Bebelusi de nov-dec 2004 (79)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Laura, mai este cineva din Bucuresti care a operat copilasul pentru canale lacrimale infundate, dar nici ei nu au reusit de la prima interventie.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

Buna Otiliav, noi suntem racite si suntem de 1 sap in casa dar sper sa ne facem bine si sa iesim si noi ptr ca s-a plictisit rau de tot in casa..
..am fost la mai multi dr oftalmologi si ultimul la care am fost mi-a zis ca nu tb sa ma ating de copil pana la 1 an si jumatete ptr ca majoritatea copiilor care au ac problema le-a trecut de la sine si in caz ca nu se rezolva pana la ac varsta atunci se pune problema interventiei chirurgicale si ca aceasta nereusita operatie mai rau ii dauneaza ptr ca acolo s-a facut o cicaytrice care nu mai permite asa usor desfundarea canaleor..
am luat hotararea sa nu o mai chinuim pana la acea varsta ptr ca saraca deja la orice apropiere de fata ei, plange in hohote si nu vreau sa o traumatizez..

aa..ma bucur din suflet ca nu m-ati uitat desi nu am mai scris de cand am nascut
papusa mea nu sta singura nici un pic si mai ales nu doarme decat f putin si tb sa stau alaturi de ea, nu e nici prea mancacioasa deci are nevoie de un tratament mai special din partea mea

pupici multi
laura si ioana bianca (10 luni si jumatate)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

RALUCA... trabantul rosu LXR tot in fatza blocului tau era si azi la 13.30 , dar la fel ca si aseara printul meu... ...

Fetele... va inteleg ca toate sunteti acasa pe canapele, la petreceri in pijama... da nu inteleg DE CE NU MAI SCRIETI AICI NICI UNA????

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57849" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Sabina Ioana (Cookie) si David (Stefania), sa fiti sanatosi si cuminti!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

LA MULTI ANI PUIUTILOR CARE SE SERBERAZA AZI!!!! [ss]

Paul a facut mutrite azi la papa, nu-i place carnea de vita deloc!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Fetelor, apar si eu printre picaturi. Fiind week-end, avem puiuta acasa la noi . Fiindca ploua de o saptamana, nu am iesit cu ea la plimbare . Avand ea mademoisella rosu in gat .... ia nurofen.... e super nervozel si o adorm fff greu. In concluzie .... sintem si eu, si sotul, sluga la imparatie, caci domnia sa este multumita foooarte greu !
SUPER FAZA AZI !!!!!! Pt. ca domia sa a binevoit sa faca un KK, am dus-o la baie sa o spal. Ne-am intors in camera, am infasurat-o in prosop si m-am asezat cateva sec la calculator, sa ii scriu Ralucai. In concluzie ..... A FACUT PISU PE MINE !!!!! Cum ar veni, ne-am schimbat reciproc pampersii!

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Multumim pentru urari fetelor!
Sabina (Cookie) ,sa fii sanatoasa!
Ioana pupici pentru nora mea,sa se faca bine!
Astazi broscutza mea mi-a facut o mare surpriza! Deh,nu degeaba a implinit 9 luni. Si-a baut singur lapticul si a adormit! De obicei tati il adoarme noaptea(la noi acum e aproape 12 noaptea) dar astazi si-a luat puiutul meu singur sticla in manute si s-a adormit singur. Sper sa il tina, sa nu fie doar o coincidenta.
Un week-end placut va doresc!

Stefania si David 24.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Mi-am uitat!
Lapticul nostru de pana acum este pana la 9 luni,de acum trebuie sa trecem pe o formula mai concentrata,dar cum sa fac trecerea? Ca ma gandesc ca asa brusc nu e bine,nu? M-am gandit sa incep dimineata sa ii dau cate putin,sa zicem 50-60 ,restul sa completez cu lapticul de pana acum ,in fiecare zi sa maresc,pana ramanem doar pe laptele nou.
Oare e bine?
Voi cum ati facut?
Va multumesc!

Stefania si David 24.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Vaaaaai, Mamaluidavid, ce cuscra oribila sint !!!!
LA MULTI ANI Davidutului nostru, pupici multi de tot de la soacra si de la Biencuta!!!! Uite, in cinstea lui Bianca s-a oprit din "alergat" , s-a asezat in popnet pe covor si a furat un prelungitor pe care il baga in gura.
Cookie, LA MULTI ANI frumusetii aleia mici, pupici muti pe obrajori !

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Stefania ti-am vazut puiul; ce mult a crescut, sii asa dulce; imi place tunsoarea ta, de fapt asa am vrut sa ma tund si eu, da` am zis ca no sa-mi stea prea bine, si asa dupa ce m-am tuns ultima data, Arisa a ajuns la concluzia ca mami ei seamana cu o capra(vede-ti ce cresc la usa!!!???); mi-a placut postura de micul nuntas, frumos cavaler!!!, iar surioara
Cat priveste trecerea la lapticul de la 9luni la 3ani, trecerea o faci pur si simplu fff. simplu, asa icat ii pregatesti un bibe cu cat stii tu ca devoreaza si il dai; nu-ti fa probleme ca o sa-i placa la nebunie, caci gustul este mai concentrat; eu acum ii dau GUNGUN de la WAKODO, si vad ca-l devoreaza cu placere; SUCCES!!!; ah, am uitat MULTA BAFTA LA AL DOILEA BEBE!!!
Ralu multa sanatate Marmarutei; iti inteleg stare sufleteasca, caci am trecut prin asa ceva de nn ori(stari de voma, febra), fara a putea chema medicul acasa, asa ca ia+o pe sus in patura, dupa ce fusese inpacetata in otet ptr. scaderea febrei; multi si mamicii si Marmarutei.

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput