Copilasi de iulie-august 2004 (113)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

fetili, gata cu vizita la dr, binenteles, viroza, de la tat-su, ca-mi vine sa-l string de git... si ce credeti ca mi-a prescris, primul pe lista? nurofen!!na, cum drequ sa zic io la ditamai pediatru ca nu vreau nurofen ci panadol? acu ce-mi ramine de facut?
ilinca a urlat la intoarcere in masina, si de vreo ora doarme, am sarit peste masa de seara sa vedem ce-o fi. ea este cea mai "atinsa" dintre amindoi, e plina de muci...
felicia, nu neaparat, depinde de impact, la voi a fost destul de puternic dar daca nu a avut alte simptome nu stiu daca are rost sa te ingrijorezi din cauza vinataii
nicole, apocalipsa...
fug sa-l pregatesc pe asta mare, ramin in zona.

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

carmen, nurofenul are efect de mai lunga durata, tine pana la 8 ore, pe cand panadolul una-doua trece. eu nu cred ca e nici o problema daca le dam cand e cu adevarat nevoie, cum e cazul ilincai acum. dar inainte de vaccin sau pt dintisori etc cred ca e de indicat panadolul. orice medicament afecteza ficatul, indiferent cat de safe pare. multa sanatate

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Buna seara!!

Mai..da ce aveti cu Nurofenul?Sunt in totalitate de acord cu Andreea(Philip) ca orice medicament afecteaza ficatul daca e luat pe termen indelungat si in doze necorespunzatoare.

Iar treaba cu "copilului meu nu-i trece cu Paracetamol" nu e doar o vorba in vant....chiar sunt situatii cand Paracetamolul nu este suficient pt.ca spre deosebire de Ibuprofen(sb.active a Nurofenului),paracetamolul NU ESTE ANTIINFLAMATOR,este doar analgezic,antitermic.

Iar cu Algocalminul este adevarat....doar daca nu cedeaza la cele din urma si la varsta lor nu mai mult de un supozitor in 24 ore.(in prospect scrie ca se admin.doar copiilor peste patru ani,dar noua ne-a spus un medic de la urgenta treaba asta.Eu stiu cum e cu febra....uneori chiar e nevoie de algocalmin...si apoi fiola de algocalmin se poate da copiilor de varsta lor in doza de 8 picaturi ...cum am spus ..daca nu cedeaza cu altceva..

Am fost si noi la metro,dar nu ne-a lasat tati sa luam creiona ca cica o sa scrie cu ele pe pereti...si asa este,dar eu vroiam...

In seara asta si-a scapat un scaun destul de greu pe picior si i s-a innegrit unghia...care deja avea o coptura de la un colt ..cred..numai belele..

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna seara....:)

Noi suntem in zona calamitata...drumul spre Bucuresti e plin de apa...
Iar baietii cu netul m-au lasat cateva zile pe uscat (am scris de la servici) de-mi venea sa ma duc sa ii bat cu umbrela...hehehe

Nicole, eu sunt "pentru" orice decideti...:)...multumesc pentru mail.
Iren, bine ai revenit.

Eu o sa declar deschis sezonul pentru al doilea bebe peste cateva zile! Imi urez noroc la vanatoare...:)

Sanatate la piticii bolnaviori....Pupam voios pe toata lumea. O noapte linistita sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Adema,bine ca au iesit bune analizele.Ca nu stim de la ce este,si eu sunt in aceeasi situatie,dar daca scrie acolo ca e bine,pai o fi bine,Doamne iarta-ma,ca eu una capiasem de tot ca mi-e baiatul bolnav de numa sa vezi ce mor cu zile.
Carmen,pai nu stii tu ca astia mari se vaita mai rau ca babele?Si al meu face la fel,vai ce rau imi e pina ma dezbrac sa plec la dus,si nu stiu cum naiba da-i trece raul instantaneu in fata nudului.Sanatate multa la puiuti si tie putere si rabdare sa-i faci bine.
Olivia,pe unde esti,sper ca n-ai patit vreo ceva!

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Felicia,Ricardo n-a cazut tare pina acum,dar imi amintesc ca Serban avea fregvent cucuie si de cele mai multe ori colorate.Eu zic ca nu e o problema daca s-a colorat cucuiul,avind in vedere ca se simte bine copila.No,pupici de la noi sa treaca si buba la fata si speriatura la mamica.

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Mai, tati asta ma sperie...da cate o bomba de ma panichez toata.
Multumesc mult pentru incurajari.

Am vazut si eu pe tvr international ce se intampla in tara...e ingrozitor.

Carmen eu am in casa si nurofen si panadol baby....au aceleasi indicatii.
Cristalina, si noi va uram mult noroc!

Emaaa....ce m-ai distrat cu nudul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !!!
A trecut noaptea fara febra ! Si moata era atat de obosita incat a dormit fara maraieli ! Deh, am plimbat-o fara carucior

Cristalina - succes !!!

Alice, Pako - pupam bubele sa treaca !

AndreeaBanica - sanatate muulta si tie !

In rest, o zi cu soare va dorim !!!

Si we placut daca nu mai apuc sa va urez !!!

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

neata neata!

fetele, pe unde sinteti, sa nu-mi spuneti ca toate sinteti in pat, la caldurica !

moata nu stiu ce a avut noaptea trecuta, s-a trezit de vreo doua ori, habar nu am de ce, prima data a adormit repede, a doua oara era deja in picioare si cum eu nu stiu ce sa-i fac daca se trezeste noaptea ...am luat-o la noi in pat, cu gandul de a o duce inapoi la ea in camera dupa ce adoarme ...aiurea, am adormit si am uitat s-o duc, n-am dormit bine deloc pentru ca statea cu capul spre mine si cu picioarele pe tati, eram ametiti de dimineata

Ema, si pe mine m-a distrat faza cu nudul

Felicia, dar ce bomba a lansat Nede de te-a speriat?

Monicule, v-am bifat pe lista ca prezenti, abia astept sa ne vedem!

Daria, bine ca a trecut noaptea fara febra, gata ...ati scapat!

Simona, dar vad ca si David e campion la boroboate, pupam unghiuta sa se faca bine!

Carmen, viroza ? va dorim insanatosire grabnica la toti!

Olivia, Liliana ...v-am pus absente !!!

pupici ...io n-am chef de nimic, da trebuie sa gatesc pentru motica, as vrea sa dorm la caldurica in pat, sub plapuma!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

buna dimineata pe scurt ca vreau zi scurta si mai am multa treaba

Carmen, ti-a dat Nurofen pentru ca se compenseaza integral, iar panadolul numai un pic (din cite stiu eu).
Ema, ce mai distrat cu nudul
Nicole, te cred, si eu as mai fi stat sub plapuma, in schimb m-am trezit la 6:30, dar i-am facut Stefaniei o mancarica cu ficatel si o tona de legume (ceapa, morcov, telina, patrunjel, dovlecel, gogosari, rosii, cartofi), a iesit super.
Daria si Adela, bine ca a trecut noaptea cu bine, de acum gata citeva luni, nu?
Felicia si Alice, pupacim si noi cucuiele, mama avea o vorba "semne de buna purtare"
Cristalina, succes, sa iasa ce vrei si cand vrei.
SimonaR, noi avem o canapea galbena pai, cred ca va fi foarte colorata cand ii voi lua creioane
Scmimbul trei ce faceti? Olivia unde esti? Eram obisnuita sa citesc muuulte pagini dimineata, acum a fost doar una?!

La noi nu a plouat saptamana aceasta, dar este racoare. O zi buna va doresc!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput