Bebelusi de martie - aprilie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

An-k - sunt sigura ca in Belgia lucrurile frumoase de bebelusi au preturi mult mai accesibile. Eu i-am luat niste body-uri Irinei, inainte de a se naste, din Carrefour, cu 45-50 mii, si ma gandeam ce chilipir. Vreau sa-ti spun ca nu le-a purtat niciodata, asa de proaste sunt. Largi cat se poate, si scurte ca nici n-am putut sa o inchid de la inceput, plus ca erau cu nasturi, nu cu capse.
La 1 luna ii erau prea largi, i se vedea umarul, dar in lungime deja erau depasite.

Multam de raspunsul de la "femina", si te astept la clubul aspirantelor, eu deja le-am facut o vizita, de acu vreo 2 sapt

Adriana - multam pt raspunsul cu pretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Gata, mi-a adus Adriana aminte de scaunelul de masa si l-am scos si eu din debara. Am instalat-o pe Ioana si a fost incantata Pana acum o hraneam in leagan, dar daca tot a facut 6 luni e momentul sa progresam. Am scaunelul de masa de la Mariuca, e MonBebe si e foarte bun.

Adriana Sa foloseasca fericit Cezarica toate noile posesiuni! Arata foarte bine.

Adseana nu-i nevoie de calciu pentru branzica. Poti sa o faci doar cu cateva picaturi de zeama de lamaie. Cand da laptele in fiert (trebuie lapte integral pana pe la 3 ani la copii) pui putina zeama de lamaie. O sa vezi cum se alege branzica. O strecori si e gata. Ma bucur ca Alexandra papa bine acum.

An-k nu functioneaza adresa de e-mail de la Premaman, asta e, vom vedea daca apare un magazin sau nu. Imi pare rau ca sunteti tot singurele. Eu o astept pe mama, a zis ca trece pe la noi. Asa reusesc si eu sa fac o baie. Nu-mi vine sa le las singurele si sa ma var in cada.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

http://community.webshots.com/user/rrox3

Mergi la inceput

Rrox - ce-i ala lapte integral?

Mie mi-a recomandat dr Cristea sa-i pun Ca in branzica, si o sa-i pun, sper sa-i si placa.

Mergi la inceput

Andira multumesc pentru lamuriri, o sa trec pe acolo, dar dupa ce mi se repatriaza sotul. Ai dreptate cu hainutele, d-aia cumpar si eu de la Z, sunt bune si frumoase, chiar daca ma duc si las ceva banuti acolo. Ultima data am cumparat o jachetuta de primavara/toamna, o salopeta raiat roz foarte draguta, o bluzita cu maneca lunga si broderie, fularul si caciulita de care v-am spus si am lasat putin peste doua milioane. Nu e chiar rau, zic eu. Au si un club Z, daca esti membru ai parte de niste oferte speciale. Eu am primit de vreo doua ori un cupon de reducere 50% la tot ce vreau sa cumpar intr-o zi anume si o data un cupon de 10% reducere la tot ce cumpar intr-o zi, dar de data asta orice zi. Dar eu mai cumpar si hainute de la 1 iunie, sunt foarte bune si gasesti si dragute daca cauti. Preturile sunt simtitor mai mici decat la Z.

Mergi la inceput

Andira am postat in acelasi timp. Lapte integral este laptele cu grasimea in el, nu partial sau total extrasa. Pentru adulti e indicat asta mai slab, dar copii au nevoie de grasimea aia.

Mergi la inceput

Rrox - si 1 iunie ce si unde e?

Mergi la inceput

Hi, iar am postat in acelasi timp

Multam frumos pt raspuns, RRox!

Mergi la inceput

Andira 1 iunie e ditai fabrica de confectii pentru copii din Timisoara. Nu mai au magazin propriu un Bucuresti, dar le gasesti produsele in Cora, Carrefour, Piciul si altele probabil. Au si un site, www.1iunie.ro .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Servus fetele !
Si la noi e vreme nashpa (ca doar e Cerbul de Aur) asha ca stam pe linga soba

Azi am avut primul insucces cu papa. I-am facut dovlecel si mar, fierte amindoua. A mincat cam 10 jumatati de lingurita, dar nu cu prea mare pofta dupa care s-a opus vehement. I-am dat lapte in completare.

rrox3, cana mea de la Avent e din aceea micuta, de 200 ml, si are 3 gradatii pe ea, la 50, 100 si 140ml.Si Radu prima oara a ros canita, si nu stiam cum sa-l conving sa traga. Am observat apoi ca daca apesi pe "cauciucul ala" linga cioc, iese din ea. Si astfel s-a prins el ca nu e suzeta. Acum e realmente indragostit de ea. Bea chiar si ceai (la bibe l-a refuzat). Dar intr-adevar ca sa obisnuiasca sa bea din canita nu neaparat asta e solutia. Dar eu numai mai incolo o sa-i dau cu canita din care curge fara sa traga el.Am vazut ca la Avnet sunt 2 tipuri de "ciocuri" pentru peste 3 luni si pt peste 6 luni. Radu are din aia peste 3 luni.

adrianafedorca, tare fain scaunul de masa. Imi place ca are masa mare, incape ceva pe ea. Dar cand mi-ai spus pretul, mai linistit.

Mai fetelor pe de o parte va invidiez ca la voi sunt atitea magazine de copii, pe de alta parte ma bucur, ca as ajunge la faliment. La noi oferta e fff proasta, nu gasesti mare lucru, lucruri de firma aproape deloc. Eu la costumase , salopete si traninguri ii iau lucruri de la AZIZ (turcesti). Imi plac f tare, acceptabile la pret si bune. Maieuturi , body, bluzite imi plac alea de la 1 IUNIE, ieftine si de calitate. In rest ce mai prind si eu. SI cele de la bebetto sunt bune, are o vesta si o caciula. Ce nu am gasit la noi sunt haine mai jmechere (zicea mamacita de o salopeta de raiat sau de blugi, nu am gasit asha ceva).

Eu si Raducu (22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/radu_victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Am vazut ca f multi doctori recomanda brinza calcica. Eu sunt f reticenta la chestia sta, adica mie mi-a dat cand eram mica mult calciu (am avut luxatie congenitala)si apoi am facut niste depuneri de calciu, inclusiv pe ovare si m-am chinuit. Acum nu prea acumulez calciu si doc mi-a zis ca pt ca am luat prea mult cand eram mica.
voi ce ziceti? cum e mai bine?

cred ca s-a mai vorbit, dar nu mai tin minte, iar ma lasa memoria. Pot sa-i fac brinza (asha pe la 6 luni cand am de gand sa-i bag in alimentatie) cu lapte de vaca (de la tara). Sursa e cunoscuta, mama mea sta la tara si are vaca. Oare tre sa fac ceva analize la vaca ? Sau mai bine nu ma complic si iau lapte pasteurizat? Voi cu ati face?
Aceeasi intrebare despre oua!

Eu si Raducu (22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/radu_victor

Mergi la inceput