Bebelusi de mai-iunie 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Si eu la apel dupa o luuunga absenta. Nici de citit nu prea am avut timp sa citesc, daramite sa scriu. A fost mama la noi 5 saptamini si aplecat alaltaieri. Mamaaaa, a fost tare bine sa ai un pic de ajutor, dar asta e...cele bune si frumoase se duc repede. Acum sint din nou singurica cu odraslele mele. Macar lunea si vinerea mai am si eu 4 ore libere dimineata pentru ca am inceput sa o duc pe Emma la gradinita.

Diana a avut la 3 luni 6.500 kg. Nu stiu ce inaltime ca nu am masurat-o. De abia peste 2 saptamini mergem la dr si atunci o sa aflu. E f. cuminte si hlizita. Toata ziua ride si e de o veselie care iti incarca bateriile. "Vorbeste" cu noi, papa bine, doarme bine, ma mai trezeste noapte o data pentru papa. Singurele scandaluri mi le serveste cind e vorba d enani ca nu vrea sa adoarma singurica. Dimineata daca se scoala i are chef de vorba sau se agita si o iau in pat linga mine, tace milc si adoarme instantaneu. E o mare smecheroaica, dar imi place sa ii caut in cornite ca...deh...e ultimul copil la mine si plus ca asa i-am facut si Emmei.

Pe 11 spetembrie am avut si noi botezul ei. A plins continuu de cind am intrat in biserica si pina dupa ce a linchit vinutul si am hranit-o. Cica..a.sa a zis popa, e semn de noroc. Productia de lapte mi-a mai scazut, dar, drept sa zic, nu ii pare deloc rau. Asta e...bine ca am avut si pina acum. Am inceput sa ii dau si formula pentru ca in 2 saptamini luase numai 200 g si s-a vazut imediat diferenta cu formula. Oricum, laptele meu l-am scos si l-am pus la congelator, iar cind nu o sa mai am deloc, o sa i-l dau. Peste o saptamina incepem si noi diversificarea cu faina de orez, apoi merisor, morcov. Deja aseara mi-am facut aprovizionarea cu borcanele de papa. Sint convinsa ca nu o sa avem probleme.

Diana nu mai vrea sa stea deloc culcata ci numai in fundulet. Daca o trag de minute se tine toata bat si mai-mai ca vrea sa se ridice in picioare. Daca o pun pe pernuta, da sa se ridice, capul nu si-l mai tine rezemat ci ridicat, la fel si in scaunul de masina. Mai-mai ca ar pleca la drum:)). Daca o pun pe pernuta, se impinge cu piciorusele pina ajunge la orizontala. E de ajuns sa ii intind miinile, ca ea ma si prinde si vrea sa se ridice. Azi vroiam s ao tin in brate, rezemata d emine, si, dom'le, parca era un bat, asa de dreapta statea si se impingea:)

De cind i-am dat formula, s-a reglat si ea cu cacuta. Unde inainte facea si la 4-6 zile, acum face zilnic sau cel tirziu la 2 zile.

Am vrut sa spun mai multe, dar asa se intimpla cind ai multe pe creier...printre care si timpenii:)). Dar o sa imi aduc eu aminte, pina la urma.

Am pus si eu niste poze cu fetele mele aici http://community.webshots.com/album/366595484nObBNw/4 (sint inca vreo 5 pagini) si aici http://community.webshots.com/album/458134131tZbylB (sint inca vreo 5 pagini) si cu botezul http://community.webshots.com/user/fetitele_mele .

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Asa, ca sa nu uit. La link-ul cu botezul Dianei am pus pe ultimele 2 pagini poze facute la fotograf cu fetele . Ei, si acum ma umflu in pene ca, zic eu, am fete frumoase. Nu-i asa???

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Mai fetelor inca nu am facut antirabic pentru ca nu era nevoie si oricum nici simptome nu am avut, plus ca acolo in varful dealului si apoi prin Bran pe unde ne-am plimbat nu prea am vazut doctor. Oricum va spusai la cate muscaturi am luat de-a lungul timpului nu-si mai fac efectul...

Alaptarea se va opri dupa 2 zile, ca mi-a dat doctorul sa iau niste pastile destul de scumpe... jumatate de pastila la 12 ore timp de 2 zile... se numeste DOSTINEX... Si a zis ca se opreste sigur...

La munte a fost super fain, in prima zi a plouat mult, apoi s-a oprit si a fost soare si vreme de stat afara... Super a fost ca la pensiunea unde ne-am cazat am avut rezervatie naturala, un parc cu cerbi, caprioare, loc de joaca de copii, sala de fitness, un restaurant traditional cu mancare de stana. Adica niste bulz de stana cu branza de oaie, super bun si un Balmes cu branza de vaca si oaie si ou cu marar si smanata si mamaliguta... Yami, o nebunie de bunatate... Si am mancat si noi, ca deh eram in concediu, ca acum imi este si frica sa ma urc pe cantar... Off!
Apoi ne-am dus catre Valcea, catre bunicii mei si apoi catre Bucuresti.

Iar astazi am fost la Baby Expo si ne-am inscris la un concurs, o tombola la Romar, parca... si am fost anuntati cand ajunsesem la mama ca am castigat un card si o consulatie gratuit... E, pai super, ca pusesem biletul pe numele lui Alex... Ha, norocos Alexutul meu!...

Saptamana viitoare vom merge la Constanta si probabil vom face botezul pe 2 Octombrie... O sa va anunt ora pentru fetele din Constanta...

Pupici si ne auzim!

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Inesuca, mai am un pic de laptic dar nu asa de mult insa o sa iau doctoria care mi-a dat-o medicul sa mi se opreasca de tot lactatia. Ca cica laptele meu nu mai este bun, ca Alex nu ia in greutate si probabil ma chinui si eu si cum zice doctorul el trebuie sa creasca. Iar daca laptele nu-i ofera ce ii trebuie asta este, il oprim...

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

De abia apuc sa va mai citesc, se vede ca e vreme rea afara caci se umple pagina intr-o veselie. Mai dar e jalete mare in tara, anul asta ati avut parte de ploi nu gluma. Doamne fereste pe toti cei care au ramas fara adapost. Saracii oameni.
Cornelia, ma bucur ca sunteti bine si doar beciul este plin de apa. Aveti grija de voi si sper din tot sufletul sa se potoleasca odata vremea asta.
Noi anul acesta am avut cea mai frumoasa vara din ultimii 5 ani de cand suntem aici. Chiar faceau colege misto de mine ca am stiut cand sa-mi aleg sa fac un bebe ca sa-mi iau toata vara concediu. Suntem aproape de sfarsitul lui septembrie si inca e frumos afara si sper sa mai tina cat mai mult, dupa mine daca e posibil pana la anul in martie cand sa inceapa cealalta vara. Asa cum spunea si Olga, iarna e tare nasol aici vant, frig, birrrrrrrrr, urat de tot. Iarna nu prea mai avem ce face decat sa ne plimbam prin mall, ca altundeva nu te trage ata.
Am vazut pozele de la intalnirea de duminica si mi-au placut mult de tot, toti bebeii sunt niste scumpi, care mai de care mai frumusel. Ce bine de voi ca sunteti acolo aproape si va puteti inatlni. Dar lasa ca punem si noi de o intalnire aici, cu Olga mai intai si apoi la anul poate o facem si cu celelalte fete din Canada.
nelia, ce sa spun despre album - super, keep working, a meritat tot timpul pe care l-ai folosit in creerea lui. Iar Agata si Tudora sunt frumoase foc. Ai niste fetite tare reusite, ce sa spun dulci foc.
Eu am avut o saptamana mai nasoala, sunt gripata rau, umblu cu masca de doctor pe fata iar Patrick se uita la mine cu niste ochi cat cepele si bag seama ca asteapta sa ne jucam de-a hotii si banditii. Ieri Patrick a fost cam marait si nu-i sta in obicei, incat mi-am facut griji ca a luat si el gripa, dar bag seama ca a fost din cauza vremii.A inceput din nou sa doarma mai mult si ziua, baga cate trei reprize de cate o ora pana la 6 seara iar apoi il tin treaz pana la 10 cand ea ultima masa. La sotul la seriviciu parca a dat iama in toti si a venit tot tarziu acasa, seara pe la 9 de abia mai apuca sa-i faca baie lui Patrick si sa-i spuna noapte buna.
Azi vin la noi nasii lui Patrick iar maine mi-am luat liber si ma duc cu prietena mea shopping toata ziua. Baietii raman cu Patrick acasa si e treaba lor ce fac.
Patrick se intoarce de pa spate pe burta mai tot timpul, dar problema e ca mai nou o face si noaptea si dupa ce se plictiseste sa doarma pe burta plange si trebuie sa ma duc sa-l intorc inapoi ca aceasta figura nu-i iasa inca.
De luni am inceput sa-i dau si eu cereale de orez, cate 2 lingurite ptr. ca nu a mai crescut in greutate in ultimele doua saptamani chiar daca formula mananca bine. Asa ca n-are sens sa-i cresc portia de lapte f. mult, doar sa-i maresc stomacul si ii dau de 2 ori pe zi cereale de orez. O sa-l cantaresc din nou saptamana viitoare si daca tot nu vad o evolutie pozitiva dau telefon la medic.
Loreen , , sa fi sanatoasa sa-ti dea Domnul sanatate, fericire, bucurii, bani si toate dorintele tale sa se implineasca. Sa-ti creasca fetele mari ca sunt frumusele foc si sa-ti aduca numai bucurii. Daca te plictisesti hai ca odata punem de-un chef .
ChrisDun, La multi ani si la cat mai multi ani fericiti impreuna. Sa fie Carina sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.
Andreeea, mama lui Eric, sanatate multa la micut, nu trebuie sa -ti faci atatea ganduri negre, sunt sigura ca el nu o simta nimic in timpul inciziei, s-ar putea ca dupa sa fie putin mai greu cand trece anestezia, dar macar asa scapa de problema si o sa fie bine. Tinem pumnii si mii de dulci lui Eric.
Andreea, mama lui Thomas ma bucur mult de tot ca ai reusit sa-ti recuperezi paguba. Stiu cat e de greu in Ro sa-ti scoti banii inapoi si ma bucur ca ai reusit. Eu patutul pliant Pack & Play in care Patrick sta in timpul zilei de mai doarme sau se joaca si caruciorul le am de la Graco si sunt multumita tare de ele. Carucior la fel ca al meu are si MyGirl si cred ca si al ei este OK. In schimb in dormitor Patrick are patut de lemn care nu mai stiu ce firma este, dar e super si foarte bine inchegat, a si costat o caruta de bani ($450) si se transforma apoi in patut de copil si poate dormi in el pana la 3 ani fara probleme.
Fierberea hainelor, nici eu nu am fiert hainutele lui Patrick si nici clatire suplimentare nu le dau. Dar dupa spalat (cu detergent ptr. beblusi) le bag in uscator si mai iasa si acolo din puf sau in caz ca nu s-a clatit bine detergentul. N-am avut inca nici o problema cu pielicica sau sa vad ca are vre-un disconfort din cauza hainutelor. Nici etichetele de la haine nu i le tai doar daca sunt f.f. mari si tari.
Eu inca nu i-am dat lui Patrick nici vitamina D, nici Calciu, nimic. Pediatrul lui mi-a spus ca din formula care o bea isi ia Calciu suficient, ca e bogata in Calciu iar vitamina D incepem numai din octombrie cand nu mai iesim asa de mult afara. Cea mai buna sursa de vitamina D e soarele si sa-l tin cat mai mult pe afara.
Elisor, si Patrick face kk verde de la formula, explicatia mea este ca are mult fier si cred ca de aici se trage si culoarea verde. Si nu face in fiecare zi, tot a doua zi, dar nu e constipat caci consistenta este buna.
Subiectul soacre - la mine e f. bine ca suntem departe unii de altii si ne vedem rar. Va spun doar ca de cand au plecat ei in august (dupa 2 1/2 luni de stat impreuna) am luat in greutate 2 kg desi nu mai gatesc si nu mai mananc asa de mult ca atunci cand erau ei aici. Dar in schimb sunt atat de linistita si casa e numai a noastra. In Ro n-am locuit niciodata cu nimeni si a fost f.f.f. bine. De cand suntem plecati din tara s-au schimbat in bine, iar cat au stat aici la noi s-au comportat bine, mult peste asteptarile mele, doar mai vor sa vina nu?
Iuliana, bine ai revenit printre noi cu noutati. Sa-ti traiasca micutele ca sunt scumpe foc.

Ma duc si eu ca s-a trezit Patrick, va doresc un weekend cu vreme frumoasa si cat mai placut.

NewMami & Patrick Ryan

http://community.webshots.com/user/newmami2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Lucas- mii de scuze, am urcat, am luat salopetica de care mi-ai zis (saru' mana- tare meseriasa), ghetute ca ale voastre- dar rosii- si apoi a sunat maica-mea...nu-i era dor de mine, da' nu reusea sa-i dea sa manance si tipa...asa ca am taiat-o urgent. N-am mai apucat sa te caut sa-ti zic ca abandonez lupta cu cumparaturile...Inesuca, n-am apucat sa trec nici pe la california dupa vitamine, ne-am dus urgent acasa(eram cu tata), Iepu' adormise si cred ca i se luase de stat cu bunica-sa( si reciproc) ca tare s-au bucurat ambele cand m-au vazut.

Deci am fost la babyexpo, unde m-am intalnit cu Lucas- adica ea s-a intalnit cu mine, ca eu nu ma prindeam cine e de stie si cum ma cheama, iete domle...am stat destul de putin- jucariile- cam tot ce se gaseste de comandat si pe net, l-am luat doar pe Tigrila cu arici pe labute -de prins pe marginea patutului- ca el ne lipsea din colectie...hainute garla, am luat niste costumase "cosmonaut", unul chiar super-meserias de la Aziz, are o manseta speciala- ii lasa manuta libera, normal sau se poate trage si rasuci ca un fel de manusa...poate nu-si mai suge degetul noaptea- zic eu- evident nu am luat decat unul, ca smecheria am vazut-o acasa...Am luat salopetica de care mi-a zis Lucas- bej cu rosu , 1,2mil cu gluga, botosei si manusi-toate detasabile, un saculet de dormit babycalin (1mil- scump al naibii dar e frumusel si chiar imi trebuia, simplu fara manecuta si gluga ), in rest cereale, sanosanuri, suzi, tetine, maruntisuri. Parca mai slaba miscarea decat in primavara. Nu stiu cat costa "teatrul magic", daca era o reducere ceva la Philips, am trecut si il aratau cuiva, am zis ca ma intorc sa-l vad si eu si n-am mai apucat...
Moama, da' ce preturi la pulovarase... sub 500 nu am vazut. Cred ca ma apuc de tricotat. Iar taica-meu ma zapacise ca a vazut unul cu "sunt o printesa", dai si cauta, pana m-am prins ca il vazuse pe o pustoaica, nu la vanzare
Laura- i-am scris, ca acum nu e acasa.
Beatrice- si eu am oprit lactatia tot cu dostinex. Doua zile am fost chiauna, da' si-au facut efectul. Da, sunt cam 300.000/pastila, eu cand sa chiora farmacista sa vada pe reteta cate sa-mi dea, i-am zis sa-mi dea un flacon- si a inceput sa rada, cica nu cred ca vreti...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

salutare,
v-ati prins ca am fost la baby expo.
in afara de fran , m-am mai intilnit si cu Beatriced, io eram cea care te-a oprit. ma, da ce scump baiat ai!!!
Fran super salopeta, am vrut sa iau si eu ptr. Matei dar nu avea decit bej cu rosu si chiar era ptr. fetita se vedea!!!! e cam scumpa, dar super materialul.stai linistita, ca nu cred ca ne mai gaseam!!!
inafara de salopeta asta nu am vazut nimic la haine. salopeta de fis pe care a dat GAbitzam 300.000 acolo e cu 590.000!!!! sunt mai scumpe decit in oras. cel putin la salopeta m-am uitat la aia si i-am spus ca e mai scumpa ca in oras, s-a uitat la mine si a inceput sa rida!!! replica: sunt unii care nu gasesc magazine cum gasiti dvs.!!!!??? eu masca, nu intelegeam nimic, si am intors spatele si am plecat!
am luat de la Avent, suzeta 3-6 luni, 2 biberoane de 330, am gasit o chestie super la ei, sunt recipiente de tinut mincarea adica piureuri si cu capac, si poti sa le incalzesti, super si am mai gasit tot la Avent, ultima chestie la ei, in loc de izoterma, unde bagi biberonul, o gentuta mica termo...., care inlocuieste chestiile alea mari si inalte, aia chiar e super, mai ales ca vine iarna si mai pleci de acasa cu un ceai cald. am luat si sterilizator de 3 biberoane, sar'mina GAbita, de la chicco avea la reduceri si incalzitor si ala la reduceri, de la philips.
am mai luat scaun de masa, doamne ce uritenii am vazut!!!! toate la fel, asa ca l-am luat pe cel mai ieftin, il avea cei de la Graco, nu e pe rotile da daca erau urite macar ieftine. marca nu e graco la scaun e alta nebunie, da pe bune, urite mai sunt.
am vrut swing, ha,ha...sarim peste si la balansoar la fel.
am mai luat niste ghetute bambucite, da cam scumpe, 220.000 de care vb. si fran.

in fine, vorba lui tzumpiloi, acelasi ca in primavara, pina si locul standurilor la fel, Aziz cu super preturi!!!MAAAAAAAAAAAAAAAARI, a mai venit si barza, cu acelasi din magazin, o firma din PItesti cu lucruri nemtesti foarte frumoase, da scumpe. "Z" preturi ca in oras.
aceeasi inghesuiala, da parca si mai si! o gramada de copii mici, ca ai nostri si chiar mai mici.am vrut sac de dormit, da mi s-au parut scumpi, pe bune, hainele foarte scumpe.cei de la Chicco la fel de acri ca si in primavara, "primii pasi" la fel, nu mi-a atras atentia nici un stand in mod deosebit inafara de cel de la avent,VAVIAN PHARMA da eu sunt subiectiva ca eu sunt super fan avent.
sfatul meu este daca vreti ceva in mod deosebit duceti-va altfel nu merita.daca azi a fost aglomeratie de abia puteai, miine cred va fi....
Gabitzam tu ai luat din oras haine la preturi super, acolo sunt ..... si nu sunt nici foarte frumoase, sa dai pe spate.
am mai descoperit haine dragute, in p-ta de linga Mall Vitan, sus, pe la intrarea de peshte, sus are o pancarda gen produse germania, sunt lucruri dragute si la preturi rezonabile, raiati captusiti 250.000 lei. (ptr. copii, evident)
m-am cam lecuit de babyexpo.nu stiu daca la primavara viitoare ma mai risc.

Matei 21.05.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Ieri am umblat de chiauni 4 ore sa cautam patut nou si carucior, adik sa le ochim si sa le cumparam luni. Cu copilul in marsupiu, si el s-a plictisit si facea scandal, dar nu vorbesc de mine, ca-mi venea sa plang de spate!
Rezultatele sunt dupa cum urmeaza: patutul l-am gasit la modena, un producator local, cu saltea cu tot si cu o reducere de 15% iese la 412 lei. Este simplu, cu zabrele peste tot, de brad, cu sertar mare sub el. Taica-meu, care se pricepe asa si asa la tamplarie, zice ca il poate usor transforma in pat de copil oricand, mai ales ca este mare ca dimensiuni.
Carucior am gasit la Selgros si este Graco Mirage, gri metalizat cu negru, cu 333,1 lei. Eu zic ca-i bun pretul era la reducere; am vazut la pagina cu Graco romania ca au reduceri.

Ne-am intalnit cu 2 tipe care au zis ca Thomas face dinti imediat ca saliveaza intr-una, de parca ii tata-so langa o taraba de mici. Asa e, cred si eu ca na facem iepurasi cu dinti imediat!
Tot incerc sa-l invat cu inelele de dentitie, Nuk, si sta sa-l frec, dar nu se poate razui singur la gingii inca.
Thomas incearca sa se ridice in fund pe laterale, daca intelegeti ce spun. Fetele cu cezariana, mai tineti minte cum ne ridicam in primele zile din pat. Asa face Thomas acum.
Azi noapte a gangurit pe ca ora 5 si nu m-am dus la el, ca de obicei si a adormit singur. Parfum a fost pana la 7 cand a dat trezirea, noi ne punem sa adormim la 20,45, ca baietii mari.
Azi tuseste a doua oara, sper ca nu imi face o surpriza.

In timp ce va scriu, tocmai se taraste in fata, adik a facut vreo 20 cm avans, ca un viermisor face. Ma duc sa-l iau ca-mi cade din pat.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Tzumpiloi, noi de la 5 mese/zi de lapte am ajuns la 4 ,la inceputul diversificarii aveam 4 mese lapte si una de 150-max 170ml suc insa doctorita ne-a zis sa reducem cantitatea de suc si sa ii dau in completare si pulpa de fruct ca are mai multe calorii si acum am ajuns la fructe- suc 130-140 ml,o piersica mare- pulpa cu o lingurita de fulgi de orez si 4 mese de lapte, ultima cu orez , cantitatea totala de lapte pe care-l bea intro zi variaza intre 600-max 750 ml.
Loreen, eu la 230 ml de lapte ii puneam doar o masura de orez dar acum am citit mai binepe cutie si merge chiar 2 lingurite la 200 ml lapte . Tu daca il faci asa gros cred ca nu mai merge cu tetina, il dai la lingurita?

Eu asi vrea sa-i iau o suzeta numai din silicon chiar si suportul dar am vazut ca scrie pe ele de la 6 luni in sus, motivul pentru care asi vrea sa-i iau isi mai prinde suzi sub fata cand adoarme sau cand se plimba prin patut si o cam preseaza plasticul, voi aveti asa ceva,cum se comporta?

Cele care intrerupeti alaptatul mare grija, pe sora-mea o paste o incizie,chiar zilele astea trebuie sa-si faca o mamografie si sa mearga cu ea la chirurg ca s-a complicat situatia la ea,a intrerupt la 10 luni nu a luat nici un tratament si acum are o galma de nu mai scapa de ea si ca marime si ca durere ,o doare ingrozitor chiar si nepalpata.

corni si bebe(Timeea)11 May 2005
poze Botez Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neatza...

La multi ani pentru micuta Alexia Ioana(Monu),sa creasca mare si sanatoasa...

Corni eu folosesc cereale de la Humana si nu se fac groase cand le pun in biberon...adica la 4 lingurite de cereale trece lejer prin tetina pentru mancare solida...Cand i le fac\pentru lingurita,pun mai putina apa ,cam 120ml si 6 de cereale dar cu lapte...Alea din biberon nu au lapte in compozitie...

Andreeaatan si Delia scoate industrial bale si roade carpe,maneca la bluze degetele mele,insa nu jucariile ei pentru dinti...Iar cu taratul m-a capiat ...cel mai tare se enerveaza noaptea cand se taraste prin pat si se propteste cu capatana in margina si nu mai poate avansa...Cand se vede la cracii goi abia o potolesc ca sa-i pun pampersii...Iar pana acum o saptamana nu reusea sa se intoarca pe nici o parte...

Andreea.a sa va traiasca micul crestin...Petrecere frumoasa in continuare si sa ne povestesti cum a fost,cand ai timp...

Lucas am vazut si e geanta termos de la Avent...e frumoasa foc,da aici e cam scumpa...100lei...Cat era la expo,macar sa ma zgarii pe ochi?

Iuliana frumoase foc papuselele,iar pozele de la studio imi plac la nebunie...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
4 luni
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput