Tendinte toamna -iarna

Tendinte toamna -iarna | Autor: Teodora D.

Link direct la acest mesaj

Ce se poarta in aceasta toamna si ce se va purta in iarna care vine?
Eu nu sunt un mare fan al revistelor pentru femei, dar as putea afla multe de la voi.Ce pulovere, jachete,pantaloni sau fuste vom putea alege in lunile urmatoare? Dar accesorii?

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Negru cica s-ar purta, la greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mist spune:

Giani are dreptate. Uite, citeste articolul www.foxnews.com/story/0,2933,170189,00.html" target="_blank">asta, a aparut chiar azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Pai shi daca nu ma-mbrac in negru, ca nu-mi place shi nu-mi sta bine, shi port tot culorile care-mi plac, roshu, portocaliu, roz, etc, toate puternice is in pericol sa fiu considerata demodata, sau m-o salva din cind in cind o cizma neagra?

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Pai depinde de unde traieste fiecare si ce moda vrea sa urmeze, ca negru s-o purta pe aici daca fox asa zice, pe la mall daca ma duc unele magazine au propria gama de culori, pe net prin revistele romanesti am citit de altele, etc.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

eu am vazut aici,in multe magazine ,colectii mov inchis/lila,grena,maro.
Mai ales dupa grena sunt topita si daca si negrul e in top sunt cea mai bella
ma duc sa castig la loto ca sa am ce investi in tzoale

Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Eu intotdeauna am fost innebunita dupa negru, poate chiar exagerat. Imi plac siluetele elegante, feminine, cambrate, iar negrul nu face decat sa le accentueze. Si albul imi place f mult, dar cu anumite exceptii. In rest...., incerc sa combin si alte culori, dar nu prea-mi reuseste. Nici macar vara.

Acum is innebunita, sunt la moda fustele de dantela neagra in combinatii de in, bumbac batut - in Québec, sunt mortale .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

Mie imi place la nebunie toamna/iarna sa port in special verde si maro.Oare de ce?.In rest...ce pica pe langa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

intradevar se poarta negrul foarte mult. accesorizat cu brose, coliere lungi...o alternativa est movul inchis, grenaul, verdele inchis, chiar si bleu-marin si maron.

culorile vii (roz, rosu, portocaliu in special) se combina in stilul rusesc: multe broderii, blana, chiar si manson... desi arata vine pe podium aveti grija totusi ca imbracate asa din cap pana in picioare sa nu aratati ca o matrioshki.

se poarta foarte mult moda anilor 60: rochii scurte, maneci bufante, fuste tip balon (creatori sperau ca aceasta din urma sa inlocuiasca juponul care a domnit toata vara)

se poarta jachete militare, cu epoleti, doua randuri de nasturi, dar talia bine marcata

nu se mai poarta tricourile cu logo inscriptionat, stilul neingrijit...se poarta mai degraba un stil bourgeois, foarte multa feminitate.

ca m ateriale se poarta blana, in special astrahan, care trebuie sa fie scura si larga ori lounga si pe corp.si catifeau a aparut din nou pe podium.
se spune ca nu se mai poarta varful ascutit la pantofi, dar am observat ca multi creatori il propun inca in paralel cu varful rotund. si se poarta cizmele in stilul celor de calarie.

ca accesori, se parta in continuare colierele lungi, brosele. designeri propun multe bentite, funditele de panglica in par sau pe haine, posetele plic pt seara, manusile de piele in toate culorile,si ciucurei de lana, mai ales in coliere.

totusi cel mai important este sa alegem din ce se porta ce ne avantajeaza, si sa nu purtam haine doar pt ca sunt la moda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Une image vaut mille mots, mes amis, puneti o poza-ceva ca sa ne lamurim ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Petaluda, mi-ai dat o veste buna ca se poarta si culorile vii; chiar daca stilul rusesc nu prea e pe gustul meu, totusi l-as alege mai degraba decat sa ma drapez in negru, as avea senzatia ca sunt in doliu. Nu ma intelegeti gresit, imi place negrul, dar sa-l vad la altele.
Dar despre pantofi/cizmulite nu spuneti nimic? E obligatoriu varful acela rotund, cu care inca nu am reusit sa ma acomodez?

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput