5.... bebici...

IOOOO - promit sa ma cumintesc cu scrisul de poezii si cugetari intelepte neoligospermiste, ca vad eu ca ne ajunge subiectul pe pagina 3 si toata lumea a inceput sa fuga de 'oligospermie'..... asta n-ar fi rau... mai ales ca astfel Ralu Filip s-ar vedea si el razbunat ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna seara!
Dor mi-a fost de voi, dar nu am avut cum sa intru si sa va salut macar!
Acum am citit toate paginile pe care le-ati scris si ma incearca pareri de rau pentru ca nu pot participa la dialogul nocturn pe care il purtati. Mi-am umplut sufletul cu toamna din baladele lui Peterpan si cu poezia lui Minulescu si Eminescu din randurile voastre. Pentru cateva zeci de minute, m-am intors in timp, undeva pe la 16 ani, la fata visatoare si cu sufletul prea plin de sentimente frumoase de atunci. Va multumesc pentru ca m-ati ajutat sa deschid aceasta usa spre un trecut frumos si sa imi iau din el optimism si curaj pentru a trai prezentul si viitorul. Sunteti extraordinari!
Oana, Diciu, Nounou, Carmencita multumesc pentru urarile de succes.
Sa va spun ca mi-e sufletul plin de albastru?!
Va iubesc, asa, la lumina zilei, mai prozaic, daca nu pot vizita salonul atunci cand Doamna Noptii se plimba pe bolta, si am sa vin sa v-o mai spun din cand in cand!
Cu drag, pentru voi toti

Teodora

Poze

Mergi la inceput

TheaM eu in buletin am cica 30 spre 31 de ani, dar prin suflet si creieras sunt blocata la 16 ani...
Chiar daca am 11 ani de titulatura 'doamna O.M.' nu pot sa scap sub nici o forma de cea de 'domnisoara'. Mai mult de 16 ani nu pot obtine atunci cand vorbesc face to face cu cei din jur.... Poate asa, un 20 de ani... dar greu mi se acorda....
Atunci compensez prin greutatea cuvintelor.....
Peterpane ce parere ai??? Greutatea cuvintelor e de 30 de ani???? Ca am io impresia ca ti-a cam amutit glasciorul tau muzical, de la greutatea cuvintelor astora....

Thea M am citit pe la alte capitole ca nu ai niste zile tocmai senine.... Poate mai reusim noi, pe la 'oligospermia vesela' sa aducem ceva raze de soare....asa ca stai cat mai aproape de razele noastre...

Mergi la inceput

Pentru ca nu am plecat inca de la munci...patriotice la ora asta, tin sa-ti multumesc, Oana, pentru caldura ta. Cand mi-o fi mai frig si mai frig, imi aduc aici sufletul si sigur se va incalzi!

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Holla! Thea, zici ca ti-au placut versurile? Ma bucur... dar sa vezi ce dictie am, am luat si premiu in liceu cu "Floare albastra"... Imi pare tare rau ca n-a fost sa fie luna asta... dar nu te lasa, nu te dezamagi, mergi inainte- e singura solutie. Tin pumnii vineri!
Eu am intrat intr-o faza asa de ciudata... dupa un an si ceva de calcule si zile insemnate pe calendar nu stiu de ce este prima data cand nu am mai putut sa fac un plan... ma incearca un sentiment de eliberare, ca si cum as fi fost in lanturi pana acum si n-as mai fi vazut lumina zilei... Apoi am visat ca uitasem data um... un adevarat cosmar va dati seama, nu mai stiam in ce zi sunt, pierdusem 'busola'...
Va trimit cu drag la toti cate un pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

In sfarsit ceva vesti bune !
Citomegalovirus repetat la Cantacuzino mi-a iesit IgG + daaaaar IgM NEGATIV !iar primoinfectia a fost cel putin cu 3 luni inainte !
Doi la mana : am in fata rezultatul nr. 2 de la prolactina repetat la Medsana : 12,11 ng/l, valori normale 1,39-24,20 !!! Deci sunt categoria lux !
Mai am de rezolvat cu giganticul chist( care exista sigur, ca l-am vazut in pozuca)si cu B. coli de pe col ( na, ca fac si un fel de rima)
Va pup, mai vb. dupa

Mergi la inceput

Buna ziua! Iar va vizitez!
Carmencita cum sa nu-mi placa versurile cand, mai intai in generala si apoi in liceu, la majoritatea olimpiadelor de romana, aveam de comentat poezii! Si ce imi mai placea! Multumesc pentru pumnii stransi, dar luna aceasta nu mai fac inseminare. Am fost azi la eco si am avut parte de surprize-surprize: ovarul aflat pe partea cu trompa buna, luase pauza, dupa atata munca trei luni la rand, iar fratele lui, mult-mult mai mititel (dimensiune obtinuta in urma SE) s-a hotarat sa-l suplineasca, dar ce folos daca nu au cum sa se intalneasca cu ovulul ( trompa ligaturata, tot in urma SE). Concluzie: luna acesta -sanse ZERO, si, ciudat,ma simt la fel de eliberata ca si tine - pot sa dansez sambata la nunta pana cand pleca ultimul invitat, pot sa-mi iubesc barbatelul oricand, fara sa-mi spun " azi ar fi bine, e ziua 10, pana la inseminare mai sunt 3 zile, deci acum e momentul!", pot sa nu ma mai gandesc, nici macar o secunda, daca luna aceasta este sau nu este bb. Cred ca si voua va datorez optimismul acesta, de aseara am ramas cu sufletul plin de bucurie. Si voi trai luna acesta, clipa de clipa, din plin, cum poate nu am mai facut-o de mult timp. Se pare ca nu mai numaram niciuna, dar tu ai sanse, poate chiar mai multe acum!
Aysha ma bucur ca au iesit bine analizele si le vei rezolva si pe celelalte. Eu am scapat de chisturi cu trat. homeopat, iar E.coli inca nu am repetat analizele sa vad daca mai e sau nu.
Restul lumii, unde sunteti? Tocmai azi, cand am furat si eu cateva minute libere! Salutari tuturor!

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

M-am intors.Aseara cand am intrat pe net vad ca suntem pe pagina 3.Ce-am fost si ce-am ajuns zic.Nu tre sa va las singuri bag sama.Am citit in urma si am vazut ce romantici ati fost,am ascultat muzica lui peterpan si m-am bucurat de ea.Am citit-o pe Oana profunda si mi-a placut filozofia ei de viata pe care o impartasesc in mare masura.
Princess-chiar ca atmosfera boema aici-club aristocratic ce mai...
Carmen cita merci pt urari.Cu siguranta nu ti-ai creat ocazia de a calatori.Incearca si nu vei regreta.E mai usor decat crezi.
Bravo Thea M- asta da atitudine

Mergi la inceput

LUMEEEE-LUMEEEE , sa tot traim in ritmul asta optimist si cu parfum boem....
Aysha a venit cu vesti excelente, deci , avem ocazia sa sarbatorim........
Carmecitaaaa s-a reintors la viata......... Ieri am plecat de la postul meu cu un sfert de ora inainte sa semnezi condica , dar in seara asta gatesc, fac curat si stau pe aproape....
Thea M si pentru gandirea ta frumoasa ....
Greule cum fuuuuuu??????

Mergi la inceput