Mamici de septembrie-octombrie 2005 (85)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ege spune:

felicitari,alina!sa-ti traiasca bb si sa va aduca numai bucurii!
vero si eu am aceleasi probleme ca si tine
mi se umfla mainile si imi amortesc degetele.in plus am dureri la degetele mici de la maini.nu stiu de ce
kid,nu stii unde a fost dr.tau la congres??cumva la praga??
si dr.meu tr sa vina. a fost plecat si el.eu sper sa vina astazi.noi avem programare marti la control.sper sa mai stea bb cateva zile
va pup

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

vero..si eu patesc la fel..noaptea imi amortesc foarte rau degetele de la maini..ma furnica...mi se umfla..da numai noaptea..ziua nu mai e asa..nu stiu de ce...
pe mine ma ucide in continuarea mancarimea...am inceput sa ma umplu de bube de la scarpinat...

bebe alex la purtator
35+ sapt.

http://photos.yahoo.com/andreeatitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna Mamici,pitici si burtici.
M-am trezit cam dimineata astazi deoarece imi era o foameee!Acum mi-am potolit-o si am intrat repede sa vad ce mai faceti.
Multe cumparaturi ati mai facut!Sa stapaniti si sa folositi produsele cu placere.
Impreuna cu sotul, ieri am avut programare la spital.Am fost programati la o clasa pregatitoare nasterii.Am fost foarte multe viitoare mamici si tatici!Am vizionat ceva video,ni s-a aratat si explicat cu lux si amanunte tot ceea ce avem de facut,ni s-a prezentat spitalul care este super modern,sala de nasteri,+ bebelusii care s-au nascut ieri,si camerele in care vom sta dupa nastere.Toate sunt pentru o singura mamica,si tatic.Pentru el exista in camera o sofa comoda care se poate face pat.Avem tv,frigider, baie privata...etc.Abia asteptam sa nasc sa ne vedem comoara pretioasa!De acum poate veni ca mamica soacra va fi disponibila.Draga de ea, astazi iar a avut de facut la o nunta tortul...Imi vine rau cand ma gandesc la cate a facut in ultima vreme.Huuuuih..nu se mai termina o data dom'le!
Alina, FELICITARI PENTRU BEBELUS!Sa va traiasca si sa va aduca multa fericire,implinire si peste ani atunci cand va creste mare - o nora frumoasa,desteapta,nepoti,si stranepoti care sa va bucure adanci batranetile!
Acum fug sa ma pregatesc pentru a merge la biserica impreuna cu familia. Va

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

deeapui, ai vorbit cu doctorul despre mancarimi? am citit ca pot fi normale in sarcina dar pot fi si din cauza ficatului, caz in care trebuiesc facute analize de sange.
si eu am avut perioade cu mancarimi, atunci cand era f cald ma manca pielea de pe picioare de chiaunisem.

ai grija, bafta,
anto, 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salut fetelor!

Felicitari noilor mamici, sa va traiasca bebelusii!

Eu am ajuns cu bine la BT, cam penurie pe aici, n-am gasit picior de produse Sanosan, bine ca sint pampersi si servetele. In rest, bebe e cumintel; am si eu aceeasi problema ca si codruta, curge laptele cu presiune prea mare si o doare burta pe miruna, dar se rezolva cu sab simplex. Cu netul nu stiu cum o sa rezolv ca oferta e . Azi a implinit fata o luna, am cintarit-o si are 5.350g, eu sint multumita, poate ia luna viitoare mai mult. I-am facut si tort fetii, o sa ajunga si in lapte peste 6 ore.

Va pup, si incerc sa intru si miine sa recuperez ce ati scris.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Felicitari Alina!
Wow asta da travaliu! 2 ore! Si eu care ziceam ca am scapat usor cu 4-5
Apropos de dureri de tot felul: degetele de la maini o sa se mai umfle si o sa va doara, dar mai putin, inca vreo saptamana-doua dupa nastere. Dar trece.
De fapt in cele cateva zile de dupa nastere pana va dezmeticiti putin o sa constatati ca au trecut cam toate supararile fizice din ultimele luni.
Dupa care incep grijile adevarate
Eu ma laud in continuare cu o fata cuminte. Doar vitamina K uleioasa pe care trebuie sa o luam doua luni ne cam tulbura stomacelul si ne da diaree. Mi-au trebuit doua zile sa ma prind de la ce necazul asta, dar gata maine sun pediatru sa vedem ce-i de facut, ca io n-am de gand sa chinui copila doua luni. Ori gasim alta forma de administrare ori imi explica serios de ce are nevoie de vitamina asta (stiu ca-i antihemoragica).
daca stiti careva cum i-as putea-o da fara urmarile astea (dimineata pe racoare, dupa masa, inainte de masa etc.)?

http://photos.yahoo.com/doina_ditu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Alina, felicitari pentru bebelush !

Carmi 36 si bebe Fabiano.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ioana bine ati revenit in formatie completa.

Eu am montat patutul... Sofia, dupa ce ne povestisei, ma gindeam ca o sa stam ceva, dar a fost foarte rapid, cei drept noi am asistat si la o demonstratie de strins/desfacut patutul la babyexpo ca atare eram gata "destepti", acum trebuie sa cumparam si bateriile ca nu le avem.

Am si caruciorul acasa dar nu il desfac ca nu am de ce deocamdata, il dau cu cutie cu tot afara pe balcon.

Am agatat si maimutoii pe perete in dormitor, acum ramine sa ne intoarcem acasa sanatosi.

Miine definitez si eu bagajul de spital ca atit m-am coit, nu am avut nici un chef de el... miine vine si mama si impreuna mai aranjam noi pe ici pe colo.

Tot miine ma duc la epilat , ultima data pe sarcina plus de manichiura pedichiura si sint gata de cezariana... deocamdata nu da bb semne ca vrea afara, banuiesc ca puteam sa mai astept dar daca asa am hotarit, nu dau inapoi.

Jadi
Aproape 38

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Buna seara fetelor,

In primul rind Felicitari noilor mamici Mihaela si Alina, sa aveti parte de bebelusi sanatosi, norocosi care sa va aduca numai bucurie in suflete!. Iar bebelusilor care aduna saptamina dupa saptamina, va urez sa fiti sanatosi si cit mai cumintei.

Mai fetelor, mi-ati facut o pohta cu cumparaturile voastre! Ieri am shopuit si eu toata ziua. Cu ocazia asta am alergat si eu sa imi termin gentoiul pentru spital, mi-am luat si ultimele hainutze pentru bebelus si mi-am luat si eu o combinatie masa de infasat/comoda/caditza pe care mi-am dorit-o de mult, dar nu ma induram sa dau suta de euro pe ea, dar vazind preturile din Ro la una-alta, m-am hotarit .

Au inceput si la mine diferite tipuri de crampe mai sus, mai jos, diferite tipuri de intzepaturi care nu fac decit sa ma bucure!!!!!
De miine intru in saptamina 38, dupa parerea astora, in ultimele 3 saptamini ramase se cheama copil "la termen". Asa ca imi trec vremea SPERIND ca bebe va veni mai repede. Eu nici macar nu am un somn prea bun noaptea, nu prea am de ce ma bucura de aceste ultime saptamini de sarcina. Imi doresc bebelusha cit mai repede, nu va spun cum o asteapta fiica-mea. Desi am inima cit un purice, daca o sa trebuiasca sa ma ocup de bebel f mult sa nu sufere... Cristina, cum rezolvi cu Victor?
Mi-au dat lacrimile cind am citit ce ai scris de el: faza cu "mami stai in pat putin si cu mine ca ieri ai stat toata ziua cu fetitza ..."

Va , somn usor,
Daniela, aproape 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna fetelor, Felicitari pentru copilasi dragele noastre Gabi, Mihaela, Miflore, Alina, sa va traiasca si sa fie sanatosi, cuminti, norocosi, tot ceea ce va doriti pentru ei sa se implineasca.
Noi am avut doua zile de zosmar. Bebelusul nostru m-a tintuit in pat, toata ziua a moflait la titi, abia puteam sa fug pana la wc sau sa mananc ceva, cum ma simtea ca ma ridic, ma lasa cateva minute si incepea... tot de cateva zile ii fornaie nasucul si cu pompita nu am reusit sa trag decat un muc micut, am ramas aproape fara laptic din cauza ca tot timpul, aproape non-stop moflaia la titi. Am sunat pediatrul, pentru nasuc ne-a recomandat solutie salina si apoi in cateva minute-tras afara cu pompita. Se repeta de cateva ori/zi. in legatura cu mancatul asta haotic, a intrebat daca face pipi des.. ohoohooo...a zis ca e ok, inseamna ca e hidratat bine, iar faptul ca adoarme la san e ok, are numai el o perioada mai dificila, cauzata de colici. Azi a avut un program mai bun, in sensul ca nu m-a tintuit asa de mult in pat langa el dar a stat destul de mult treaz.
o sa incerc sa pun si niste pozici, sa speram ca reusesc azi. O sa va dau de stire daca reusesc.
Diana, iti eram datoare cu un raspuns. Da, mai am mainile un pic amortite, d-ra a zis ca poate dura cateva saptamani pana se duce aceasta senzatie, depinde cat de acuta era inainte. Iar la mine era.. cateodata nu puteam sa misc mana. Acum este vaga senzatia de amorteala dar inca mai este.

Ioana, bine ai revenit.
Marlena, surprize, surprize, da..la amandoua. Dar mie mi se spusese ca va fi baietel (si fetita, nu-i nici o problema) dar tie ti s-a spus numai ca va fi fetita.
Va pup, maraie minunea mea, sper sa reusesc sa o adorm.

Oana D & AndrewFoto

Mergi la inceput