Bebelusi de mai-iunie 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Nefertari, ce-s cu previziunile astea?Maine scrie-ne ceva mai fain.
Pisik 4ever, mama mea este nascuta pe 8 mai si nu are nici o legatura cu sectele si nici cufundata in religie nu este, asa ca ...

corni si bebe(Timeea)11 May 2005
poze Botez Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

aa.. hai ca citesc si incep sa am intrebari deja..
Cloreta? .. nu e normal sa se trezeasca noaptea sa pape?? pai al meu de cind l am adus acasa se scoala noaptea si papa din 4 in 4 ore..
probabil ca de umflat ce e nu i ajunge doar masa de la 10 seara pina dimineata la 6-7.. dar nu cred ca ar fi din cauza ca nu am lapte suficient.. sau nu prea pricep.. oricum n am mai dormit "legat" o noapte de la cap la cap de cind eram insarcinata in 8 luni.. atunci din cauza de pipi des.. acum din cauza ca Theo are shoricelu' in burtika..
Uite chiar o sa l cintaresc azi, iar.. ca data trecuta , adika acum vreo saptamina avea 9 kg si 300 gr. poate ar trebui sa trecem amindoi la regim..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

Corni, depinde de configuratia astrala din momentul rspectiv, poate ne explica nefertari mai bine … ce coincidenta cu bursuca mea si mamica ta! mama este nascuta pe 11 mai si eu imi programasem cezariana pe 11, ca puteam sa aleg ziua, dar sambata pe 7 nu ma puteam astampara: am facut cumparaturi, am fost la bazin, si ca sa incoronez tot, am fost sa luam si patut ptr bursuca!!! Asa ca mititica a sosit un pic mai devreme!!! Dar aici 8 mai e zi libera, asa ca de ziua ei n-o sa mearga nici la scoala, nici la servici!!!

Acum vad ca timeea e nascuta pe 11, cu mama mea! Mai sa fie!!!mai ai frati, surori?

You're unique. Just like anyone else.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Crissi bine ai revenit!
Am vazut pozele, e tare frumusel Theo. Dar stiu ca ai un flacau zdravan, il mai poti duce in brate?

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58373" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (17)

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput