Mamici de ianuarie-februarie 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Eu foarte usor simt ca misca bebe. Mai mult ca un gadilici. Oare ar trebui sa il simt mai puternic? Maine fac 21 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Luna Noua e bine cum il simti la cate sapt. aiEu l-am simtit puternic sa ma faca sa sar in sus cand eram la dr. si asteptam sa intru pt. eco morfo.Depinde si de bebelini, unii sant mai puternici,poate ca depinde si de cat lichid avem....

23fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele,
Ieri am avut de lucru si nu am mai intrat, dar recuperez eu azi.
Ursoaica, bravo, tot respectul, i-ai dat ce merita nesimtitului, si eu faceam la fel!
Eu nu stau la Parcul Tineretului ci la Piata Delfinului, in Pantelimon, mai sta cineva pe aici?
Bee, ai grija cu magarii de soferi de Bucuresti, sa te inchizi bine in masina, si mie mi s-a intamplat cu un magar cu BMW X5, mi-a taiat fata, nu a dat semnal, era sa il lovesc in spate daca nu franam, l-am claxonat (o singura data!) si la urmatorul stop s-a dat jos cu bata la mine. Tot el cu scandalul. Mi-a deschis portiera, eu nu am centralizata, uitasem sa imi blochez usa, si a incercat sa ma scoata din masina. Asta se intampla anul trecut aproape de Revelion. Eram cu sotul (sotul a facut karate, are centura neagra la karate), va dati seama cum a sarit sotul la el cand a vazut ca pune mana pe mine, ce sa va zic, l-a smuls din fata portierei mele, insa nu l-a lovit, si i-a zis sa invete sa respecte femeile si regulile de circulatie. Nesimtitul a incercat sa il loveasca cu bata pe la spate, eu am strigat la sot, la care sotul meu l-a luat de geaca, l-a aruncat pe scaunul masinii lui smechere, i-a intors spatele si i-a zis ca daca mai incearca ceva o sa ii para rau. Tremura boul ala ca piftia, ce sa va zic, se stransese lume ca la circ. Sotul meu nu e un tip violent dar daca se leaga cineva de mine il rupe pe ala, mai ales daca pune mana pe mine sa imi faca rau. Ulterior am vazut si eu de ce se dadea smecher respectivul, era cu o tarfulita fitoasa de lux in masina si probabil ca voia sa o impresioneze, ca sa nu va zic ca nici el nici ea nu aveau mai mult de 20 de ani. M-am cam speriat eu atunci, mai ales ca sotul nu e mereu cu mine sa ma apere, asa ca am grija sa ma incui mereu in masina, nu mi s-a mai intamplat vreodata ceva asemanator dar odata e de ajuns. Imi inchipui, Bee, ce te-ai speriat, fiind si gravi.
Ce sa va zic, orasul in care traim, plin de nesimtiti si animale scarboase, ca altfel nu pot sa le zic!
Cata, merci de raspuns, o sa fac si eu chestia asta cu anuntatul angajatorului.
Soricel gri, nu te speria, nici eu nu il simteam pe bebe miscand in fiecare zi la 20 de sapt.
Giova, bine ai revenit, ne-ai lipsit. Frumoase poze! Ai o burtica superba, sa nu fie de deochi! Ma bucur ca bebe e ok si ca l-ai vazut la eco
Cata, inca nu am inceput exercitiile de perineu, le incep prin luna a 7a , ca asa am citit.
Alina, nu te mai speria de lovitura, lasa, ca va fi bine, daca era ceva rau ai fi avut dureri. La faza cu cezariana, te inteleg, si mie mi-ar fi fost frica daca as fi vazut-o pe mamica aceea tinandu-se de burtica. Iar cu bebeii se pare ca se nasc mai multi baietei, uita-te la noi! Iar cu nasterea nici mie nu mai imi e frica, dar, vorba ta, parca vad ca ma apuca cand se apropie termenul. Noroc cu sotiorul meu ca o sa stea cu mine.
Ai dreptate, Maraki, cu avutul de grija la iarna in ceea ce priveste cazutul pe gheata, si mie mi-e frica si o sa incerc sa umblu pe cat de putin posibil, sper doar sa nu ninga foarte tare si sa nu fie gheata.
Dana, ce frumos e puiul tau mic in salopeta, parca e un omulet de zapada! Frumoasa si povestea nasterii! Mare curaj ai avut sa stai cu contractii si sa nu spui nimic!
Ioana, nu mai asculta la toate cotoharlele de matusi, astea nu au ce face si se abereaza! Lasa ca nu murim noi la nastere, eu am invatat sa nu imi mai fie frica, ma gandesc doar le bebelin si imi zic ca merita orice doar sa il tin sanatos in brate. Durerile se uita, iar in momentele alea nu trebuie sa ne mai gandim la noi, ci la bebei. Uite un pupic sa nu iti mai fie frica:
Ralu, felicitari pentru bebit, ma bucur ca e totul bine!
Monica, merci de sfaturi in ceea ce priveste fasolea, asa o sa fac de acum inainte! Yammmmiiii! Apropo si eu sunt cu luna plina, am insomnii, si tot rac sunt!
Cine e CTP ala?
Maraki, frumoase poze, sa poarte bebe sanatos hainutele! Si sa iti traiasca si Dixie, e frumos foc, manca-l-ar mama de catel frumos, abia astept sa imi iau si eu catel, ca pana acum am doar trei pisici si vreau si eu un catel!
Eu ma duc la Baby Expo, maine cu sotiorul. Abia astept!
Ana, bine ai venit!
Ank, si mie mi-era frica de durere, dar, cum am zis, nu ma gandesc decat la bebe si la momentul in care il voi tine in brate, la bucuria sotului meu cand il va vedea. Cu epidurala si eu am indoieli, nu prea as vrea sa o fac, o sa vad ce zice si dr., dar mi-e frica sa nu il scoata pe bebe cu forcepsul. Cred ca ideea ta e buna cu discutia despre nastere. Si eu sunt pro nastere naturala desi inainte voiam cezariana. La mine mai e si chestia ca nu are cine sa ma ajute cu bebe in afara de sotul meu, iar eu trebuie sa fiu intreaga pentru bebe, nu am chef de operatii care sa ma doara, asa ca mai bine sufar putin cu nasterea naturala dar pe urma trece.
Ank, nu s-a aprobat inca ordonanta aia, e inca in faza de proiect.
Luna Noua, ai rabdare ca in curand il vei simti pe bebe sum misca, mie cand imi da una in vezica trebuie sa ma duc urgent la pipi, chiar daca am fost cu putin timp inainte.
Am ajuns si eu acasa, mi-am facut dus si m-am pus sa va citesc si sa scriu. Ploua crunt afara, cat o mai ploua nu stiu, ca eu m-am saturat. Si cand vad atatea inundatii ma apuca plansul de mila bietilor oameni care au pierdut tot.
Va pupic pe toate si ma duc si eu sa ma intind putin, intru mai tarziu.
Anda si bebe Mark 25+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Anda CTP e Cristian Tudor Popescu . Iar in ceea ce priveste epidurala chair as vrea si eu sa stiu ce zice un doctor la noi sau mai bine zis ce parere are ca eu am impresia ca sunt reticenti insa mai e graba din cauza anestezistilor care ori nu sunt suficient de pregatiti ori nu prea sunt. Am inteles ca in marile spitale bucurestene noaptea trebie sa iti iei adio de la epidurala ca nu prea servesc.
Si eu imi pun aceeasi problema ca si tine ca si noi suntem singuri aici si ma gandesc ca dc cumva imi va face cezariana ( nu ca as vrea) cum o sa ne ocupam de bebe ca tati munceste?
Irina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna burtici! Doamne ce spor aveti in timpul saptamanii!
Giova bravo pentru bebel maricel!
Dana m-a impresionat povestea ta, ai si povestit extrem de frumos! Ai fost o mamica model, ai reactionat extraordinar!Bravo
Ank imi place la nebunie numele pe care l-ai ales, sa fie domnisoara cel putin la fel de frumoasa ca numele!
Ursoaica preferatul meu este Teodora Raluca(eu i-as spune Raluca Teodora, mi se pare ca suna mai bine)
Ana bine ai venit!
Anda imi place cand incepi tu sa scrii ca am material de citit

Ioana si 26+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Fetelor, sint o mamica de la nov.-dec.; puteti sa-mi spuneti si mie va rog ce stiti despre Denisa, ca nu am mai vazut-o pe forum de ceva timp...este in concediu, sper ca este bine?

Multumesc mult,

Ina si bebelusha 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Acum m-am linistit Va tot auzeam pe voi cu "bubuieli" si "ciocanele" si "suturi" si ma intrebam de ce bebic al meu nu. Cred ca e si al meu sportiv, dar in loc de fotbal ... joaca SAH

Pupici, Deea 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Bebe al meu este foarte vioi, azi dimineata imi tresarea burta ritmic, si destul de usor, cred ca sughitea dragul mamei!
Azi am fost la medicul de familie si am combinat-o sa-mi de concediu medical din 26 septembrie pana in 9 octombrie, iar din 10 octombrie sa intru in prenatal, si imi mai raman 52 de zile de postnatal(daca bebe se naste cand trebuie...

Ioana si 26+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ina Denisa e in concediu insa trebuie sa apara.
Irina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Bun venit burticutelor noi!
Fetelor va multumesc pt aprecierea numelor. Tot asa m-am gandit si eu un nume de sfant (Teodora, Andreea) si unul normal (Raluca), cred ca pana la urma le pun pe toate 3, eu tot 3 am.

Cele cu pisici, ale voastre mananca banane. Eu ma cert cu a mea pe ultima banana. Este disperata, cand mananca se zbarleste toata de placere (rad de ma prapadesc, de 1 ora). Pisica mea nu mananca carne.

Stiti ce, noua ne convine 8 mil sau mai mult, ideea este sa nu scada suma. Nu se stie ce le mai bubuie creierul celor cu capul mare din guvern.
Nu mai vorbiti de muraturi ca lesin .

Ma chinui sa zic ceva si uit .

Aaaaa da , eu o sa vad atunci cum nasc (cezariana, normal, normal+epidurala). Deoarece nu stiu cat de mare va fi. Daca o iau dupa marimea noastra de la nastere (eu 3,800 iar el 4,600) + cum aratam noi acum ...

Iar despre epidurala am citit o carte in care se povestea un caz real: un infirmier a schimbat solutia din fiolele utilizate la anestezic, pt experiente; anestezistul nestiind acest lucru, a facut anestezie pt epidurala unei gravide; solutia a reactionat ca si cum ar fi fost fiarta pe dinauntru. Acum sa nu va speriati, la noi nu se intampla asemenea cazuri, dar in legatura cu profesionalismul anestezistilor mai este de discutat.

Va rog sa nu dati cu pietre!

Ursoaica 25+

Mergi la inceput