Copilasi de martie-aprilie 2004 (67)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Mickyyysa fiti sanatosi si fericti si sa ca bucurati de fetele voastre frumoase !

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Mickyyy, sa fii fericita si iubita ! Sotului tau ii doresc sa fi sanatos ca sa poata munci bine si din greu pentru comorile lui ! De fapt el e foarte bogat deja : are trei fete cucuiete !

Numai de bucurii sa aveti parte !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Mikyyy,la multi ani tie si sotului tau!
Sa fiti sanatosi si fericiti ca sa va cresteti frumos fetitele!

Hana&Vlad-Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

La multi ani Mikky!Si sotului la fel! Sa aveti parte de toata fericirea din lume si sa va bucurati de fetitele voastre.
Simo, cu placere!
Kata, scolarul meu e in Romania la scoala, in clasa a 3-a, ii place mai mult ca si aici si deja scrie si citeste binisor in romana, ca la matematica e bun(ce modesta sint, nu?).Sanatate lui Catalin si pupici la amindoi!
Gata, ma duc sa fac ceva dulce ca mi-e o pofta de mor.

Anca, mamica de Thea si Vlad
Poze

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Multumim frumos de urari ....abia acum am reusit sa-mi fac timp sa mai intru si eu pe net, azi m-au pus rau de tot la incercare moatele mici, bine ca acum dorm amandoua.
Insa v-am citit cam pe diagonala, ca's rupta de somn si abia astept sa ma bag in pat la nani .
Poate imi fac maine mai mult timp sa va povestesc una alta despre noi, ca acum mi se-nchid ochii.
Pupici si noapte buna....sau o zi buna pentru fetele de peste ocean!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

LA MULTI ANI MIKKY !!!!! SI sotului tau !!!!!!!!!Sa fiti toti sanatosi si fericiti.

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Cu intarziere, LA MULTI ANI MICKYYY. Sa aveti parte de tot binele din lume.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Micky, la multi ani fericiti tie si sotului tau!

Simo, soacra mea mai sta la noi pana sfarsitul lui octombrie. Trece timpul asa de repede si mai avem atatea de facut!!
Chiar pe 30 octombrie o ducem la Chicago (de acolo are zborul spre casa) si a doua zi plecam si noi la Manchester pentru o saptamana.

Nu stiu cum e prin alte parti dar la noi a venit frigul! Zilele sunt insorite dar dimineata si seara e frig-frig. Parca a fost trecerea prea brusca de la vara la toamna.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Lectura mea de azi la 6:00am:

http://www.jped.com.br/conteudo/04-80-S199/ing.asp

Mergi la inceput

Ah, aproape ca uitasem: Lavi va transmite salutari. Nu ne-a uitat dar a avut un program incarcat. Acum, ca vine iarna, spera ca va avea mai mult timp pentru computer.

Mergi la inceput