Copilasi de iulie-august 2004 (114)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata.
lia, imi pare rau sa te vad asa, da` gindeste-te ca de viroze si raceli ai sa te impiedici tot inainte si daca te consumi asa, ce faci? astea-s nimicuri, stii citi copii cu boli grave sunt... ti-am mai scris, eu in situatii dintr-astea ii dau schema aceea cu nurofen, apoi la 4 h daca face iar febra ii pun un supozitor si tot asa, nu e bine sa i le administrezi pe amindoua odata, iar daca dupa nurofen sau supozitor nu-i scade febra apelez la sosetele si compresii cu otet si-n felul asta reusesc sa-i scad temperatura. viroza noastra a fost caca maca, ma scuzati, pe linga a ta, vad. pupici lui danut si tie si rezista eroic!

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Lia,daca i-ai dat deja o forma de paracetamol nu ai voie sa-i asociezi cu alta mai devreme de patru ore.(adica daca i-ai dat ,sa zicem,calpol,nu ii pui imediat si un supozitor cu paracetamol)
Eu zic sa-i pui doar supozitoare cu paracetamol in loc sa-i dai suspensia...si intre ele nurofenul(de trei ori pe zi).Stii ca nurofenul nu se da de mai mult de trei ori pe zi(cam la opt ore).

Nu ti-am mai spus aseara ca si eu i-am dat fenobarbital in seara aia ,ca sa previn convulsiile sa nu te sperii cumva..si oricum degeaba iti spuneam ca iti trebuia neaparat reteta ca sa-l cumperi.

Da,mai,face febra mare de la viroza asta....asa ne-au spus la urgenta.

O sa vezi ca pana diseara o sa fie mai bine!!

hai ca mai vorbim...ti-am zis la noi a fost si cu 39 cu 6....muream atunci langa el....dar trece....fii curajoasa,ca nu se intampla nimic...

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

`Neatza !

LIA - cum sunteti, sa nu-mi zici ca nu a venit nici acum pediatrul ! Cum a trecut noaptea ? Eu sfaturi nu pot da, ma recunosc in fiecare vorba a ta Lia, eu nu as sti ce sa fac, sincer ... fii tare ca trece si asta, asteptam vesti de la voi Cu sringa, subscriu, ii dau Giuliei ceva interesant ce ar vrea sa bage in gura si cand isi deschide gura, zdop 1 ml din ce am sa-i dau si tot asa, sa stii ca nu se ineaca si merge relativ usor. Obiectul tre` sa fie nepermis, adica niste chei, celular, ceva nou la vedere !

Polux - am vazut una bucata printesa aristocrata brunetaaa

Simona si Olivia - si noi dormim pe reprize, Giulia are pauze de miorlaieli nu stiu din ce cauza

Noi saptamana asta suntem singure ... tati in delegatie ... ufff, astept sa fie vineri !!!

Si ca sa fie totul rotund, Giulia aseara a vomat, na, ca a mancat toata ziua, desi credeti-ma i-am taiat pufuletii, stixurile, dar a dat in boala strugurilor si lamailor

O zi frumoasa va dorim, o saptamana fara probleme !!!

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

parca ai intrebat de cea mai mare temperatura, la fel, 39 cu... spre 40.

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

La noi a inceput sa se vada ameliorare a situatiei abia dupa ce i-am dat antibiotic(cand am considerat eu ca era cazul,nu l-am mai dus la doctor..ca nu aveau ce sa-mi zica nou...)

P.S..orice am spune noi pe aici tu asculta de sfatul medicilor care-l vad pe baiat...sau mai citeste prospectele daca ti se pare ceva dubios referitor la modul de administrare pe care ti-l spun ei.
Asta nu pt.ca am spune prostii,dar asa e cel mai bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Lia, multa multa Sanatate!!

Eu l-am avut pe al meu o data 3 zile si 3 nopti cu febra 38,5 - 39 de-mi venea sa ma urc pe pereti, plangea el, plangeam si eu. Doar cu Nevralgin ii mai scadea nitel, dupa cateva ore ... iar.

Si apropos'al meu merge bine, alearga chiar, dar nu urca scari fara ajutor.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LA MULTI ANI ANCA !

Sanatate, fericire si armonie in familie !
Sa ai parte toata viata numai de bucurie din partea printzesei tale !

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Lia, sper ca sunteti mai bine...Stiu ca e greu, dar nu te neglija, incearca , cel putin, sa te alimentezi...daca te imbolnavesti si tu nu ii vei face nici un bine lui Danut, din contra. si mult curaj, suntem cu gandul alaturi de tine .

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia02

Mergi la inceput

Da'ce...ar trebui sa urce singuri scarile?Mamaa...mi se pare cam mult pt.varsta lor..Eu daca il tin de maini urca ,de coborat ,mm,nu prea isi da seama ce sa faca..

Eu am alta problema..of..dar eu imi zic ca nu ma stresez...ii tot coace la un deget de la picior ,cred ca din cauza unei unghii taiate prost;unde mai pui ca peste acelasi deget si-a trantit si scaunul si e vanat...il tot spal cu dezinfectantele de rigoare,alcool iodat ,rivanol..hmm...dar tot nu-mi place cum se prezinta...

Ma rog...oi vedea eu..

Altceva...ma dispera copilul meu...vrea intr-una sa stau cu el,nu pot sa fac nimic....nu vrea sa se joace si el macar putin singurel...nu pot sa stau la calculator ca e calare pe mine,si nu ca vrea sa-l iau si pe el in brate,ci sa-l bag in seama,daca vreau sa spal un vas, se agata de pantalonii mei si maraie,sau mai rau,ca sa-mi atraga atentia se duce si face ce stie ca n-are voie,adica scoate ustensilele alea de bucatarie din inox si da cu ele in gresie cu asa o forta...

M-am tot gandit...asa or fi leii,vor sa fie in centrul atentiei,asa o fi el...stiu ca spunea Alice intr-o zi ca o sa vina vremea cand o sa ne dorim noi sa ne bage in seama si nu or sa mai vrea ei,dar chiar asa.....eu nu sunt om?Nu mai spun ca de mine nu mai am timp sa ma ocup,dar chiar sa nu pot sa respir?Si cine o sa ma contrazica inseamna ca nu a inteles ce spun...e calare pe mine SECUNDA DE SECUNDA...

Acum doarme,de-aia am timp sa aberez

Hai sa-l laud...nu mi-a venit sa cred cand am vazut ca recunoaste toate animalele din carticica(stiti voi,carticica din aia ,evantai)
Aseara i-am scris cifrele de la unu la cinci pe o foaie si am incercat sa-l fac sa le recunoasca...dar mai trebuie sa lucrez la asta..

M-am intins..daca sunt singura si nu am cu cine sa vorbesc,si nici mare lucru nu pot face ca doarme si fac galagie..

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Simona - pt unghie iti recomand, am folosit si eu la Giulia cand era bebelina mica-mica FUCIDIN. E super !!! In 2 zile a trecut buba

La multi ani ANCAMARIA !!!

Lia - ce faceti ???

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput