Bebelusi de mai-iunie 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Loreen!!!! Multa fericire! Pupici fetelor!

Andreea.a, succes cu interventia la unghiute! Sa treceti amandoi repede peste asta!

Stefan a stat toata ziua cu buni. Eu am fost in oras si am ramas blocata pe acolo pana pe la 8 . Drumul spre Mangalia s-a blocat si apoi a fost inchis. Eram tare ingrijorata. La noi s-a inundat beciul si am ajuns sa spunem ca suntem fericiti cu asta, vazand ce potop a fost la cativa km mai incolo!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Buna dimineata!
La multi ani, Loreen!
Felicitari Andreeaatan! Ar trebui sa facem mai des asa, sa nu ne mai lasam pacalite.
Andreeaa, bietul Eric prin ce trebuie sa treaca si tu la fel. De fapt tu esti cea mai ingrijorata si stresata. O sa treaca cu bine. Sunt langa tine si iti tin pumnii.
Ma ingrozesc de ce este in tara si in Bucuresti. Nu am dormit toata noapte, numai m-am gandit la cei ce si-au pierdut tot. Am vazut la Bietii oameni! Si la noi s-a inundat pivnita, este apa pana la genunchi si imi plutesc toate pe acolo. Aseara si dimineta nu a venit pisoiul la apel. El mai dormea in pivnita. Cred ca nu e asa de fraier sa se innece. Doamne fereste!
O zi buna va dorim.

Laura si bebe Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Acum o luna va scria Cornelia din carticica BUN VENIT BEBELUSULUI cateva randuri. Hai sa o termin eu, sa va scriu ce nu a scris Cornelia, ca nu-i prea stufoasa. Asta asa, ca sa mai uitam de zile intunecate si ploioase.

"Nasterea unui prunc seamana cu desfacerea ambalajului unui pachet carea te-a contrariat cea mai mare parte a anului-si surpriza unui continut mai emotionant, mai desavarsit, mai minunat decat ai visat vreodata.
Odata erati indragostiti, prieteni, parteneri. Acum sunteti tesuti prin fire nevazute intr-o familie. Inseparabili.
UN ZAMBET E DE AJUNS. V-ati spus de sute de ori"de acum incolo schimbam foaia" si "trebuie sa fim blanzi, dar fermi"si "copilul nu trebuie lasat sa faca ce vrea el. Si pruncul zambeste. Si cu asta s-a terminat cu tot ce v-ati propus.
Un prunc te priveste. fara expresie. Nedumerit. Si pe urma, brusc, ochii ii stralucesc si zambeste. Un dar din inima-si mai frumos ca oricare altul.
Pruncul este scuza perfecta pentru a face toate lucrurile pe care ti le interzice statutul de adult. Acum poti sa te intinzi pe jos si sa dai din picioare. Poti sa faci turte din noroi. Poti sa te strambi. Poti sa topai. Si sa canti. Limita este cerul.
In leagan se afla chiar existenta voastra. Pentru aceasta viata micuta v-ati da-o bucuros pe a voastra. Nimeni nu v-a spus ca asa va fi.Nici n-ar putea cineva.
Toata anticiparea si planificarea din lume nu te pregatesc pentru realitate-aceasta fiinta micuta si desavarsita din bratele voastre. Veneratia responsabilitatii. Coplesitoarea iubire.
Copilasii sunt populari pentru ca este atat de minunat de usor sa le faci pe plac. Nimic altceva in lume nu este intampinat cu aceeasi explozie de bucurie ca pentru:"Dii, calutule! sau "Bau!"
MICI DESPOTI. Nici o fiinta umana nu poate poseda o alta, si mai ales propriul copil. Fata indoiala, copilasul nu stie inca lucrul acesta. Este pe deplin increzator ca te are in posesiune din cap pana in picioare.Ecaterina cea Mare n-a fost nici pe departe atat de tiranica cum e un prunc.
Nici un cuvant nu are eficienta unui tipat de copil.
Lumea cere mult si da putin. Un copil cere hrana, caldura si dragoastea voastra. Va da in schimb incredere deplina si dragoste deplina.
Un prunc nu este complet neputincios. Are voce. Are zambet. Acestea sunt insa singurele lui arme de aparare.
Fiinta asta mititica si desavarsita. Vrei s-o tii departe de orice inseamna rau, pericol. Vrei s-o inveti tot ce ai invatat tu intr-o viata din greselile pe care le-ai facut. Dar, vai, fiecare fiinta umana trebuie sa invete singura toate astea.
Copilul ne inapoiaza lumea pe care am pierdut-o-lumea miracolelor. Prospetimea florii. Palpaitul unei flacari. Un fluture. O frunza. O pasare. O noua fiinta. Minunata. Le vedem prin ochii inocentei. Iar bucuria copilului este a noastra.
Daca urmaresti copilul descoperind lumea, te redescoperi pe tine. Cum ai putut sa uiti cat de lucioasa si neteda este o minge, cum reflecta lumina apa, cu se misca frunzele si se impestriteaza intr-o zi de vara, cum se dau ratele pe spate, cum trec de iute veveritele prin iarba? Copilul innoieste totul.
Cat de incet trec zilele cand esti mic, si cat de pline de surprize. Draga Mama, draga Tata. Nu ma grabiti. Priviti prin ochii mei. Redescoperiti tot ceea ce ati uitat-miracolele marunte ale florii si baltoacei, ale scoicii si penei, ale pietricelelor,curcubeului,frunzei. Sunt darul mei catre voi.
Nu grabiti niciodata un prunc.Nu trece pe acolo decat o data-lasati-l sa se bucure de priveliste.
Draga Pruncule, numai pt o vreme locul tau este in bratele mele, culcusit pe umarul meu, intins pe geninchii mei-sau cufundandu-te in somn la un unghi pe care-l alegi,cu manutele intinse, asemeni stelelor de mare. Dar chiar si acum simt cum ma imping piciorusele tale, te simt zvarcolindu-te ca un pestisor-pregatindu-te sa scapi. Se apropie timpul cand ai sa te tarasti pe dusumea, pe urma ai sa mergi in 4 labe, pe urma in picioare. Pe urma ai sa alergi in cele mai indepartate colturi ale lumii. Dar eu nu voi uita niciodata. Si voi astepta mereu. Asa..in caz ca ai nevoie de mine.

Adina si Ema
Intalnirea bebelusilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

La multi ani, Loreen!

Andreea.a- multa sanatate lui Eric si doctorii astia sunt de groaza. Oare se pot gasi doi care sa aiba aceeasi parere???

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

LA MULTI ANI LOREEN!!!
Sa fii fericita alaturi de cei dragi tie!

Noi astazi facem cincinalu' de cand ne-am luat! Si vom sarbatori maine cu prietenii nostri (care au aniversarea pe 25).

ioanailincam, ce albumas vrei sa faci? Eu mi-am facut pe yahoo, pentru ca aici pe DC trebuie sa ai nu-stiu-cate-puncte ca sa faci album. Iar pe webshots n-am incercat. Ieri m-am prins cum pot invita pe cineva sa vada pozele din albumul de pe yahoo, si am fost tare incantata

Apropo de medicamente arabesti: noua ne-a recomandat asistenta Calciu Pharco - sirop, foarte dulce. Dar de la o vreme nu mai reusesc sa i-l var pe gat Carinei. Pana acum, de bine de rau il inghitea, dar acum in scoate afara pe tot! La fel cu Vigantolul - nu vrea sa il mai inghita! Sincera sa fiu, as prefera sa-i faca vitamina D injectabil (cum se facea pe vremuri), ca sa stiu o treaba: ca nu o mai vanez dimineata cu picaturile de Vigantol!

Multam' mult de raspunsuri! Vad ca nici una din voi nu fierbe hainutele bebeilor!

Chris si Carina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LOREEN - LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si fericita, ai doua printese minunate, pe Delia o ador unde e cu bulanelele goale si creola (de fapt creola e peste tot), iar Bianca fiind tiza cu a mea fata, nu poate fi decat o scumpa, stiu ca prima data cand am intrat pe forum pozele cu Bianca le-am vazut!
Si pisicatele tale imi plac. Si eu am avut 2 si am o slabiciune pentru aceste patrupede gratioase.

Oana - ai incercat la Praktiker sau Bricostore, acolo vazusem ceva lampi care te interesau, si eu imi doresc asa ceva, las'ca imi bag nasul pe la ei.

Corni - nu toate ceaiurile instant sunt dulci, eu ii dau de la Humana cu fenicul si chimen si nu mi se pare deloc dulce.

Nici eu nu fierb hainele, le spal normal in masina, la 30, 40 sau 60 grade, cu Ariel si balsam Lenor sau Silan si le dau clatire suplimentara. Le calc doar cele care ies sifonate, in general lenjeria, dar pijamalutele astea din fleece sau nu's ce material, asa moi nici gand.

Andreea, mama lui Eric - mult succes la operatie si la botez, sunt alaturi de tine cu gandul, cred ca tie ti-e teama si greu, dar o sa vezi ca lui Eric o sa-i fie mai bine decat ii este acum. Iti tin pumnii, o sa fie bine!

Fetele din Constanta, ce e cu dezastrul ala pe la voi? Ai mei parinti sunt la Costinesti (la niste prieteni) si uite ca nu pot veni acasa, in Schitu e dezastru! N-am dormit de griji, mi imaginam cum stau in pod si n-au de nici unele, dar de dimineata am vorbit cu ei si sunt bine, dar nu pot veni acasa deocamdata si am nevoie de mami, asta e!
La noi nu sunt probleme deloc, e placut afara, uscat si cum nu m-am uitat la stiri nu-mi imaginam dezastrul.

De abia am apucat sa va citesc de ieri, ati scris mult, da'mi place, cred ca de vina e si vremea.

Va las ca am de rezolvat probleme adminsitrative.

Andreea, mamalui Thomas - felicitari pentru reusita cu adresele! Esti de admirat ce ai reusit si cum ai facut-o!

Babygirl (Adina) - mi-am salvat ce ai postat din carticica si mai tarziu vreau sa citesc si eu, sunt sigyura ca ma vor emotiona randurile asa ca le pastrez pentru mai tarziu, ca pe o felie de tort, apropo Loreen, parca ziceai ceva de tort?!

Eli mami de Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

CrisDun - LA MULTI ANI SI CASA DE PIATRA! sanatate si fericire multaaaa!!!
Si eu ma gandeam la vitamina D injectabil ca sa fiu sigura ca nu mi-o mai varsa, vigantolul il dau inainte de masa, numai cu lingurita ca direct din sticluta mi-e imposibil (se zbate pt. ca stie ca are un gust oribil, chiar si cu picaturi de lapte il simte) si nu sunt sigura daca l-a asimilat de fiecare data, cu D injectabil e sigur! O voi intreba pe dr.

Ioanailinca - si pe yahoo si pe webshots poti sa-ti faci poze, eu care eram afoana am reusit, urmezi pasii si vei vedea ca e simpluuuu, daca nu te descurci mai intreaba, gabitza parca, mi-a explicat f. bine.
Daca te iei dupa ce scrie pe cutiile de lapte asa ar tb, dar si a mea la 3 luni si jumate aproape, ii fac 120 ml, fata de 180 ml cat scrie, dar m-am calmat demult pe tema asta, atata ii trebuie atata ii dau, cand o fortam sa manace dadea pe afara, asa ca la ce bun sa-i bag cu palnia daca ea refuza si-mi scoate bibe afara. E sanatoasa, creste, e vesela (uneori). Si mie imi face mai rara kk acum, o data pe zi dar si cand face iese si pe deasupra si prin lateral, e moale si verde, ce sa fac?!

Eli mami de Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

meyyyyyyyy, nu se mai opreste ploaia asta. de unde o ploua atita? cind am vazut si aseara Costinestiul, m-a apucat groaza!!!!!!
voi ati vazut ce salcie e apa de la robinet, nu ca as face mare lucru cu ea! da ma spal totusi.

noi inca il asteptam pe doctor ptr. vaccin, a zis ca vine ieri si pauza il asteptam azi!

Andreea (Thomas) felicitari!!!! bea tu berea ptr. mine. eu ti-am zis de producator, da nu ca as fi tare desteapta, da asa este legea, adecatelea mai intii esti obligat sa rezolvi conflictul pe cale amiabila, si apoi mai departe. ma rog la tine nu era de dat in judecata, dar cam tot aia e! super!! eu am carut Graco si sunt foarte multumita. acum depinde si ce vrei de la el.

Andreea (Eric), fii tare ca nu e greu, un fis, zang, bang si gata! o sa il doara un pic dupa. prietena mea a fost nevoita sa-i faca o incizie la sin fetei, si mai mult au plins ei decit fetita.

Ioanailinca du-te pe webshot.com, acolo, te logezi, dai un nume si o parola, dupa aceea myphoto on line, create album, add foto si de acolo cred ca te descurci, sau geocities.com. cutiutele sunt niste CD cu muzica pentru copii. ultima este cintata de TEo, Mihaela Radulescu, Daniela Nane. nu stiu foarte bine.

LOREEN - La multi ani sa fii sanatoasa, sa-ti traiasca copii, cit faci soro? parca 25 nu???????

fiert hainute???????????no, asta mai lipsea! si asa fierb la biberoane, dar astazi trebuie sa iau sterilizator, ca imi trebuie musai ca voi pleca 2 w/e la munte la hotel ca am cursuri si acolo, cum naiba le fierb! ca asa zise doctoru, cica sa nu le dau cu solutie din aia! si uite asa dau io ca timpita 3 mil., am vrut sa iau folosit am pus si anunt aici pe DC si nimenea nimik.ufff, si trebuie sa iau si incalzitor ptr. masina, de aia vreau sa ma duc la baby expo, poate oi gasi mai ieftene????? eu am biberoane avent credeti ca merg la orice sterilizator electric?

Adina, super carticica.

Chris Dun - La multi ani! sa fiti fericiti si un fratior pentru bebelusa. Noi pe 19 Octombrie facem 3 cincinale, adica 15 ani!!! asa ca.. este nunta de cristal.si la 20 este nunta de portelan.

sa ne ajute Dumnezeu sa scapam de ploi, si daca ma duc azi la baby expo, va dau raportul diseara.

Matei 21.05.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inesuca spune:

La multi ani, Loreen!!!

Andreea.a- sa stai linistita, te rog, nu e nimic grav. Am facut si eu o asemenea "operatie"- mie mi-au facut numai anestezie locala, dar lui, fiind bebe si ca sa nu se miste, e normal sa-l si adoarma. Sa-ti spun in ce consta "operatia": intra cu foarfeca mai adanc decat de obicei, ca sa poata scoate tot ceea ce este incarnat. Crede-ma ca nici in operatie, nici dupa, atunci cand trece anestezia, nu doare deloc. O sa-ti zica sa-i dai la unghiutza cu Alcool iodat sau Betadine si o sa aiba ceva pansament. Deci, te rog, nu-ti fac griji, nu o sa-l doara deloc, o spun din proprie experienta!

Fran- eu i-am luat, in lipsa de Infant Formula, Polyvital, de la farmacie. Maine ma duc si eu sa cumpar Infant F, poate ne vedem la magazin:)). Super colegi ce am, nu?

Chris Dun- La multi ani si tie si muulta fericire!

Andreaatn-BRAVOOOOO! Eu i-am luat patutz de la ABC Design si carucior de la Peg Perego. De ambele sunt ultraaa multumita, iar caruciorul este limuzina, nu altceva. Caruciorul l-am primit de la nasi si sunt super multumita de el!

Ioanailincam- sa stii ca si Rebecca a avut 3 sapt in care a luat numai 50 gr/ sapt. Dr mi-a zis sa-i dau vitamine. de cand am inceput sa i le dau, mi-a luat acum 180 gr/ saptamana!!:)) Si ea este hranita cu lapte de mami, pe care i-l dau cu biberonul. La ea problema nu a fost de calitatea laptelui meu, ci de cantitate. Ea imi manca atunci sub 100 ml/masa..Acum mananca ceva mai mult si mi-a si luat in greutate

Ines si Rebecca (7 iunie 2005)

http://spaces.msn.com/members/inesuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

sa va zic de vaccin..caci tocmai l-am facut. a fost ok.a plans, dar nu ca prima data. am tras eu de aici concluzia ca si mana ...conteaza. prima asistenta i-a bagat tot serul intr-o secunda. pai cum sa nu urle copilu' juma' de ora? cea de azi...o finuta..aproape ca nici n-a plans ema. cum au plecat, cum a adormit. sunt curiasa cand se trezeste, ca de 3 zile mai mult doarme.
ne-a dat liber la diversificare. incepem cu suc de morcov, apoi mar, apoi citrice pana ajungem la 90ml. sucul il va bea progresiv, incepand cu o lingurita, crescand zilnic cantitatea. asta va fi la ora 09:00. dupa 10 min. o pun la san. si apoi ii vom da la pranz supica de legume. zicea sa pun si un praf de sare. n-as va sa pun. voi puneti?
si inca ceva..mi-a zis sa inlocuies picaturile de vigantol cu tablete vigantolette. 1/zi dizolvata in apa plata. mai ia cineva asa ceva?

Adina si Ema
Intalnirea bebelusilor

Mergi la inceput