bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Apropo a dat cineva peste copilasului? I-a placut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Oana, nici eu nu ii dau Simonei din mancarea noastra pentru ca are sare, iar doctorita mi-a spus sa nu ii dau nici un strop de sare cel putin pana la un an. O sa avem destul timp sa mancam aceeasi mancare dupa aceea.

Gabry, merci mult pentru horoscop, e foarte incurajator atat pentru mine cat si pentru sotul meu.

Am fost fetelor la Babyexpo, am facut poze, le-am pus deja pe net asa ca le puteti vedea, si se observa foarte bine cum am luat noi premiul de personalitate (adica ultimul) pentru ca Simonica mea s-a gandit sa se intoarca la mama si sa stea in cap in loc sa mearga la tata care era la finish. E super haioasa. Am avut si sustinatoare si le multumesc mult de tot ca au fost alaturi de noi. Apropo, la seminarul despre alimentatia bebelusilor ati ajuns? Eram si eu curioasa ce s-a discutat acolo.

Andrutza si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
http://photos.yahoo.com/andrapg

Mergi la inceput

Crinuta, si eu am luat tarcul la mana a doua chiar prin anunturile de aici de pe site si am dat pe el un milion. Sunt foarte incantata, cel putin de cand a invatat Simona sa se ridice singura in fundulet o tin acolo si cate o ora si jumatate fara sa am treaba cu ea. Si acum e acolo Incearca si tu la mica publicitate, poate gasesti ceva sa iti placa.

Mergi la inceput

Cory, mie doctorita mi-a spus sa nu ii dau inainte de 9 luni peste, si atunci sa incerc cu salau si cod. Eu ma gandeam totusi cand o veni vremea sa ii cumpar mai intai niste borcanase de la Nestle cu peste, am vazut eu la Mega Image, sa vad daca ii place, si abia dupa aceea sa incerc sa ii pun un piure (cred ca de cartofi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Andrutza, problema e ca nu prea sunt anunturi cu tarc, iar eu mai mult de 1 mil nu dau si pace.

Pe covor nu prea imi vine sa il las, din mai multe motive: la mine lumea intra incaltata ( musafirii), apoi, se poate lovi cu capul de masa, de pian, sunt fire multe la pc, deci nu il pot lasa deloc singur, iar tocmai asta e ideea, sa am unde sa il las daca vreau sa merg la bucatarie de ex.
Alt motiv este ca deja e frig si mi-e cam frica, cu toate ca avem parchet si covor, dar, asta e, mi-e frica.
Bine, acum se pune intrebarea daca va accepta el sa stea in tarc.
In patutul lui sta doar daca suntem noi cu el, altfel urla.
Nu e genul sa stea singur, sub nici o forma.

De stat ar sta aproape tot timpul in picioare, insa nu isi da drumul la mers. Pur si simplu nu e interesat sa mearga inca.
Sustinut merge, dar pt cavreau eu, nu ca cere el.
Parca azi isi flexa genunchii la fel, deci eu sper ca e doar o problema de coordonare.

O sa incerc sa mai fac poze noi sa vedeti ce carlionti romantici are ( nu radeti, dar asa ii spun eu, ca tot ce are e romantic, dintisorii, carliontii)..

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

In legatura cu pestele, asa stiu si eu, ca se da pe la 9-10 luni.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Andrutza eu si Gabi am fost la clubul parintilor dar eu personal am fost dezamagita.Era o tanti care citea dintr-o foaie desi avea si un monitor in fatza dar era cu capul in jos mai mereu.Chestii generale de le stim pe de rost cu toatele,cu cereale,iaurt,supa,sa punem copilul cu noi la masa ca asa incepe sa manance mai bine,despre peste la fel salau si cod.Mai bine prezentam eu ca le stiu pe de rost,eventual explicam si cum trebuie sa se maimutareasca mamica la copil ca sa pape.
Crinuta de ce nu-mi raspunzi pe messanger,te uiti la al-jazeera?Natalia ma tot intreaba de Rayan dar nu stiu ce sa-i mai spun,nu mai am noutati de la el.

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171 http://community.webshots.com/user/lavinia285

Mergi la inceput

Aoleu, nu ai primit ieri mesajele offline? Ti-am scris ieri dimineata la 7.
De ce sa ma uit la Al Jazeera? Nu am satelit inca, ne punem in curand, sa vina sefu inainte.
Ai luat ceva de la Baby Expo?

Fetelor, eu sunt cam speriata cu ploile astea. Ati vazut stirile?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Lavinia, ai fost tare draguta cu ideea cu maimutareala la copii ca sa manance. Eu cred ca majoritatea dintre noi cunosc toate regulile de baza pentru alimentatia bebelusilor, si cine nu le respecta o face pe riscul bebelusului. Eram curioasa daca au mai zis ceva nou, eu nu sunt inca lamurita daca bebelusii se plictisesc de anumite gusturi, daca trebuie sa le variem toate mesele sau e ok daca le dam de fiecare data la pranz acelasi piure de legume sau o saptamana intreaga acelasi amestec de fructe.
E super draguta Natalia, dulcica foc, sunt tare mandra ca e nascuta in aceeasi zi cu Simona mea.

Gabi si Adita, si bebelusii vostri sunt scumpi foc. Pe mine m-a mirat cum putea Iustin sa adoarma pe galagia aia, si mai ales cum putea Nectarie chiar sa doarma adanc in acele conditii. Zurlia mea are mai nou nevoie de conditii speciale ca sa adoarma, oricat ar fi de obosita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Gabry multumesc si pentru horoscopu sagetatorilor este intradevar interesant .
Adita ma bucur ca am reusit sa ne vedem esti intradevar minunata la puterea a treia sau "de trei ori mamica" cu adevarat-toata admiratia mea si pupici celor trei minuni mici.
Ana Maria hai duminica la Baby Expo sa ne cunoastem si sa ne faci galerie.
Andruta am vazut pozele ,vor fi o amintire placuta de la prima lor competitie, am si eu o poza cu tine si Simonica dar inca nu le-am descarcat.Asa cum a zis si Lavinia acel seminar a fost plictisitor nici nu am stat pana la sfarsit cred ca unul interesant va fi maine la 16 il prezinta Ana Culcer si mie mi-a placut de fiecare data cand am asistat la prezentarile dansei.
Iustin s-a obisnuit sa doarma cu galagie pt ca Rebeca nu sta cuminte cand doarme el si atunci daca este obosit doarme chiar daca ea se joaca.
Cumparaturi nu am facut cine stie ce le-am luat niste caciulite de la Piticot si niste servetele umede de la Bella si am vazut un premergator frumusel la Liada dar inca nu sunt hotarata daca sa il iau sau nu ,ma hotarasc pana duminica.
Aaa si ere sa uit la plecare m-am intanlit si cu incomfundabila Leta , sa stiti ca in realitate este mai frumoasa decat in poze dar erea fara bebe.
Pupici tuturor si o noapte linistita.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput