Copilasi de martie-aprilie 2004 (67)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Daniela, nu glumesc, Roby doarme cam 4 ore dupa amiaza si atit, ca uneori isi ia prinzul pe la ora 4-5 dupa amiaza.
De Lavi nu stiu nimic din vara.I-am mai dat mesaje dar nimic.Sper ca sunt bine si o astept cu nerabdare sa dea un semn de viata.Mi-e dor sa o vad pe Hanna.

Am intrat in panica, Catalin are febra, stranuta si e tare molesit,ii ard obrajii, i-am dat nurofen,o doza de oscilo, nu stiu ce sa-i dau sa nu raceasca de-a binelea sa lipseasca de la scoala.El spune ca a stat linga un coleg care a stranutat toata dimineata ,sau o fi de la plimbarea de aseara cu bicicleta...Acum vad ca a adormit pe canapea...temele nu le-a terminat...

Oana, tu ai inceput serviciul sau te confund?

Elena, chiar nimic???

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Va pup , plec acasa ! Nedda promit sa-ti rapund , dar de acasa. Tipa colegii dupa mine , ma asteapta jos ! Sa stii ca de aceea plang si eu dupa voi, ca singurica.....nu-i bine . M-ai inteles perfect !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Oana, ce ma bucur! Sa vezi ce repede o sa indrageasca Alex cartile. Lara are deja carti preferate pe care ne uitam mai mult decat pe celelalte. La inceput (n-avea Lara nici macar un an) pefera cartile cu ferestre de carton in care descoperea ea animale, obiecte etc. Apoi am trecut la cartile cu fotografii ale lucrurilor reale. Ii plac si cele cu desene dar le prefera pe cele cu poze de copii, lucruri, masini etc. De ceva vreme am trecut la carti care spun cate o povestioara de la inceput pana la sfarsit si pe parcursul carora urmarim un personaj principal sau mai multe.
Asta iti zic ca sa vezi cum a evoluat interesul Larei pentru diverse carti si probabil iti va fi putin mai usor sa alegi ce fel de carti sa cumperi pentru Alex. Sigur, Alex poate sa se arate interesata de cu totul altceva decat Lara. :) Da-i un pupic de la noi.
Cum se descurca la gradinita? S-a obisnuit sau inca mai plange dupa tine cand o lasi dimineata?

Kata, uf, imi pare rau de Catalin. Sper sa-i treaca repede febra si sa nu fie nevoit sa lipseasca de la scoala.
I-am trimis si eu un mesaj lui Lavi dar n-am primit raspuns. Sper ca sunt bine toti si ne va da un semn cat de curand.
Oana, eu retinusem ca Irina se va intoarce in US in toamna, octombrie sau noiembrie. Asteptam un semn si de la ea.
Si poate Clau ne zice daca mai stie ceva de Elena.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

OK, Laura! See you later!:) Nu-i lasa pe colegi sa te astepte. Ce frumos ca plecati impreuna de la servici!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Ok. Hai sa ma scriu si eu desi de mine nu intreaba nimeni... (glumesc...) Si eu va citesc zilnic uneori de 2 ori pe zi, dar nu am ce sa scriu. Adica as avea multe de povestit de copii, dar nu am timp sa butonez atata.

Oana, si ai mei adora cartile. Exact cum zice Daniela, au si ei cartile lor preferate. De fapt mai mult Lucas decat Mia. El are mai multa rabdare si cand ii povestesc. Mia se ridica si pleaca...

Kata, sper din suflet sa nu fie nimic serios la Catalin, sa fie o raceala usoara care sa treaca rapid. Acum asa e- a inceput scoala, vine frigul si vor lua unii de la altii toate procariile de virusi, din pacate. SI mie mi-e groaza, ca nepotul meu, Paul (8 ani) vine in fiecare zi la noi dupa scoala si aduce si el tot felul de boli. Si nu ii pot feri pe Mia si Lucas a se joaca impreuna, se pupa, etc. Speram ca scapam ieftin si toamna/ iarna asta.

Daniela, eu am inceput sa le caut la ai mei salopete de iarna intregi ( mi se par f. practice, si usor de imbracat/ dezbracat) dar nu gasesc nimic sa-mi placa la preturi accesibile. Stii tu cumva unde as putea gasi aici? Sau tu nu esti amatoare? Eu am ceva geaca pt. fiecare din ei si alea sunt bune combinate cu panataloni caldurosi cand mergem undeva asa, de avem numai de iesit din masina si intram in magazin/ casa, etc. Dar vreau ceva intreg pt. zilele mai reci cand ii scot la zapada, sau ii plimb cu sania/ caruciorul. Am si dinalea "Bundle-Me" - ca si sacii de dormit, dar speciali pt. carucior (le-am luat anul trecut pt. toddler, ca se le fie bune si anul asta, ca se potriveau si anul trecut pe infant car seat) Dar parca as vrea si o salopeta de iarna groasa, pt. cand ies la zapada. Nu ca as planui sa ii duc la schiat... Anul trecut am gasit f. faine si ieftine ($20), dar anul asta nu am vazut decat pe internet ceva si nu au marimea ce le trebuie lor.

Mariana, cum e cu baietii?? Tot cuminte e Simon?

Micky, deci ai doua fete mari acum... Noi si Katalina suntem fruntase - cate doi copii mari toate trei! Ne ajunge din urma si Mariana imediat si sunt sigura ca si din restul fetelor.

Sigur am vrut sa mai scriu ceva si am uitat... Asa ca la treaba ca maine am meeting cu indrumatorii mei si ma iau la bani marunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Simo, pai cum adica numa tu, Kata si Miky sinteti fruntase? Ce, io si Veve nu avem copii mari?Glumeam!
Si eu va citesc, dar nu prea imi vine sa scriu, doar cind mai raspund la cite o intrebare sau am de pus intrebari.
Simo, eu i-am luat Theei snowsuit cu geaca si pantalon matlasat(ca si aia de schi), voiam initial de ala intreg cu picioruse dar am zis ca o sa mai mearga si pe jos prin zapada si cu ala nu poate.Problema e ca l-am luat pentru 2 ani si mi se pare ca e cam mare, dar mai creste ea, e tare haioasa in el zici ca-i eschimos.
Gata, plec la bucatarie ca m-a apucat experimentatul, fac "spanakopita".
Va pup.

Anca, mamica de Thea si Vlad
Poze

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Anca, scuze... am uitat ca nu numai noi avem 2 copii... vezi daca nu mai dati pe aici??? Sper sa ma ierte si Veve, dar.. ochii care nu se vad...

Salopete intregi - ma refeream la alea fara picior, ca sunt dinalea pt. copiii care merg. Au ca niste ghetute/ botoshei din acelasi material care le atasezi cu capse la picior si manusi. Ghetutele alea (din material) le pui numai cand vrei, adica atunci cand poate stii ca nu ii scoti din carucior deloc. Deci dinalea vreau sa le iau. Mi-e groaza sa le dau pantaloni si geaca separat - ca pana ii imbracam pe amandoi, suntem lac de apa... deci vreau una intreaga, cu fermoar de sus pana jos. Asa cum sunt imbracati in casa, in trening, ii bag in salopeta, le trag caciula pe cap si la drum! La noi totul trebe sa fie simplu si practic, altfel nu mai iesim veci din casa... Si-apai stii tu faza cand dupa ce e gata imbracat copilul iarna, din cap pana in picioare face kk si iar o iei de la capat... hehe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Ok, Simo, m-am prins! De fapt salopeta de aia a avut si Thea anul trecut, cu ghetute atasabile, dar acum mi-a placut tare mult costumul asta si nu m-am abtinut sa nu-l cumpar.Eu am vazut aici salopete de care vrei tu la Zellers(nu stiu daca voi aveti)si erau chiar dragute.La Sears ai incercat?
www.sears.com/sr/javasr/search.do?Filter=Style%7CSnow pants and suits%5EGender%7CInfant unisex%5E&sortAttribute=product&cat=Newborn%2C Infant %26 Toddler&sortOrder=desc&displayTarget=Subcategory&subcat=Outerwear&BV_UseBVCookie=Yes&vertical=CLTH" target="_blank">Uite 2 modelede la Sears, desi nu sint tare frumoase, cele de la Zellers erau cu Disney.

Anca, mamica de Thea si Vlad
Poze

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Buna seara fetelor!
Imi cer scuze pentru simplu fapt ca nu prea mai dau pe aici, n-am nimic cu nimeni, pur si simplu sunt super ocupata...sper sa terminam si cu santieru pe anu asta ca sincer m-am saturat de atata praf, dar ce sa facem daca facem asa cum avem niste banuti stransi

Ieri am fost la intalnire cu fetele din Arad, a fost super frumos...uitati niste poze ca sa va faceti o idee

Katalina, multa sanatate lui Catalin

Ma credeti ca nici nu mai stiu ce sa va spun?/ Nu vreau sa va suparati pe mine dar sincer nu am nimic de spus Acum imi place sa va citesc si atat!
Va pup

PS: Eu stiu multe despre Elena, dar nu va suparati pe mine, secretul e secret.

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna fetele. Cred ca e o chestie generala pe aici, sa citesti, dar sa nu poti sa scri. Si mie mi se intampla destul de des. Si noi suntem bine. Numai eu cred ca o iau razna in curand. Al meu copil e tare agitat si rasfatat. adica ziua imi intoarce saca pe dos de cateva ori, mai ales cand merg la bucatarie cu ceva treaba. Atunci el scotoceste prin dulapuri si scoate pungi, surubelnite si alte obiecte interesante pt el. Intr-o seara a scos o surubelnita si mi-a scos putin chit de la faianta. A facut o mica gaura si imi arata mereu ce a facut. I-am explicat ca nu e bine, dar ce mai era de facut. Cred ca trebuie sa apara canini de jos pt ca noaptea e cam alba pt mine, iar de adormit adoarme foarte greu. Poate e asa si pt faptul ca stam mai mult in casa, ca la noi ploua mai mereu. Nici mie nu-mi place, dar ce sa fac. Azi mi-a venit in vizita fina cu finutul nostru de 8 luni. Alexandru s-a inteles de minune cu el. Il trimiteam in dormitor dupa jucarii si ii aducea de toate. Ce draguti erau.
Kata, pupicuri baietilor. Mai fetelor, ce mult va admir pe cele care reusiti sa va ocupati de doi copilasi. Bine macar ca doarme Robi asa mult la pranz. Alexandru doarme cam 2-2 ore jum, mai rar 3 ore. Dar si alea sunt intrerupte ca si noaptea.
Simo, eu i-am luat deja pt iarna o geaca foarte groasa si mai are de anul trecut niste pantaloni matlasati care sper sa-i mai vina si unii tot asa, dar ma subtiri putin. Nici anul trecut nu i-am luat salopeta. Ne-am descurcat foarte bine cu 2 piese.
Nedda, si Alex are niste carti cartonate cu animale pe care le frunzarim toata ziua. Eu il intreb unde e un anumit animal, iar el imi arata. E topit dupa leu. Am si niste carti cu povesti, dar nu are rabdare inca sa-i citesc. Imi ia cartea din mana si se face ca citeste el.
Mama ce m-am intins. Va pup pe toate.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput