bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Gabry, multumesc pentru horoscop si pentru link (cu limba ma descurc, chiar am gasit pe forumul lor un topic interesant despre somn). Scuze ca raspund cu intarziere, am fost plecati in we la munte si nu am apucat sa mai citesc nimic de vineri.

Gabi si Andrutza, mortale pozele de la consurs.

Oana, sper ca Seb e bine si te-ai linistit si tu. Mihai a inceput deja sa mestece; plimba bucatica in gurita pana o inmoaie si pe urma o inghite. Daca insa ii dau mar, care se faramiteaza mai greu, trebuie sa fiu cu ochii pe el, ca musca de mai multe ori si tine bucatele in guritza si se ineaca cateodata.

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Poze

Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Oana, multa sanatate lui Seb, sper ca i-a scazut temperatura azi noapte. In cazurile astea, si mie mi-a spus doctorita de dus mai calai sau impachetari cu cearceaf rece sa-i scada temperatura pe moment, dupa care supozitor cu algocalmin - adica Novocalmin la noi -, care ajuta la scaderea temperaturii in vreo jumatate de ora. E bine oricum ca ii scazuse deja sub 39, peste 39 e nasol.

Am iesit ieri cu Simona si de bucurie ca e cald afara am stat cu ea vreo 3 ore. A dormit jumatate de ora, dupa care pe la 5 am ajuns acasa si n-a mai vrut sa doarma pana seara la 9. Plangea de somn, nu va pot explica ce mi-a facut si cat a fost de agitata, dar la 9 a adormit si a fost lemn pana dimineata la 7. Azi o sa ies cu ea tot pe la pranz, dar o sa stau mai putin sa nu mai doarma afara ca mai rau isi strica somnul. Si cand ma gandesc ca inainte dormea asa de bine afara si cate 4 ore !

Gabi, merci de poza, am salvat-o si eu in albumul de Babyexpo.

Andrutza si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
http://photos.yahoo.com/andrapg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Fetelor, va multumesc din suflet in fuga, ca il adorm pe Seb si am treaba in casa. Dimineata, cand s-a trezit avea 38,6, iar dupa o ora, dupa ce i-am bagat supozitor, a scazut la 37,4. Deci e totul ok. BDana, iti multumesc si tie pentru PM, iti raspund aici, ca nu am timp deloc. Sunteti niste scumpe toate! E ingrozitor sa scoti termometrul din funduletul copilului tau si sa vezi 40,00 grade. Sper sa nu trait nici una dintre voi o asemenea situatie niciodata. Catiflo, modific acum sa nu uit pe listuta.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Salutare ,
Oana se pare ca ne luam de mana si Mandy e bolnavioara , nu mi-a dormit toata noaptea . Eu sunt terminata , nici acum nu doarme , mi se inchid ochii de obosita ce sunt .
Eu i-amdat un supozitor si atat .
Ma duc iarla ea ,va pup !

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 7 luni si jumatate

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Oana,bine ca i-a trecut,suferim noi ca sintem mari cind avem febra,imi inchipui ca ei saracii se chinuiesc mai mult,ca nu stiu sa zica cei doare.Cred ca sti ca atunci cind ii masori temperatura in fundulet,trebuie sa scazi 4°,pentru ca este temperatura interna,38°la copii nu se considera temperatura,tinind cont ca ei au temperatura corporala mult mai ridicata ca noi.Am citit si eu chestiile astea si slava domnului nu am avut probleme pina in prezent si speram sa nu avem,chiar daca e un lucru la care poti sa te astepti oricind.Saracutul,mi se rupe sufletul gindindu-ma ca se simtea rau,ca si copilului meu,dar bine ca a trecut totul si sa dea D-zeu sa ne tina departe pe toate de astfel de neplaceri.

Am adormit odrasla,de fapt a adormit singura in carut,in fundulet si cu capul sprijinit de chestia aia de care se tine cu minutele.Era de filmat,dar mi-a trecut prea tirziu prin cap.Era obosita,ca azi noapte la 12 a adormit,smechera.

MAMA LUI ELENA STEFANIASI MIRCEA

panagia gabri
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/elemir93/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

dragi mamici,

am ramas fara de irina, am exilat-o la soacra-mea, ca am tare mult de lucru si cu ea acasa nu reuseam sa fac nimic.
Dar sunt mandra sa va anunt ca moatza mea are doi dinti.
In aceeasi zi ca si Rayan (duminica) a cazut, in cap, iar. Si-a facut si o dunga pe frunte, asta asa ca sa nu uit ca sub ochii mei a plonjat spre podea, alunecandu-mi practic printre degete. M-am simtit oribil. sotul meu a zis musai sa mergem la dr sa o scanam la cap. A intervenit soacra-mea: mama, sa nu deveniti paranoici, fata o sa tot cada. Totusi azi am trimis-o la dr. Are doar 7.400 kg, desi de data asta dna dr a zis ca e ok greutatea, e proportionala cu inaltimea deci sa nu ne facem probleme.

In rest, va invit sa cititi povestea noua si sa admirati pozele colegei de la clasa de balet, Alexandra lui Ubi aici .

Pupici si imbratisari pentru mamici si pitici si daca nu mai trec asa de des nu inseamna ca v-am uitat ci doar ca sunt pana peste cap inglodata in chestii de facut.

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Recunosc, si nu mi-e rusine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Anda, tu vb serios? Ar fi a doua oara cand cad amandoi in aceeasi zi.
Deci, Rayan a cazut pana acum de 4 ori, iar cea mai mare speriatura am tras-o alataieri cand eu dormeam si dintr-o data nu mai era in pat langa mine, ci pe covor, cu fata in jos.
De atunci nu mai dorm cu el, mor de frica. Of, si cat de mult imi placea sa dorm langa el, sa il pup tot timpul..

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Am intrat si eu sa va salut si sa raportam:
Andrei nu are nici un dintisor dar e sanatos, nu mananca piureul de legume cu placere, si ma intind cu masa de mi se acreste mie.
Eu, adica mama de ieri dupa amiaza am o usturime in gat si vad ca nu mi-a trecut cu nimic, si temperatura mica zic eu de numai 37,4; am luat aspirina, paracetamol, oscilo si fervex plus albastru pus in gat;
Casa, adica in dormitor la noi avem peretele de sub geam tot umflat, cu tencuiala cazuta, cu aparitie de igrasie si cu spori din aia care cresc de la o zi la alta, si nu imi dau seama cum de au aparut;
Gaby cu nervi ca trebuie sa se apuce de reparatii;

Asa ca banii cu care trebuia sa inlocuim carutul cu unul mai usor se cam duc pe materialele de zugravit :((

Nu am reusit decat sa citesc pagina asta, si sper ca Seb sa se faca bine;
O sa imi fc timp sa va pun si poze cu Andrei de la mare; bine ca am ajuns cu bine acasa, ca inconstienti am mai fost;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Oana, Alina - multa sanatate
Vad ca numarati cazaturile - hm, a mea doar de 2 ori si de fiecare data eram toti "slujitorii" pe langa ea. Apai, chiar iti aluneca printre degete. O mamica din parc, care are o fetita cu 3 cazaturi la activ si care a fost la Alexandrescu cu ea, mi-a zis ca dr. de acolo a intrebat-o daca a plans copilul. Cica daca plange imediat dupa cazatura, e semn bun (in fine...cat de bun poate fi). Inseamna ca nu are nimic blocat pe la scafarlie.
Adita - La multi ani pentru Antim! E nascut in aceeasi zi cu mine!
Anda - as putea spune ca Alex a mea e mai grasa - nu va fi primita ca prim solista la balet - la 1 septembrie avea 7.450 (maaaama ce precizie)
Kita - te cred ca te apuca nebunia cu reparatiile in casa. ....si multa sanatate si tie.

Noi nu avem nici un dintisor.

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Care va sa zica avem sarbatoriti astazi:
La multi ani Ubi! Stai linistita vin ei si dintisorii.
La multi ani si tie Antim!
Petreceri frumoase si cadouri muulte muuuulte .

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput