Tendinte toamna -iarna
Raspunsuri - Pagina 4

petaluda spune:
si eu am spray care impermeabilizeaza pielea intorsa, a fost cam scumput dar a meritat toti banii, acum adevarul e ca nu stiu cum s-ar comporta pe zapada ca aici mai mult ploua decat ninge, dar eu am fost foarte multumita.
pe mine ma enerveaza cat de scumpe sunt zara & mango in romania, n-am inteles cum de pot cere in romania mai multi bani clientilor decat le cer la paris...

lena spune:
petaluda ai mare dreptate, plus ca am vazut colectii vechi aduse in romania, ei chiar nu-si dau seama ca oamenii mai umbla, mai vad...si preturile cu cel putin 10-20 de euro uneori mai mult.
si eu am cizme de piele intoarsa, dar aici ca si-n frantza mai mult ploua decat ninge, sincer, rezista, ca le-am testat deja, ca e cam frigutz

Teodora D. spune:
Habar nu aveam de existenta acestui spray, mi-ati dat o idee excelenta, am sa caut, am o pereche de opincute din piele intoarsa,s-au facut urate destul de rapid, le-am mai dat putina viata stergandu-le cu radiera,dar mi-am jurat ca din materialul asta nu-mi mai cumpar nimic ; acum am vazut niste cizme imblanite f. dragute, dar tot din piele intoarsa, pe care am fost nevoita sa le « refuz ».(ele strigau ca vor sa fie ale mele).
Si apropo de opincutele acestea sau balerini, sau cum le-o mai fi zicand, spunea cineva pe pagina precedenta ca nu le suporta, nici eu nu le-am suportat pana nu am probat prima pereche, sunt extraordinar de comode, simt ca zbor cu ele in picioare, nu mai spun la serviciu sau la plimbare cu caruciorul ce bine-mi prind ; acum am 2 perechi, colorata fiecare si daca nu m-as teme ca ies din moda mi-as mai lua una, verde.(sunt constienta ca atunci cand se vor demoda vor arata caraghios…).
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

petaluda spune:
da dianas, se mai poarta blugii bagati in cizme, mai ales blugii bagati in ciocate. aceasta tinuta avantajeaza femeile cu piciore lungi si in general mai slabute, asa ca daca te incadrezi in aceasta categorie nu ezita!

Alinax spune:
se poarta foarte tare stofele barbatesti, mai ales cele groase
la pardesie...hainute scurte pana in talie...sau si mai bine cele cu croieli cat mai ciudate

Roxana_G spune:
Este si asta o tendinta de toamna, silueta de toamna.
http://www.ele.ro/articol_3271.html
Rox si Alexandra Maria

]

roxana1974 spune:
Petaluda si iren, va rog mult, scrieti cum se numeste spray-ul ala ca am pus si topic pe "lectii si know how" despre pielea intoarsa si tot nu am aflat!!! plizzzz!!!
o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."
Serbanica

petaluda spune:
al meu este comercializat de magazinul de unde mi-am luat cizmele, si tot sub numele lor este fabricat si sprayul, iar marca asta nu e in romania...
dar ma uit maine ca tot dau o raita prin magazine sa vad daca gasesc un spray de la o firma internationala!

Alinax spune:
si eu mi-am luat spreiul odata cu cizmele din Canada...si apoi am incercat sa gasesc si in Romania dar din pacate nu am mai gasit pe nicaieri
cine stie poate ai tu mai mult noroc....dar sa ne spui si noua ca mai am nevoie si in toamna- iarna asta

petaluda spune:
dupa 4 ore petrecute astazi in oras (interes de serviciu nu degeaba)
n-am reusit sa gasesc acel spray decat cu firma magazinului de pantofi pe el...am vazut si la Bata si stiu ca aceasta marca de incaltaminte e si in romania, in carrefour orhideea parca.
vroiam sa va intreb, va plac cizmele cu toc inalt si cu botul rotund? vreau o pereche de cizme elegante, pentru fusta. le-am gasit pe astea si imi place la nebunie tocul si faptul ca vin exact pana sub genunchi (nu imi plac cele pana la jumatatea gambei purtate cu fusta, imi par ca scurteaza piciorul)dar cum port masura mica la pantof, parca botul rotund si tocul inalt imi fac piciorul sa para minuscul...voi ce ziceti?