Bebelusi de martie - aprilie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk spune:

Salut fetele!
Mamacita gata am pus cateva poze mai recente tot uit sa imi fac un cd ca am cardul plin ....trebuie sa fac si mai noi...le gasesti in albumul adriana...

Acu plec sa ii curat fructele si sa ii fac branza calcica ca a adormit dar nu o tine mult si cand se trezeste urla ca din gura de sarpe!

Trebuie sa fac si ceva de papa ca e sexi frigiderul....mi-am propus supa de rosii si mancarica de copanele ci gogosari la cuptor....mmmmmmmm..........deja mi-e foame...

pupam si revenim cu intrebari acusica...

ralu si nicola mica(26.03.2005)
www.rraluca.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameron spune:

Buna dimineata mamici!
Multumesc mult pentru incurajari la examen.. l-am luat..si uite as am ajuns in anul 5. Poate o sa reusesc sa trec si de licenta..
Va scriu pentru ca am gasit ceva interesant pe net ( nu stiu daca a mai postat cineva, daca da ..ma iertati)..asa ca o sa va scriu aici..

O slabiciune in femeie

Pana cand Dumnezeu a creat femeia,
El era deja in a sasea zi de lucru peste program.
Un inger a aparut si a spus:
" De ce iti ia asa de mult timp sa creezi asta? "
Si Dumnezeu a raspuns:
" Ai vazut planul pentru ea?
Trebuie sa fie rezistenta la apa, dar nu din plastic,
Sa aiba peste 200 parti care sa se miste, toate care sa se poata inlocui,
Si sa fie in stare sa functioneze cu diet coke si resturi de mancare,
Sa poata tine 4 copii deodata in brate,
Sa aiba un sarut cu care sa vindece de la un genunchi zgariat la o inima zdrobita,
- si o sa faca totul doar cu 2 maini. "
Ingerul a fost uimit de cereri.
" Doar cu 2 maini? Nici o sansa.
Si astea sunt cereri doar pentru modelul standard?
E prea multa munca pentru o zi.
Asteapta pana maine sa termini. "
" Dar nu o sa astept, " a protestat Dumnezeu.
" Sunt aproape sa termin aceasta creatie si e atat de aproape de inima mea.
Deja se vindeca pe ea insasi cand e bolnava.
Si poate lucra 18 ore pe zi. "
Ingerul s-a apropiat si a atins femeia.
"Dar ai facut-o asa de fina Doamne. "
" Ea este fina, " Domnul a fost de acord,
" Dar am facut-o si puternica.
Nici nu ai idee ce poate indura sau realiza. "
" Va fi in stare sa gandeasca? " a intrebat ingerul.
Dumnezeu a raspuns:
" Nu numai ca va fi in stare sa gandeasca,va fi in stare sa rationeze si sa negocieze. "
Apoi ingerul a observat ceva,
A intins mana si a atins obrazul femei.
" Ups, se pare ca ai o scurgere in modelul asta.
Ti-am spus ca ai incercat sa pui prea mult in modelul asta. "
" Nu-I o scurgere, " Domnul l-a corectat.
" asta-I o lacrima! "
" Pentru ce e lacrima? " a intrebat ingerul.
Domnul a raspuns: " Lacrima e felul ei de a-si exprima bucuria, tristetea, durerea, dezamagirea, dragostea, singuratatea, supararea si mandria ei. "
Ingerul a fost impresionat.
" Doamne, esti un geniu.
Tu te-ai gandit la toate.
Femeia e cu adevarat uimitoare. "
Si este!
Femeile au puteri care ii uimesc pe barbati.
Ele trec prin dificultati si ele poarta poveri,
Dar mentin fericirea, dragostea si bucuria.
Ele zambesc cand ar vrea sa tipe.
Canta cand ar vrea sa planga,
Plang cand sunt fericite
Si rad cand sunt nervoase.
Se lupta pentru lucrurile in care cred
Se impotrivesc nedreptatii
Nu accepta " nu " ca raspuns
Cand cred ca exista o solutie mai buna
Ele se lipsesc de bunuri ca familiile lor sa aiba deajuns.
Ele merg la doctor cu un prieten speriat
Iubesc neconditionat
Plang cand copii lor au success
Si se bucura cand prietenii lor primesc recompense
Sunt fericite cand aud de un nou nascut sau o nunta
Inima lor se frange cand un prieten moare
Ele jelesc la moartea unui membru din familie
Totusi sunt puternice cand crezi ca nu mai au nici o putere
Stiu ca o imbratisare si un sarut
Poate vindeca o inima franta
Femeile vin in orice forma, marime si culoare.
Ele vor conduce masini, vor zbura, vor merge,vor alerga sau iti vor scrie tie un e-mail
Ca sa-ti arate cat de mult le pasa de tine.
Inima femeii este ceea ce tine lumea sa mearga.
Ele aduc bucurie, speranta si dragoste.
Au compasiune si idealuri.
Dau suport moral familiei si prietenilor.
Femeile au lucruri vitale sa spuna si totul sa daruiasca.
TOTUSI, DACA EXISTA O SLABICIUNE IN FEMEIE,
ACEASTA E CA ISI UITA VALOAREA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ieri am ajuns si eu acasa, si nici nu m-am schimbat, ca Irina dormea, si m-am apucat rapid sa fac mancare. In fusta si camasa, eu curatam ceapa si taiam carnea...
Am facut o salata de paste cu branza, ardei si busuioc (mie-mi place tare mult) si o mancarica de pui cu ciuperci.
Vroiam si prajitura, dar binenteles ca s-a trezit piticul (spre norocul meu, cand aproape terminasem ambele feluri) si i-am dedicat toata seara.

Vad ca se descurca soacra-mea, desi e mai reticenta la unele idei ale mele, ca ea acum 30 de ani facea altfel... Cu borcanelele de mancare de la Hipp nu prea se intelege, nu prea are incredere, chiar daca eu ii spun ca nu e nici o problema sa-i dea din ele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

rrox,adauga pupicii nostri pentru Ioana si LA MULTI ANI! pentru prima jumatate de an dintr-o viata pe care i-o dorim lunga,lina si fericita.
Cand va dau rezultatul analizelor;in afara de HLG ce i-ai mai facut?
WE asta iar venim in Bucuresti,dar nu vrem sa-l mai chinuim.daca iar da semne de neadaptare,sambata plecam inapoi,chit ca data trecuta am urcat cu liftul calabalacul,dar de coborat am coborat per pedes,caci nu mai functiona nenorocitul de lift.asa ca am luat cadita,balansoar,suport,patut etc.la spinare si haida!Ne-am mai certat si cu un porc cu doua picioare ce se pare ca afost investit nou administrator(dna dinainte era o dulce,dar ma rog)care tot el zbiera la noi ca n-am sunat sa repare liftul.Habar n-avea cine suntem,ca venim de cateva ori pe an la locuinta noastra din Buc.,puteam sa fim si musafiri foarte bine.Oameni,fapte si idei...
Bine ca mi-ai spus ca si acolo e frig noaptea,noi aici am dat drumul la centrala,dar ptr.acolo sa luam radiatorul.In paranteza fie spus,sa stii ca merita treaba cu conductele;si la noi e la fel,dar si confort cand doresti.Nu stiu insa la bloc cum mai sta treaba cu aprobarile.
raluk,acum am intrat pe net,ma uit imediat la poze.
Asta-mi aminteste ca am ramas datoare cu niste poze cu masina,pe care le-am facut,dar trebuie sa le extrag din laptopul sotului.
cameron,felicitari pentru promovare!Iar descrierea femeii este de-a dreptul induiosatoare.Multumesc pentru postarea ei.
A,raluk,am uitat sa-ti spun ca ma distrat teribil expresia de frigider"sexi",o s-o citez,daca-mi permiti

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk spune:

Cameron multumim pentru descrierea femeii...cred ca fiecare din noi se regaseste prin ea....eu cel putin ma regasesc pe undeva pe acolo mai putin ca atnci cand sunt nervoasa eu chiar'tip'....

Mamacita esti libera sa foloseste orice expresie de a mea....asta cu frigiderul sexi e inventata de sotul meu....bineinteles....si e de cand eram studenti si nu munceam si cand deseori scoteam efectiv frigiderul din priza.....devin nostalgica ....

iata intrebare la voi copilasii papa hrana groasa cu biberonul?stiu ca e mai bine cu lingurita dar uneori simt ca ma urc pe pereti pana termina nik un castronel de fructe sau legume....si acum sunt cu nervii rau intinsi fiindca incerc sa ii dau dar ea prefera ori soseta ori degetelul...

inca ceva pe la ce luna introducem galbenusul de ou?

ralu si nicola mica(26.03.2005)
www.rraluca.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

ce ne facem mai fetelor cu uratzenia asta de vreme?? de 4 zile n-am iesit deloc si se cunoaste. Rares doarme ziua cam 2-3 ore, seara se culca la 21:30, doarme 40 de minute si se trezeste fresh, e agitat, rade in hohote aproape din orice(de ex, daca scot limba la el) si se culca din nou abia dupa ora 1. bineinteles ca doarme pana la 10, dar nu-i normala ora asta de adormit. de cand cu vremea urata si statul in casa s-a dus programul! astazi sper sa il scot afara macar o ora! ceva hainute groase avem deja,un combinezon mai de toamna, unul f gros un Fila(l-a primit) si un costumas gros de tot din 3 piese(pantalon, geaca si caciula). tre' sa-i cumpar o geaca neaparat si ceva caciulite, niste dresuri, body-uri gen helanca(am vazut intr-un magazin si mi se par super ca ii tin la gatulet). m-as duice si eu la expo, dar pe asa aglomeratie... mai bine lasa
mi-a zis o mamica in parc de un magazin Piciu in zona trafic greu si in militari langa mega image, probabil is mai multe in bucuresti. stiti ceva de magazinul asta, au hainute faine de calitate??

rrxo, io le invidiez la maxim pe fetele astea de la regim!! auzi la ele au 55 de kg si vor sa slabeasca! pai io cu peste 75 de kile, din care tre sa dispara cel putin 15 pe ce lista sa ma inscriu??La multi ani domnisoarei Ioana pt maine!

an-k, eu legumele nu le curat de coaja(ardeiul si rosia). rosia in schimb fara seminte, adica curat partea carnoasa de deasupra si atat. asa ca si cand as curata un mar de coaja!

oanamc, la multi ani dintzoasei!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Mamacita cred ca nu ma trezisem de ajuns cand am citit postarile si am mai intrebat si eu o data. Sorry...

Raluk al meu pui a mancat doar cu lingurita pentru ca nu i-a placut biberonul, dar cred ca ar trebui sa incerci sa o inveti cu lingurita cand ii vei da piureul de legumew nu cred ca vei reusi cu biberonul. parerea mea. Eu i-am introdus galbenusul de ou la 6 luni. Asa mi-a recomandat pediatra la care am fost eu. Trei zile carnita, o zi ou.

Cameron felicitari pentru reusita de a trece in anul 5 (dar parca erai la ceva cu economic, nu se fac doar 4?) . Super povestea, seamana un pic cu cea despre tata care am pus-o eu la un moment dat.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Mamacita, poate convingeti mostenitorul sa ramaneti peste noapte, ca sa nu fie obositor si pt voi. Povesteste-i de calatoria Irinei in Grecia, si daca nu racneste instantaneu, poate evalueaza situatia pozitiv.

Raluk - soacra-mea tot imi zice si bate apropo-uri ca ea le dadea baietilor si piureul diluat nitel cu suc in biberon, cu o tetina mai larga.
Eu am citit pe net, la alimentatia diversificata (si sunt de acord), ca "diversificare inseamna si lingurita". Eu vreau sa o invat pe Irina sa mestece, nu sa suga (tzitzi, biberon etc) pana la 1 an (mama capoasa ce sunt! )

Mergi la inceput

Andruzza - si eu sunt capiata cu vremea asta...
Aseara ma gandeam sa o scot si eu pe Irina ca nu mai ploua, dar m-am apucat sa fac mancare....

Ma gandesc si eu la ceva pe gat, dar inca mai am o bluzita (sper sa nu-i fi ramas mica) groasa, pe gat, cu care am scos-o din maternitate. Nu prea a purtat-o tocmai pt ca era pe gat, si nici n-am mai incercat-o. Era maricica pt ea atunci, sa vedem acum...

Sotul meu a venit la mine in Grecia cu un fular roz pe o parte, alb pe cealalta, si pufos de nu-mi venea sa cred, agatat de la M&S.
M-am topit instantaneu cand l-am vazut, era 8 eur, si l-am luat fara sa stam pe ganduri. Cred ca daca se va mai raci i-l dau la purtat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

aseara am urmarit pe BBC un documentar despre un copil autist. Sincer pana aseara nu prea stiam exact ce inseamna dar cand vezi efectiv .... Am ramas marcata de aceasta boala. Ideea e ca familia, din Anglia, nu a vrut sa il duca la o scoala speciala si sa il lase acolo, si pana la urma au gasit o clinica in State.
Acolo chiar au reusit sa il faca un pic mai bine, si asta in doar 2 saptamani, bineinteles ca au continuat si acasa. Ideea principala era nu sa il faca sa accepte lumea noastra ci mai intai sa intre ei in lumea lui, sa il faca sa aiba incredere.
A fost ceva super sa vezi cum un copil cu care nu puteai iesi pe strada era in stare acum sa se joace cu fratii lui, sa nu se mai sperie chiar de orice, sa faca lucruri care noua ni se par atat de banale, dar pentru el era o super realizare.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput