Copilasi de iulie-august 2004 (113)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Fetele, va trimit eu raze de soare de la Oradea

Doamna Bibi - ma bucur ca si voi ati trecut cu bine de vaccin

Ema - si io si io in incognito undercover prin casa ca altfel apare domnu`sot Misto ca Ricardo e inalt, se va potrivi cu Giulia

Andries - sanatate si tie

Fetele, ce creioane colorate ati luat ??? Nu aveti o poza pentru una precum sunt io ???
La noi distractie maxima cu tablita magnetica

Nu mai stiu ce vroiam ... oricum tuturor mamicilor si copiilor !

Simona - subscriu si eu la asemenea nopti de urlete ... la noi azi noapte a fost o liniste ca niciodata, m-am tot dus la Giulia sa vad daca nu are probleme sau febra, dar ea dormea bustean ... nici eu nu stiu daca au fost de la dinti - care nu am vazut sa apara sau vreun vis urat - si la asta m-am gandit ... multi sa treaca si la voi !

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

saluti, fetelor. la noi nu ploua, da` bate-un vint, e frig, mi-au inghetat picioarele-n casa...
noi stam bine, mucii s-au mai inchegat, nu va zic ce obicei de obicei are ilinca, cui ii e greata sa nu citeasca, baga deshtu`-n nasu` plin cu colargol si-l scoate tacticos, se uita pe ambele parti dupa care il linge de mama focului, ionut era sa vomite cind a vazut-o
ema, daaaa, cita dreptate ai
ina, bafta cit porcu`, este-o vorba pe la noi, sa nu faci ca mine, examenul cu politia l-m luat dintr-a treia oara, prima data nici nu am iesit bine din parcare, am luat oglinda la unu, parcat pe dreapta, a doua oara am mers ca meseriasha la intoarcerea-n parcare cind am vazut ce de-a lume e, zbang bordura, a treia oara, fetelor, noroc ca eram gravida cu ilinca si m-au iertat de toate pacatele
chiar asa, olivia pe unde umbli????
andrea, ce faceti, mergeti fara stef la nunta?? distractie placuta si dar mic!

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

quote:
Originally posted by carmenp
[ina, bafta cit porcu`, este-o vorba pe la noi, sa nu faci ca mine, examenul cu politia l-m luat dintr-a treia oara, prima data nici nu am iesit bine din parcare, am luat oglinda la unu, parcat pe dreapta, a doua oara am mers ca meseriasha la intoarcerea-n parcare cind am vazut ce de-a lume e, zbang bordura, a treia oara, fetelor, noroc ca eram gravida cu ilinca si m-au iertat de toate pacatele
chiar asa, olivia pe unde umbli????

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

ce mi-a placut...stai sa ma vezi pe mine; si eu nici n-am sanse sa-i impresionez ...

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
La mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna !

vroiam sa va intreb ce s-a mai discutat cu vaccinul acela despre care pomenea Roxi? nu mai am rabdare sa caut si am si mancarica pe foc, poate e vreuna din voi asa draguta sa-mi faca intr-o fraza o esplicatie, ca sa stiu despre ce e vorba

Amironeanu- vreau si eu reteta de mancarica cu ficatel?....adica ma intereseaza daca a fost fiert cu legumele sau separat?

Carmen- sanatate

Adema- cred ca trebuie sa te bucuri, daca a iesit bine la analize o fi fost vreo viroza intestinala rebela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ia uite-o si pe Lia ... tocmai vroiam sa o mai strig odata, ca nu stiam ce e cu ea ! Lia, !!!
Daria, e o cutie cu 16 creioane colorate, cu niste ursuleti panda pe ea, am gasit la metro ... uite-l si pe Gizmo colorind cu ele !
http://community.webshots.com/photo/444852959/458391412NfkQHw .. sper sa mearga, ca pozele sint cam neclare, asta ca m-am grabit si era o lumina tare proasta si nu mi-a trecut prin cap sa dau drumu la blitz !!

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

ooof, am scris si eu ditamai mesajul si l-a luat apa cred:(((

reeditez, shortly:

-sanatate si numa bine puilor bolnaviori
-ce s-a discutat despre vaccinul ala de care intreba Roxi? e ceva ce se face?
lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Alice - sar`naaa !!! Gizmo e un artist :)
Lia - e vorba oare de ce discutam noi aici sau la parintiiintreaba topicul Roxanei ??? Ce mai faci, ce face Danut, cum e vremea la TM ???
Ina - succes !
DoamnaBibi - ce bine ca mai apuci sa ne scrii ... cum ati rezolvat cu fundicul ???

Restul de mamici pe unde umblati ???

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Daria.....topicul Roxanei...imi puteti zice fff pe scurt despre ce e vb? Multumim de intrebare, Danut doarme acum, io gatesc, afara e innorat doar. Si mananc cartofi fierti in coaja cu sare si ou fiert- mis la regim ca nu stiu ce am la stomacel, ficatel...pe-acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

uite ca l-am vazut si pe gizmo, tati scria cu el sau vroia sa se asigure ca nu scrie pe pereti?

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58176" target="_blank">Copilasi de iulie-august 2004 (114)

Oana_B

Mergi la inceput