Mamici / tatici singuri
Raspunsuri - Pagina 2
rilbuc1 spune:
In cateva zile vin si eu in clubul vostru. . Nu ne mai suportam deloc. Am luat amandoi decizia finala.
Sa mai zic ca imi e f. greu sa zic asta, dupa 10 ani?? Noroc cu copilul ca ma va face sa treaca durerea. Am tinut la ea, numai ca spune ca e greseala ei ca s-a casatorit cu mine fara sa ma iubeasca.
brendamitran spune:
Rilbuc....bine ai venit!
Vino la "clipe din trairile sufletelor noastre",te asteptam cu drag!
Imi pare rau pt tine,stiu cum e....de fapt noi toti de aici,stim cum e......
BRENDA
"Lumea nu-i decit un Nicaieri universal.De aceea n-ai unde sa te duci niciodata."(Cioran)
http://community.webshots.com/user/brendamitran
cati 73 spune:
Da, asa este cel mai bine! Sa le spunem copiilor adevarul, pe intelesul lor.Al meu are 2 ani si jumatate. Ma intreaba mereu de tata...Cand o sa mai creasca, o sa-i spun ca eu si tata am hotarāt sa locuim separat.Dar , cand o sa ma intrebe de ce, ce-as putea sa-i spun?
ENYA spune:
quote:
Originally posted by cati 73
Da, asa este cel mai bine! Sa le spunem copiilor adevarul, pe intelesul lor.Al meu are 2 ani si jumatate. Ma intreaba mereu de tata...Cand o sa mai creasca, o sa-i spun ca eu si tata am hotarāt sa locuim separat.Dar , cand o sa ma intrebe de ce, ce-as putea sa-i spun?
-ca parintii lui s-au iubit foarte mult, dar, ca asa se intampla in viata, uneori oamenii se despart
-ca nu e vina nimanui ca se intampla / s-a intamplat asa, doar ca uneori oamenii sunt si ei incompatibili si au nevoie sa traiasca separat
Si, cand va fi mai marisor (poate pe la 4-5 ani, ca sa poata sa inteleaga) ii poti spune o povestioara (eu o stiu de la Principesa si ideea mi s-a parut f.buna)e o metafora cu albina si paianjenul, care s-au intalnit,s-au iubit si la inceput s-au inteles bine. In timp, faptul ca ei nu erau asemanatori a creat
diferente intre ei si fiecare incerca sa ii faca pe plac dar intr-o maniera care i-ar fi facut placere unui membru asemanator lor. Asa ca au inceput sa aiba divergente despre modul de viata si au decis ca
trebuie sa se desparta pentru ca fiecare sa poata trai fericit dupa propriile reguli.
Amalia si Vladi ( 5 ani si 6 luni)
galinarodica spune:
Buna seara, buna seara! Si eu sunt o mamica singura...dar nu fiindca as fi avut un sot netrenbic, sau ar fi decedat. Asa a fost sa fie sa nu stiu sa-mi aleg un partener de viatza si apoi mi-am dorit un bebe si acum sunt in curs de adoptie si am un bebe minunat. Desigur nu e usor, dar e frumos, e minunat sa ai un bebe. Asa ca desi de 2 saptamani bebe spune intr-un tata, taaata pe toate tonurile eu ii raspund "N-are mama, n-are nici la BIG da cand aduce itit ia mama" Asa ca radem amandoi si asta e. E putin probabil ca la 43 de ani si cu un bebe de 8 luni sa mai gasesc un barbat responsabil care sa ne vrea si care sa ne iubeasca neconditionat pe amandoi asa ca merem mai departe cu incredere cu speranta si cu daruire.
Alyssa spune:
quote:
Originally posted by galinarodica
Buna seara, buna seara! Si eu sunt o mamica singura...dar nu fiindca as fi avut un sot netrenbic, sau ar fi decedat. Asa a fost sa fie sa nu stiu sa-mi aleg un partener de viatza si apoi mi-am dorit un bebe si acum sunt in curs de adoptie si am un bebe minunat. Desigur nu e usor, dar e frumos, e minunat sa ai un bebe. Asa ca desi de 2 saptamani bebe spune intr-un tata, taaata pe toate tonurile eu ii raspund "N-are mama, n-are nici la BIG da cand aduce itit ia mama" Asa ca radem amandoi si asta e. E putin probabil ca la 43 de ani si cu un bebe de 8 luni sa mai gasesc un barbat responsabil care sa ne vrea si care sa ne iubeasca neconditionat pe amandoi asa ca merem mai departe cu incredere cu speranta si cu daruire.
pentru tine!
Alexa Ioana spune:
galina pana acuma n'am stiut ca esti mamica singura ! oricum, esti una dintre cele mai puternice persoane pe care le stiu (chiar daca numai virtual), si asta ma face sa te admir si mai mult !
daca acu 6 ani viata nu mi l'ar fi scos in cale pe actualul meu sot, si eu as fi fost mamica singura... nu'mi amintesc de un moment in viata mea in care sa nu'mi fi dorit un copil ! si sper sa'l avem si noi pe bebe cat mai curand !
te pup, si pe tine si pe bebe !
(si scuze ca m'am bagat peste subiectul vostru, da' nu m'am putut abtine )
galinarodica spune:
Multumesc pentru aprecieri Ioana. Cine isi doreste un bebe din tot sufletul pana la urma tot il are...nu conteaza cum.